imam xperiu x10 na kojoj je tvornički android 2.3.3 i ja bi htio ju rootat i stavit neki cfw na kojem će meni i sve ostalo biti fluidnije jer na ovom sve pomalo šteka. Garanciju nema jer je kupljena u austriji prije 2 godine i obavezno bi želio maknuti onaj logo mreže drei koji se pojavljuje prilikom boota uređaja. također bi htio da baterija bude prikazana u postocima. te još ako se može oc-at jer 1 GHz mi se čini malo te ako to jako utječe na trajnost baterije onda ipak nebi mjenjao kernel. ja bi na nju stavio ics ali neznam koliko bi to bilo dobro jer ona ipak ima samo 384 mb rama. i ono najvažnije pošto je ona zaklučana na mrežu drei moram je otključat. ako nema free opcije ću je dat u neki servis da mi ju otključaju. pošto ovo radim prvi put, htio bi da mi postupak objasnite step by step. ps. ne sviđa mi se onaj timescape ui tako da bi htio nešto drugo.
pps. još sam vam zaboravio napomenut da se na xda-developers.com ne snalazim baš najbolje pa sam tu napisao da mi pomognete.
Ako itko bude imao strpljenja objašnjavat mi dobit će nagradu za svoj trud u obliku bona za mobitel 50 kn.