Samsung D990 - prebacivanje s kompa na mob?

poruka: 5
|
čitano: 1.997
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

ei ljudi da postavim jedno pitanje, imam mob Samsung SGH-D990 i kad prebacujem (u ovom slucaju pjesme) s PC-ja na mob, ocu da mi se to sprema na mem. karticu, jer na mobu jednostavno nema memorije, program je: Samsung PC Studio 3, kad udjem u to, pisu mi folderi: Images, Videos, Music, Sounds i Other Files a nigdje nema mem. kartice??? kak to? tnx unaprijed!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Odradis to standardnim Copy - Paste sistemom.

1. Spojis mob sa compom

2. Na mobu odes na Menu - Settings - Phone Settings - USB settings - Mass storage

3. Odes u My Computer i pojavi ti se nova ikona za HDD (u ovom slucaju to je tvoj mob.)

4. Izaberes pijesme i kopiras ih

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Samsung D900 - prebacivanje s kompa na mob?
autorov komentar

jel zna mozda netko kako bi za D900 mogao instalirati novi softver i koji bi to bio, onak da se promijeni tema itd ak se to ikako i moze jer se bas i ne kuzim u takve stvari???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Teme se mogu mijenjati jedino posebnim kablom i programima (ne ide to kao kod S. Ericssona)

Kabel ti je dosta skup a i pitanje je dobavljivosti kod nas. Sve u svemu puno zajebancije.

Osobno nisam probao ali je jedno vrijeme i mene to zanimalo pa sam googlao i nakraju ipak odustao.

Ima fenomenalnih tema pa probaj malo baciti oko na google mozda nadjes koje korisne informacije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung D990 - prebacivanje s kompa na mob?
autorov komentar
axelox kaže...

Teme se mogu mijenjati jedino posebnim kablom i programima (ne ide to kao kod S. Ericssona)

Kabel ti je dosta skup a i pitanje je dobavljivosti kod nas. Sve u svemu puno zajebancije.

Osobno nisam probao ali je jedno vrijeme i mene to zanimalo pa sam googlao i nakraju ipak odustao.

Ima fenomenalnih tema pa probaj malo baciti oko na google mozda nadjes koje korisne informacije.

tako je isto i za igrice, ne?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice