Pozdrav,
imam na D600 puno brojeva koji su snimljeni na memoriju telefona, kako sada njih prebaciti na sim karticu pa na drugi mob, jer nema opcije kopiraj sa telefona na sim samo obrnuto, što mi predlazete kako da snimim brojeve. Hvala Vam
Pozdrav,
imam na D600 puno brojeva koji su snimljeni na memoriju telefona, kako sada njih prebaciti na sim karticu pa na drugi mob, jer nema opcije kopiraj sa telefona na sim samo obrnuto, što mi predlazete kako da snimim brojeve. Hvala Vam
Nisam korisnik samsunga, ali ako imaš kabal za spojit na komp, mislim da samsung pc studio (software koji imaš na samsungovom cd-u za instalirati) ima opciju za pohraniti sve te podatke, kao što su brojevi, poruke itd...
I onda sa kompa na drugi mob.
Jedan od prijedloga!
moguce je kopirati sa moba na mob!...ja danas skuzio jer dobil novoga lg cookie-a i isto bil u problemu kako sa starog d600 na novi "kuki" prebaciti sve kontakte, malo "čeprkal" po d600 i nasel; dakle postupak je sljedeci: kliknes na kontakt, pa izaberes bilo koji kontakt, pa opcije, pa pogled, pa opet opcije, pa pošalji putem - "blutut"; i onda dolazi caka :)....tu imas "svi kontakti, pa svi kontakti na telefon i svi kontakti na SIM kartici :)
uglavnom ja uspio bez problema :)....a do prije neki dan me isto to jaaaaako mucilo :)