Proxy na androidu

poruka: 1
|
čitano: 1.236
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Proxy na androidu

Nisam nigdje mogao pronaći nešto vezano za ovaj problem na Androidu a kako je meni nepojmljivo da su takvu stvar propustili riješiti na jednostavan i lako konfigurabilan način eto da pitam. Dakle, radi se o sljedećem, nigdje unutar niti jedne verzije Android operativnog sistema ne postoji opcija za podešavanje proxy postavki, isprva nisam mogao vjerovati da nečeg takvog nema jer je slična uobičajena već godinama. Pronašao sam par foruma koji se bave problemom i uglavnom ljudi se posvuda zgražaju, vidim da i tableti vezani za Android imaju isti problem, stvar se uglavnom svodi na to da se treba rootati mob (i izgubiti garanciju) a onda podešavati proxy. Par mjeseci sam se odupirao želji da rootam mob i krenem u podešavanje postavki proxy-ja (iz firme tako izlazimo na internet) ali sam to jučer ipak učinio, nisam primjetio da mi se negdje pojavila postavka za proxy dakle predstoji mi kopanje po forumima za nekim uputstvima kako da podesim proxy. Zanima me jeli se neko bavio tim problemom i ima li neko informaciju zašto, o zašto se nisu pobrinuli da takva stvar bude jasno i neizostavno dostupna svim korisnicima. Dosta korisnika je odbijeno (naročito za kupnju tableta) pa me zanima kakva je to poslovna politika.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice