Kao u naslovu. Razbia mi se ekran. Dali se može zamijeniti? Samsung Note 3 neo SM-N750 i kolika je cijena tih ekrana?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.agramservis.hr/servis
ovlašteni servis pa pitaj...
Pozdrav druze! Nisam vidjeo da si odgovorio na temu, da li si uspio popraviti ili ne, ali recicu ti da moze, ja posedujem Note 3 n9005, i igrom slucaja, otisao mi je display na njemu. Prvih par dana je reagovao na olovku, na prst nije nikako htjeo, ali poslije je prestao ekran da radii. E onda sam se ja bacio na istrazivanje sta i kako. Staklo + Display + Touch digitajzer + Frame u Srbiji kosta od 130 do 300e (zavisi da li zelis u servisu ili na netu da kupis).
Nadjem ti ja za 150e beli (posto je moj bio crni), decko mi poslao, sutradan stiglo kod mene, i bacim ti se na posao (prije toga sam rastavio telefon jedno 300 puta), i krenem, tapa, tapa, tapa, maksimalno pola sata mi je trebalo da prepakujem ceo telefon, sklopim, pomolim se, zatvorim oci, upalim, osetim vibraciju, i odjednom puf, radi, sve ful, sve super.
Da ne duzim dalje, jako je jednostavno prepakivanje, i po meni, vise ti se isplati da kupis sve komplet.
Puf puf wut?