Program za otkrivanje broja

poruka: 10
|
čitano: 32.623
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Dal  postoji nekakav program, koji bih mogao stavit na mobitel, da mogu vidit broj od nekoga, iako me zove s prekrivenog broja?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Program za otkrivanje broja

Nisam stručnjak ali mislim da ne

17 godina

Ne, ne postoji.

To je feature centrale hoce li ti slati ili ne broj pozivatelja.

Ukoliko pozivatelj zajedno s biranim brojem salje CLIR kod (#31#), tada MSC (centrala) ne prosljedjuje pozivateljev broj (A-Party Nuber) primatelju poziva (B-Party).

http://www.mobile-phone-directory.org/Glossary/C/CLIR.html

16 godina
neaktivan

Da, i ja mislim da ne postoji takvo nešto...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Al taj broj koji me je zvao ostaje onda i dalje u centrali... a dal bi mi centrala onda mogla dati taj broj da nazovem i reknem razloge zasto mi treba, il jednostavno da mi nemora ni rec taj broj, vec da ga samo zablokira, da mene vise nemore zvat

0 0 hvala 0
17 godina

Da. Na centrali je taj broj pohranjen, ali ti kao fizicka osoba nemas pravo na to da ga saznas.

Ukoliko te netko maltretira, obrati se policiji. Mislim da jedino policija ima pravo putem naloga traziti ispis brojeva koji su te zvali.

Ili ako imas nekoga tko radi na centrali pa da ti da (po cijenu povrede ugovora u radu i otkaza zbog toga) ilegalno ispis brojeva.

Eventualno da jos probas zvati sluzbu za korisnike i zaliti se da te netko gnjavi sa skrivenog broja, pa da ti kazu sto se tu moze uciniti.

Negdje u arhivi si obavezno drzi vremena takvih poziva!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 13:15 (passmaslom).
16 godina
neaktivan

Hm,da...

Jedan moj poznanik je imao neki mobitel,i zvao se nekako čudno.Sve što je trebalo učiniti je preusmjeriti pozive s svog broja mobitela,na taj broj mobitela i vidio bi ko zove, iako sakrije broj. Sjećam se da je to bilo ima i 5-6 godina. Stvarno se ne sjećam mobitela, ali se sjećam da je nešto masno koštao...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...

0 0 hvala 1
16 godina

Pa ja te ispise dobivam redovito od operatera svaki mjesec, i to u svaki detalj, tako da bez obzira dal mene neko zove sa sakrivenog broja ja na ispisu na kraju mjeseca sve vidim!Cool

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
14 godina
neaktivan
Re: Program za otkrivanje broja
blocked_number.hotmail.com kaže...

Uopće nije problem vidjeti skrivene brojeve kod svih hrvatskih operatora.

da mi je samo znat sta reklamiras? ista ta poruka je i u jos jednoj temi od tebe, nezz tocan naziv teme al skriveni brojevi su u pitanju

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Program za otkrivanje broja
Naravno da postoji.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice