Barem mislim da su oni krivi. Sinoć prebacujem neke podatke sa mobitela na komp (WinXP-SP2), završim i ljepo odem na safely remove device... I mobitel krepa! Neće uopće da se upali, crni ekran ali zasvjetili svake dvije sekunde. Izvadim bateriju, memorijsku karticu... NIŠTA! Kako je to moguće? Imam garanciju na mob (SE k530i) pa nije baš preveliki problem, ali me muči kako se to uopće moglo dogoditi i što je dovelo do toga. Ima li netko sličnih iskustava?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmmm prvo kaj mi je palo na pamet je staticni elektricitet.. :D Mozda si bio "nabrijan" (nabijen) pa dodirom konektora tj. USB-a si se "ispucao" (ispraznio) na jadnom mobitelu :) Meni se nekaj slicno desilo sa usb stickom.. bolje kuciste dodirivati prije cupanja... koje je uzemljeno..
Hm, jesam jučer nešto bio ljut ali ne toliko da spontano uništavam elektroničke uređaje oko sebe :)) A ništa na servis... nadam se samo da brzo bude popravljeno...
Imo sam i ja taj problem.Moj ti je topli savjet da ga odneseš ovlaštenom serviseru jedino ako je pod garancijom(mobitel).
1.Možda ti je ekran se sjebo
2.Žica pregorila
Itd da nejdem u detalje
isto kod mene no vec prije duze vremena(SE W200)
nakon mjesec do dva, sam se "popravio"...no svo to vrijeme...upalim ga..ugasi se sam za cca 10 sec...nemam bas neki savijet hh)...jedino ak imas garanciju jos..il na servis s njim..ili zid )
Imo sam i ja taj problem.Moj ti je topli savjet da ga odneseš ovlaštenom serviseru jedino ako je pod garancijom(mobitel).
1.Možda ti je ekran se sjebo
2.Žica pregorila
Itd da nejdem u detalje
"moji ti je topli savijet......" pa sta je vama ljudi
gdje ste uopce iskopali tu temu proslo je vec vise od 10mjeseci....
covijek je vjerovatno vec nesto napravio....;)
sorry moj bed
LOL :)) Sve je ok, mobitel je bio na servisu (kaže teta da su promijenili ekran) i da kucnem u drvo, radi bez problema. Može i lock da opet netko ne iskopa za pola godine :)