Ovako kupio sam nedavno polovni NOA H40 mobitel,ubacio SIM karticu i sve je normalno radilo i onda su mi se polako počele neke aplikacije same od sebe skidati i instalirati kao npr. 360 security lite,Mico,neke igrice isto itd. Uz to mi dolaze i reklame preko cijelog ekrana za ali ekspress i te slicne gluposti i to je neizdrživo,probao sam hard reset dva-tri puta i ništa. Stavio sam u postavkama da mi ne instalira aplikacije iz nepoznatih izvora ali svejedno istalira,ne primjetim ni da ih skine nego samo vidim da se instaliraju same od sebe i to uglavom kada sam povezan na internet. Probao sam par antivirusa i otkriju virus ali bude u procesima pod "battery control" i sličnim androidovim paketima pa se ne mogu obrisat nego privremeno zaustavit pa se samo opet pokrene. Bio bih zahvalan kad bi netko znao što napravit. Hvala
btw. kolega mi ima isti mobitel i kaze da se njemu isto to pojavilo kad je ubacio neku drugu SIM karticu ali sa ovom svojom nema tih problema, ne znam jel to ima neke veze... :)