Ovako...Prije nekog vremena prilikom instalacije aplikacija (masovne) jer sam vecinom odjedanput imao obicaj nabacati gomilu novih stvari poceo mi se pojavljivati problem u vidu nekave vrste restarta onako samog od sebe i prije nego je izvrsena instalacija svih stvari a taj problem je popracen takodje nekom vrstom buga jer od tad,prilikom instalacije dosta aplikacija nisam mogao naci njihove ikone na ekranu iPhone-a iako su bile instalirane....
Ovaj problem dakako moze imati duboke korijene (bar ja mislim) u cinjenici da nisam iPhone skoro nikad istekavao na ispravan nacin vec odmah vadio USB pa cak i nakon onih gdje sam instaliravao gomilu novih stvari..
Onda sam prije koji dan naprosto izgubio zivce jer vise nisam mogao da izdrzim gledajuci bizarnost svega toga, gdje od mnogih aplikacija koje sam silno zelio ikona nema ni na vidiku pa sam pokusao brisanjem svih postojecih aplikacija na njemu ali manuelnog ne selektivnog...proces je trajao nekih pola sata jer dosta je toga bilo..Medjutim tek onda sam imao vidjeti sta..
Pojavio se onaj isti problem sa restartom mobitela ali ovaj put ga je nemoguce upaliti tako da ne znam ni da li su sve aplikacije izbrisane..
Samo mi prilikom paljenja visi Apple-ov logo a mogao bih cekati citavu vjecnost da se skloni cini mi se...
Hitno mi treba pomoc!!!!...citao sam nesto vec po forumu ali nisam siguran sta da uradim niti imam vremena da sve detaljno prelistam..pa bih zelio brzu pomoc...Hvala !!