Problem oko paljenja telefona

poruka: 9
|
čitano: 4.980
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako,telefon mi se prije par dana zagovao dok sam surfao operom i izgasio,nakon toga kada ga pokušam upaliti,on samo vibrira par sekundi ali se ne upali.

Juče mi se sasvim slučajno upalio i odmah sam otišao da updatujem fw telefona (sa v30 na v31) ali u toku instaliranja updatea telefon mi se odjednom sam izgasio (bio  povezan na pc) i nisam do kraja odradio update..

I sad kada ga hoću upaliti on ponovo vibrira par sekundi i ugasi se.

U pitanju je nokia 5530 XM

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cini se da ti nema pomoci.............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Moguće riješenje problema: drži crvenu,zelenu tipku, tipku kamere i tipku za paljenje sve dok se uređaj ne upali i pita za zemlju. Također ukloni memorijsku i sim karticu dok to radiš.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem oko paljenja telefona
vexx5555 kaže...

Moguće riješenje problema: drži crvenu,zelenu tipku, tipku kamere i tipku za paljenje sve dok se uređaj ne upali i pita za zemlju. Također ukloni memorijsku i sim karticu dok to radiš.

Telefon mi je na dodori tako da su i crvena i zelena na dodir,ali uradio sam to što si rekao i ne pomaže :(

Šta mislite koji je problem i hoće se moći popraviti barem u servisu ?

Btw još uvijek imam garanciju,kupljen je u 3 mjesecu 2010.

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
16 godina
odjavljen
RE: Problem oko paljenja telefona
ulinsky kaže...
vexx5555 kaže...

Telefon mi je na dodori tako da su i crvena i zelena na dodir,ali uradio sam to što si rekao i ne pomaže :(

Šta mislite koji je problem i hoće se moći popraviti barem u servisu ?

Btw još uvijek imam garanciju,kupljen je u 3 mjesecu 2010.

Ako imaš garu,odnesi ga gdje si ga i kupio. Ako odeš u neki drugi servis,gubiš garu.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
8 godina
neaktivan

Pozzz gospodo imam telefon samsung gt-s7562 problem je koci se cak i posle formata da li moze neko da mi pomogne hitno hvala unapred

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozzz gospodo imam jedan telefon samsung j3 pro kad ga ukljucim da se puni napuni se ali kad hocu da ga ukljucim da radi ne pali se da li moze pomoc hvala unapred

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem oko paljenja telefona
557 kaže...

Pozzz gospodo imam jedan telefon samsung j3 pro kad ga ukljucim da se puni napuni se ali kad hocu da ga ukljucim da radi ne pali se da li moze pomoc hvala unapred

servis

8 godina
neaktivan

sistem ili nesto drugo

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: