Samsung galaxy ace

poruka: 68
|
čitano: 32.952
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung galaxy ace
bones1802 kaže...

ma ne trebaš ju full isprazniti, stavi ga punit kad bude pri kraju, na 20ak %.. nemoj ga baš svako malo stavljat puniti nek tak, kad bude pri kraju.. imaš par stvari kaj ti duže drži baterija. kontrast ekrana stavi na ispod pola, vidi se isto a puno manje baterije ždere.. kad ne koristiš wi-fi, bluetuth, data promet gasi to.. stavi mrežu na 2g, ne 3g.. a ima još par sitinica, nemrem se sad sjetit.. 

Izvini sto te pitam jos mi nesto treba fakat sam nob sto se tise smart mobitela,nikad ih nisam imao zato molim vas malo milosti heh,mislio sam neku muziku prebaciti sa kompa na mobitel,pokusao sam spojiti preko usb cabla i nece da mi otvori na kompu trazi ono uređaj i onaj X stoji na kompu,kako bi se to moglo rjesiti ?

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina
neaktivan
tpg kaže...

Izvini sto te pitam jos mi nesto treba fakat sam nob sto se tise smart mobitela,nikad ih nisam imao zato molim vas malo milosti heh,mislio sam neku muziku prebaciti sa kompa na mobitel,pokusao sam spojiti preko usb cabla i nece da mi otvori na kompu trazi ono uređaj i onaj X stoji na kompu,kako bi se to moglo rjesiti ?

nema beda.. kao prvo odi pod settings--application--development--USB debugging (uključi). prvo probaj spojiti mob i komp bez KIESA, ako neče, probaj restartati mobitel.. mene je isto zezalo kad sam prvi puta spajal, kad sam imal instaliran Kies uopče se nije htio spojiti ko mass storage. Kad spojiš s kompom, došla bude ti ikona od Usb-a na notificationu (skroz gore na mobitelu di je baterija signal i ostalo) e onda otvori notificationse i klikni na tu ikonu, pa te bude pital dal se želiš spojiti s kompom, potvrdi i to bi trebalo biti to, tako je barem kod mene... kad se spojiš, samo napravi novi folder na sd kartici i nutra kopiraj mjuzu.. ima i mogučnost spajanja preko Kiesa, ali po meni ovako je puno jednostavnije.. 

15 godina
bones1802 kaže...
tpg kaže...

nema beda.. kao prvo odi pod settings--application--development--USB debugging (uključi). prvo probaj spojiti mob i komp bez KIESA, ako neče, probaj restartati mobitel.. mene je isto zezalo kad sam prvi puta spajal, kad sam imal instaliran Kies uopče se nije htio spojiti ko mass storage. Kad spojiš s kompom, došla bude ti ikona od Usb-a na notificationu (skroz gore na mobitelu di je baterija signal i ostalo) e onda otvori notificationse i klikni na tu ikonu, pa te bude pital dal se želiš spojiti s kompom, potvrdi i to bi trebalo biti to, tako je barem kod mene... kad se spojiš, samo napravi novi folder na sd kartici i nutra kopiraj mjuzu.. ima i mogučnost spajanja preko Kiesa, ali po meni ovako je puno jednostavnije.. 

Hvala uspio sam prebaciti muzike,malo sam se namucio ali je uspjelo,uglavnom prebacivao sam sa kompa na SD.

i jos jedno pitanje gdje mogu skinuti IGo navigaciju da radi u offline modu.?

17 godina
neaktivan
tpg kaže...

e neznam ti za igo, al imam ti za copilot upute.. meni radi super.. karte su im odlične.. evo link pa ako očeš probaj staviti:: http://www.saznajkako.tv/photo/1533/Kako+do+vrhunske+navigacije+za+Android+(GPS)

15 godina
bones1802 kaže...
tpg kaže...

e neznam ti za igo, al imam ti za copilot upute.. meni radi super.. karte su im odlične.. evo link pa ako očeš probaj staviti:: http://www.saznajkako.tv/photo/1533/Kako+do+vrhunske+navigacije+za+Android+(GPS)

samo mi reci da li moze raditi offline znaci da nije potrebno nista za nju.

17 godina
neaktivan

radi offline. prilikom instaliranja se spojiš na wi-fi, skineš karte koje očeš i to je to.. 

15 godina
Samsung galaxy ace

pozz

jel se isplati uzimati taj mob za 800kn na pretplatu 24 mjeseca - 100kn sa trajnim nalogom (kaj taj trajni nalog znaci) u tele 2? isplati li se te novce... hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

ja sam danas uzeo samsung galaxy ace na predplatu, cini mi se kao lep telefon, samo me zanima ta nadogradnja na 2.3, ako neko zna gde to moze da se nadje, ali da je provereno da ne bih posle mogao da se slikam sa fonom neka odgovori ;)

0 0 hvala 0
15 godina
davor95 kaže...

ja sam danas uzeo samsung galaxy ace na predplatu, cini mi se kao lep telefon, samo me zanima ta nadogradnja na 2.3, ako neko zna gde to moze da se nadje, ali da je provereno da ne bih posle mogao da se slikam sa fonom neka odgovori ;)

I mene to zanima,ako ima da neko zna neka kaze nam :)

17 godina
tpg kaže...
davor95 kaže...

I mene to zanima,ako ima da neko zna neka kaze nam :)

Službeno još nije dostupna nadogradnja za uređaje u Hrvatskoj. Trenutno je dostupna za korisnike u UK i još nekoliko zemalja, za naše područje tek se očekuje. Kada bude, pisat će u Kiesu kad spojite mobitel.

Za sada se 2.3 može instalirati samo neslužbeno, a o tome postoji mnogo web-stranica i informacija, samo što to ne preporučam jer poništava jamstvo.

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
15 godina
Idealist kaže...

pozz

jel se isplati uzimati taj mob za 800kn na pretplatu 24 mjeseca - 100kn sa trajnim nalogom (kaj taj trajni nalog znaci) u tele 2? isplati li se te novce... hvala!

decki, kojeg bi vi uzeli: ovog samsunga ili wildfire s?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 8:49 (Idealist).
17 godina
Neki dan sam u sličnoj temi na to pitanje što pitaš dao čovjeku dugačak i informativan odgovor. Ne da mi se opet pisati niti tražiti temu jer sam na mobu (galaxy ace), zato sam potrazi.
16 godina
Idealist kaže...
Idealist kaže...

pozz

decki, kojeg bi vi uzeli: ovog samsunga ili wildfire s?!

Ace all the way.

Neaktivan.
15 godina

cujem da dolazi update za android. znas li mozda kakvih ce poboljsanja biti?

14 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

pozdrav svima, imam jedno pitanje, imam samsung galaxy ace i posto hocu da gledam filmove na sajtova tipa gledajonline i tako ti, zanima me kako da nadjem odgovarajuci adobe flash player, posto trazi, i da li je uopste moguce ubaciti ga. hvala unapred

0 0 hvala 0
17 godina
Flash player ne podržava procesore arhitekture arm v6 kakav je u Galaxy Ace. Mozes probati s instalacijom nekog starijeg od 10,3 ali meni se browseri crashaju kad instaliram 10.1.
14 godina
neaktivan

probao sam 10 i 10.1 ali ni jedan ni drugi nisu radili.... da li postoji mozda neka zamena?

17 godina
Nema zamjene, jedino da kupiš neki jači mobitel. Al ima nade, sljedeći flash mozda bude podržavao i te arm procesore...
15 godina
Samsung galaxy ace

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/dvojba-izmedu-ace-wildfire/109425.aspx

Ovdje je kolega pisao pa mozes procitati!

Ja sam se isto dvoimuo i uzeo sam galaxy i dosta mi je bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hvala kolega Tpg što si pronašao i dao link, ja danas još nisam stigao upaliti komp a preko mobitela mi se nije dalo tražiti.
17 godina
Vidim da vas puno ima Ace-a pa da pitam nešto u vezi nadogradnje. Kada spojim mobitel sa USB-om i pokrenem Kies piše mi "This device's version cannot be updated". Znam da još nije izašla nadogradnja na 2.3, ali me brine da ni kad izađe neću moći nadograditi jer koliko sam vidio trebalo bi pisati nešto u stilu "you already have latest version". Uglavnom što vama piše i gdje ste kupili mobitel? Moj je iz T-mobilea.
17 godina

To i meni piše. Valjda zato što postoji update za Galaxy Ace ali ne za naše tržište (odnosno softver).

"You allready have the latest version" bi pisalo valjda kad nadogradnja ne bi postojala.

I moj je iz T-mobile. Čekam da Samsung izda nadogradnju i za tu regiju softvera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 12:56 (191x7).
17 godina
neaktivan
Danas se pojavio update za Galaxy S, vjerojatno ce onda i za Ace
14 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

ljudi pomagajte, imam problem

Prikacio sam samsung ace na komp preko USB kabla, nije hteo da ga ocita, dok sam trazio po netu da li mi treba neki program da bi ga ocitao, krenuo sam da raskacim fon i prometio sam da je dosta topao i da je ugasen. Raskacio sam ga i normalno ga upalio, posle 2 sata sam krenuo da ga stavim na punjenje i nije hteo da pocne da se puni, potom sam ga opet prikacio na USB, ni tu ne reaguje. Ako neko zna koji mu je klinac neka javi poprilicno je hitno.

0 0 hvala 0
17 godina
kopac kaže...

ljudi pomagajte, imam problem

Prikacio sam samsung ace na komp preko USB kabla, nije hteo da ga ocita, dok sam trazio po netu da li mi treba neki program da bi ga ocitao, krenuo sam da raskacim fon i prometio sam da je dosta topao i da je ugasen. Raskacio sam ga i normalno ga upalio, posle 2 sata sam krenuo da ga stavim na punjenje i nije hteo da pocne da se puni, potom sam ga opet prikacio na USB, ni tu ne reaguje. Ako neko zna koji mu je klinac neka javi poprilicno je hitno.

Kad spojiš mob na komp, moraš na mobu odabrati da ga spoji kao masovnu pohranu ili kako se to već zove. Tek ga onda vidiš u windows exploreru kao disk/stick.

Možda te samo nešto zafrkava, a možda ti je dobio prevelik napon na USB (ili nešto slično). Ugasi telefon, izvadi bateriju, nakon par minuta vrati bateriju i pali telefon. Probaj onda puniti, ako opet neće nosi na reklamaciju.

15 godina
Samsung galaxy ace

Decki instalirao sam Igo na svoj ACe i sve je ok nadje signal i kad stavim u auto nadje signal ali cim krenem autom signal se gubi,skinuo sam i onaj GPS FIX ali ne pomaze mozda je malo bolje ali opet se gubi kad krenem autom,da li znate do cega je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tpg kaže...

Decki instalirao sam Igo na svoj ACe i sve je ok nadje signal i kad stavim u auto nadje signal ali cim krenem autom signal se gubi,skinuo sam i onaj GPS FIX ali ne pomaze mozda je malo bolje ali opet se gubi kad krenem autom,da li znate do cega je?

Znali itko,zasto mi u autu gubi signal?

Molim vas za pomoc

13 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

Pozdrav..

Tek sam uzeo ovaj mobitel i odamah naletio na problem..kod priključivanja na internet preko wi fi jednostavno internet neće da radi..neznam u ćemu je stvar,upalim wi-fi,prepozna mrežu,spoji se na nju bez problema nakon što ukucam lozinku.I onda odem na internet i jednostavno neće da otvara nijednu stranicu...

Jeli netko imao ovakav problem i zna li tko rješenje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

pozz

zna li netko kako iskljuciti automatsko povezivanje na internet preko mobile network? ja vise neznam sta da radim.. svaki put nakon otkljucavanja displeja ukljuci mi se mobilna mreza! {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

danas se ace okupao u blagdanskoj juhi..(pun tanjur) .. i PREZIVIO!!!..mob me iznenadjuje iz dana u dan!!

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice