Prevaren pri kupnji iPhonea preko njuskala zaključana tema

poruka: 305
|
čitano: 151.191
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Prevaren pri kupnji iPhonea preko njuskala
EnlightenedPhoenix kaže...

Policija mora pak imati nalog, a nalog mora izdati sudac, a sudac mora imati osnovanu sumnju i dokaze... A NISTA OD TOGA nema... jer kako je netko rekao iako je pošten, njegov prijatelj je mogao zamjeniti... nije bilo svjedoka pri otvaranju (zato ja uvijek otvaram pred postarom)...

...policija mora napraviti zapisnik na temelju izjave oštećenog, nakon toga policija šalje sudu prijedlog za izdavanje

naloga za pretragu, istražni sudac izdaje nalog...oni mogu od navedene ženske osobe pretražiti mobitel, računalo

i ostalo...adresa postoji na omotu paketa, postoji novac uplaćen na tu osobu, dakle dokazi postoje...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 20:58 (Jurra).
17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

Policija mora pak imati nalog, a nalog mora izdati sudac, a sudac mora imati osnovanu sumnju i dokaze... A NISTA OD TOGA nema... jer kako je netko rekao iako je pošten, njegov prijatelj je mogao zamjeniti... nije bilo svjedoka pri otvaranju (zato ja uvijek otvaram pred postarom)...

...policija mora napraviti zapisnik na temelju izjave oštećenog, nakon toga policija šalje sudu prijedlog za izdavanje

naloga za pretragu, istražni sudac izdaje nalog...oni mogu od navedene ženske osobe pretražiti mobitel, računalo

i ostalo...adresa postoji na omotu paketa, postoji novac uplaćen na tu osobu, dakle dokazi postoje...

Navedena zenska osoba NE POSTOJI... jer su provjerili ako citas 0000 postove...

Dokaz takoder ne postoji jer on nema niti jedan pravovaljan dokaz, osim njegove riječi da je ovaj trebao poslati iphone 4 ili da ga nije poslao... Riječ VS Riječ...

Također policija ima pravo odbiti prijavu zbog nedostatka dokaza u početku... ona mora napraviti zapisnik samo ako postoji osnovana sumnja... a trenutno ne postoji zbog nedostatka dokaza :)

Dijete u policijskoj obitelji, koje je i samo proslo torturu ali za uredjaj koji je dosao ipak manje novca...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
protjeran
Prevaren pri kupnji iPhonea preko njuskala
Doci ce i njemu zlo jednog dana!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
APazinjan kaže...

Problem je što oni sa dosta para ne kupuju baš preko oglasnika...

Onda sto dalje. Mome starome su na vlastite oci pokrali i jos se potpisali.

Pa se ganjao s njima 5 godina na sudu. Pa, onda jos 3 godine je izbjegavao isplatu. Na kraju je stari dobio ono sa pocetka. Ne racunajuci troskove oko sudjenja i izgubljenu dobit. Zivce da ne spominjem i njegovo izbjegavanje suda. Cak je uz pratnju bio privodjen. Tek kada je otisao u zatvor isplatio je. Na kraju je ispalo da je on bio samo pijun nekih tamo koji su to krali na veliko.

15 godina

poslao sam mail njuskalu o uvodenju ocjenjivanja kupaca i prodavaca rekli su da je ideja vec na razmatranju i bit ce postavljena na stranicu i svi korisnici ce biti obavjesteni...

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran
Rade bi Iphone kupio nq Ebayu nego preko naseg oglasa,mi smo balkanci ne znamo za poštenje!

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...navedena ženska osoba ne postoji u njihovoj evidenciji, a to bi trebalo značiti samo to da do sada nije kažnjavana

...policija u ovom slučaju nije postupila korektno, jer na temelju prijave je morala napraviti zapisnik i daljnje istražne radnje

a već dok imaju adresu, ime, prezime i broj mobitela znači da početni dokazi postoje...a istražna radnja se i provodi za

utvrđivanje postojanja osnovane sumnje...btw istražne radnje se ne provode zbog osnovane sumnje, nego zbog sumnje

da je netko počinio kazneno djelo...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 13:02 (Jurra).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da živim negdje blizu tebe,još bi ti i pomogo i platio put do njega samo da dobije po kapi..

Ovakve priče me jbeno potresu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Netko je tamo iza objavio link gdje kaze covjek da je umjesto plejke3 dobio kamenje...strava

aka ReaverTVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 21:19 (dedaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa dali je pisala na njegovom njuškalo profilu kakva adresa ?

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

sigurno bi pisalo.da je mislio prevarit nekoga

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

Vjerojatno pise samo osijek ili koji vec grad, gotovo nitko ne stavlja tocnu adresu a kamoli nekakva lopina

aka ReaverTVZ
14 godina
CroVandal kaže...

poslao sam mail njuskalu o uvodenju ocjenjivanja kupaca i prodavaca rekli su da je ideja vec na razmatranju i bit ce postavljena na stranicu i svi korisnici ce biti obavjesteni...

A kako ce to izvest? Pa može svatko tamo napraviti profila koliko hoce i onda sebi davati pozitivne ocjene, uostalom netko ko nekoga zaj*** sigurno nece koristiti isti username kad bude opet nešto prodavao.

14 godina
neaktivan

Kao kad su jednome ocu od moga prijatelja umjesto laptopa prodali sol.. 

To bilo prije jedno 5g.

I to je bila kupovina odma na licu mjesta,lijepo zapakirano sve,kutija od laptopa odma platio čovjek i sve..

Kad on došao doma a ono sol unutra... omg

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...
blackalbum kaže...

Vjerojatno pise samo osijek ili koji vec grad, gotovo nitko ne stavlja tocnu adresu a kamoli nekakva lopina

onda je dečko sam kriv ako nije bila upisana adresa na mom njuškalo profilu piše ime,prezime,adresa,broj moba i ne možeš onda nikoga preveslati ,ja sam kupio par proizvoda preko njuškala i nisam imao problema ali su bili uglavnom jeftinije polovne hi-fi komponente

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina

moze i na ebayu bitno je to da cu radije kupiti od nekoga tko ima recimo 20 prodanih premeta i sve ocjene 5 nego od nekoga tko ima lazne ocjene koje se lako skuze ili ih uopce nema...odes na profil ocjenjivaca i vidis lijepo kad se registrirao sa kime je poslovao i slicno! moze se sve to izvest...

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

To bilo prije jedno 5g.

I to je bila kupovina odma na licu mjesta,lijepo zapakirano sve,kutija od laptopa odma platio čovjek i sve..

Pa sam si je kriv, što nije zavirio u kutiju, ako je bio na licu mjesta.

17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...navedena ženska osoba ne postoji u njihovoj evidenciji, a to bi trebalo značiti samo to da do sada nije kažnjavana

...policija u ovom slučaju nije postupila korektno, jer na temelju prijave je morala napraviti zapisnik i daljnje istražne radnje

a već dok imaju adresu, ime, prezime i broj mobitela znači da početni dokazi postoje...a istražna radnja se i provodi za

utvrđivanje postojanja osnovane sumnje...btw istražne radnje se ne provode zbog osnovane sumnje nego zbog sumnje

da je netko počinio kazneno dijelo...

Grijesis... Policija ima pravo za takvo sto pretrazivati ne samo AFIS nego i bazu podataka HR građana (sličan naziv) da se uvjere u postojanje osobe na toj i toj adresi...

Policija je postupila korektno i u skladu s zakonom... To što se vama to ne svidja...

To je druga stvar...

Istražne radnje se provode pri puno većim količinama, u zakonskoj regulativi slucaj s štetom ispod 10k kuna se naziva banalan (za razliku od svih koji misle da je 400kn, to je samo dokle je slucaj prekršajno dijelo...) ...

Također se po zakonu, ako nije ugrožena ničija imovina, sigurnost itd istražna radnja provodi samo pri podizanju privatne tuzbe...

14 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
DuMe kaže...

To bilo prije jedno 5g.

Pa sam si je kriv, što nije zavirio u kutiju, ako je bio na licu mjesta.

Tako je,to sam mu i ja rekao

17 godina
neaktivan
DuMe kaže...

To bilo prije jedno 5g.

Za toliko soli, zapravo  poprilično neslana šala {#}  (iako sam siguran da oštećenom nije bilo do šale)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan

Kakva je praksa kod plaćanja pouzećem, da li ti smiješ otvoriti paket prije nego predaš lovu?

Jer ako smiješ moraš biti jeko nesmotren i naivan da nekome predaš 2800kn (što u gotovini vidim samo preko ljeta) bez da provjeriš pakiranje.

Mogu reći da mi je jako žao, opet s druge strane nekako mi se ne uklapa priča o skupljanju lipice po lipice za najnoviji mobitel na tržištu.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Kakva je praksa kod plaćanja pouzećem, da li ti smiješ otvoriti paket prije nego predaš lovu?

Jer ako smiješ moraš biti jeko nesmotren i naivan da nekome predaš 2800kn (što u gotovini vidim samo preko ljeta) bez da provjeriš pakiranje.

Mogu reći da mi je jako žao, opet s druge strane nekako mi se ne uklapa priča o skupljanju lipice po lipice za najnoviji mobitel na tržištu.

Ja svaki puta otvorim kad plaćam, pred poštarem, koji mi je svjedok...

Također ništa od potpisa dok to ne napravim...

Nikad nije bilo prigovora...

14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
DuMe kaže...

To bilo prije jedno 5g.

Za toliko soli, zapravo  poprilično neslana šala {#}  (iako sam siguran da oštećenom nije bilo do šale)

Kad mi je to on ispričao,puko sam od smijeha iako istina,njegovom ocu nije bilo smiješno...

15 godina
protjeran

Kako je to moguce,sta bi bilo da ti se ne sviđa?Kako ce onda poštar nezapakiranu stvar vracati u postu?

17 godina
neaktivan
Jurra kaže...

Ma mozemo mi sad tu rasrpavljati koliko god...

Ali činjenica je sljedeća... bez privatne tuzbe ne moze nista napraviti, a i onda je pitanje...

Žao mi je dečka, ali prilično neodgovorno je postupio i prilično ishitreno... To mu je škola (malo skuplja) i znak da ne bi trebao živjeti iznad svojih prilika...

16 godina
odjavljen

Žao mi je dečka, ali prilično neodgovorno je postupio i prilično ishitreno... To mu je škola (malo skuplja) i znak da ne bi trebao živjeti iznad svojih prilika...

Dobro si rekao. on bi trebao izvući pouku iz toga. Pa što će taj jednog dana kada se bude morao skrbiti o obitelji?!

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
neaktivan
CROifer kaže...

Kako je to moguce,sta bi bilo da ti se ne sviđa?Kako ce onda poštar nezapakiranu stvar vracati u postu?

Još mi nije doslo nista niti jednom da sam morao vraćati...

A što se tiče paketa... ako su u omotnici postji onaj nož... sve sto nakon toga moraš je samo malo selotejpa i gotovo...

U slucaju paketa, pazis kako otvaras, i isto tako, selotejpom nazad...

Po propisu poštar mora napisati da nisi zelio primiti paket i otpremiti natrag na povratnu adresu...

15 godina

da zoves nekoga ovakvog? 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bila bi fora da pronadje adresu tipa, ode u Osijek, a ono tip ispadne lokalni tabator, tezak koliko i kamion i nakrcan steroidima, okruzen prijateljima koji izgledaju slicno :-P

Bas bi vidio kako bi ga 'naucio pameti'.

"Gospodine, poslali ste mi ostecen mobitel, ako nije neki veliki problem, mogu li dobiti ispravan? Ah, ne? Nema veze, sta cete popit?"

I am Jack's dubious choice of one-way roads

18 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja bi ti preporučao da ne odustaješ dok mu se ne "odužiš" nekako...

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice