Problem sa instaliravanjem igri na Sony Ericsson

poruka: 8
|
čitano: 2.629
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

E ovako, kad god pokusam poslati neku igricu s kompa na mobitel, i u trenutku kad je želim instalirati iskoči mi poruka "radnja nije uspjela".

Probao sam sa formatiranjem mem. kartice no problem je i dalje ostao. Da li je mozda nekakva greska u software-u ili nesto drugo.

http://play-maker.bloger.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa instaliravanjem igri na Sony Ericss
PlayMaker kaže...

E ovako, kad god pokusam poslati neku igricu s kompa na mobitel, i u trenutku kad je želim instalirati iskoči mi poruka "radnja nije uspjela".

Probao sam sa formatiranjem mem. kartice no problem je i dalje ostao. Da li je mozda nekakva greska u software-u ili nesto drugo.

Reci jesi li pokušao instalirati igru u memoriju samog uređaja?Još reci koji imaš točno mobitel i je li igru šalješ preko Bluetootha ili USB kabela?Jer ja imam K510i i kada idem poslati igru preku Bluetootha, igra se odmah instalira (onaj tren kada je pošaljem), a kada šaljem preku USB kabela, igra se prebaci na mobitel, ali je trebam naknadno instalirati.

17 godina
neaktivan
Izzy kaže...
PlayMaker kaže...

Reci jesi li pokušao instalirati igru u memoriju samog uređaja?Još reci koji imaš točno mobitel i je li igru šalješ preko Bluetootha ili USB kabela?Jer ja imam K510i i kada idem poslati igru preku Bluetootha, igra se odmah instalira (onaj tren kada je pošaljem), a kada šaljem preku USB kabela, igra se prebaci na mobitel, ali je trebam naknadno instalirati.

Slažem se s ovim što je Izzy rekao tj. daj više informacija. A meni se osobno ta poruka pokazivala samo kad bi pokušao instalirati neku oštećenu .jar datoteku ili neku koja dobrim dijelom nije kompatibilna s mojim uređajem.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina

Riječ je o Sony Ericssonu v640i , a igre saljem putem Bluetootha, znači datoteka tj. igra koja je u jar formatu prilikom dolaska na mobitel  bi se odmah instalirati, no u ovom slučaju mi iskoči poruka " radnja nije uspjela". 

Čak prilikom brisanja instaliranih igara koje su u mobitelu mi izbaci istu poruku.

http://play-maker.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 15:50 (PlayMaker).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayMaker kaže...

Riječ je o Sony Ericssonu v640i , a igre saljem putem Bluetootha, znači datoteka tj. igra koja je u jar formatu prilikom dolaska na mobitel  bi se odmah instalirati, no u ovom slučaju mi iskoči poruka " radnja nije uspjela".

Čak prilikom brisanja instaliranih igara koje su u mobitelu mi izbaci istu poruku.

Ovo se vrlo cesto dogada preko BT-a. Osobito preko Bluesoleila (sto nije pravilo) i osobito ako je stara java ili nekompatabilna sa tim telefonom (sto je pravilo)

Jarove komotno stavi direktno na M2 karticu i klikanjem na njih ponudi se instalacija. Ako i dalje se odbija instalirati onda problem je u java igrici

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
16 godina
neaktivan
PlayMaker kaže...

Mozda je problem u "jar. formatu" ja dok sam sebi skidao igru uvijek sam skidao u rar. formatu i uvijek je radilo, inace imam K750i

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
16 godina
PlayMaker kaže...

S koje stranice skidaš igre?Pokušaj sa ove.

17 godina
Možda imaš malo memorije ili igra ne podržava SE mobitele. Probaj slati igre s SE na Se, tu nebi smjelo biti problema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice