Prestigio 4500

poruka: 461
|
čitano: 170.735
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Prestigio 4500

ma ionako punim mobitel preko noći tako da... bitno je da dan može izdržat :D, nego bi ste li preporučili koji drugi uređaj u tom cjenovnom rangu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Prestigio 4500
iceman44 kaže...

ma ionako punim mobitel preko noći tako da... bitno je da dan može izdržat :D, nego bi ste li preporučili koji drugi uređaj u tom cjenovnom rangu?

Ako možeš podnjeti manji ekran, Gigabyte GSmart Rio R1

Isto je IPS, DualCore, samo je osjetno jeftiniji (ispod 1,400kn).

Uskoro dolazi i Gigabyte Maya M1 kod nas...

17 godina
Prestigio 4500

Izašao je sa današnjim datumom 4.1.1 JB update 1.0.14 za nas early adoptere koji smo prerano kupili crni 4500

Postoje dva updatea, update sa .8 i sa .12

Stavio sam ga i brzinski provjerio, za sada sve radi ok :)

Link na update, unutra su i upute u pdf-u

http://yf.value4it.com/Service_Files/Smartphones/PAP4500/

4.1.1 JB 4.1.1 JB
back 2 black
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Meni piše da mi je mob. up to date. :S 

Jesi li ti išao update napraviti preko računala,ili si samo system update na mobitelu? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prestigio 4500

Preko recovery mode-a, skinuo update s linka, stavio na eksternu sd karticu, usao u recovery i zaflesao

btw odlicno radi za sad

back 2 black
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 9:57 (Cele303).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Jel ti bolje radi sada,ili prije? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Prestigio 4500

I kod mene frisko instaliran JB, sve uredo radi... sad mi samo fale oni shortcuti za pozive i poruke na lock screenu.

Jel netko skuzio kako maknuti oni drugi signalni bar ako se koristi samo jedna SIM kartica?

Tolstoy is My Homeboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cele303 kaže...

Izašao je sa današnjim datumom 4.1.1 JB update 1.0.14 za nas early adoptere koji smo prerano kupili crni 4500

Postoje dva updatea, update sa .8 i sa .12

Stavio sam ga i brzinski provjerio, za sada sve radi ok :)

Link na update, unutra su i upute u pdf-u

http://yf.value4it.com/Service_Files/Smartphones/PAP4500/

Briše li se sve sa mobitela prilikom updatea?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
power_user kaže...

Briše li se sve sa mobitela prilikom updatea?

Da, brise sve sa mobitela.

Tolstoy is My Homeboy
17 godina
turbojc kaže...

Jel ti bolje radi sada,ili prije? 

Definitivno sada, uglađenije je šamaranje po njemu i općenito ljepše izgleda, ne zaštuca tu i tamo više, alarm koji mi u ics nije htio radit loop melodije sada radi ok, android tipkovnica ima hr znakove, installer pametnije stavlja aplikacije na eksternu sd karticu, na ics sam svaku drugu trebao rucno prebacit sa interne na eksternu, pozive sad mozes odvojeno gledat po sim kartici, ima neki fora 3d weather sa widgetom ali nema Rijeke, bezveze, ne pada mi trenutno nista vise na pamet ali ima dosta sitnica koje su promijenili u jb i koje mi se sviđaju

back 2 black
16 godina
Ima Rijeka u widgetu, samo se iz nekog razloga zove Sankt Veit Am Flaum
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
Prestigio 4500

evo, jutros ga uploadao na 4.1.1

i se se čini okej...

samo neke cike sake skužim i dobro bu...

happy...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

zasto se podatkovna veza na custom romu jako sporo pokreće...treba vise od minute da se upali + jos ne radi

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 22:38 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Pa možda je problem u romu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prestigio 4500

meni dela sve...

cukorek...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanima me dal ima gdje za kupit touch screen za prestigio 4500 i koja je cijena? hitno mi je..gledam na njuskalu i e bayu i tam nema..
by Težak
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Čisto sumnjam,probaj zvati neke ovlaštene servise,ili uvoznike,oni te mogu uputiti.

Ako se smije znati,što je bilo? Sjebo si majmuna? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Presigio 4500

evo uzeo sam mob.. bijeli, znaci jaci proc, bolja kamera, novi android...

1300 kn, star mj dana,, savrseno ocuvan.. lik prodavao jer mu trebalo pare hitno :D ..inace nisam mogao naci ispod 1500 1600... 

e sad.. svidja mi se jako.. brz je. odlican ekran...sve 5 .. ali imam par pitanja

nemam jos SD karticu, al planiam uzeti 32 gb.. ali vidim da ima 2 particije u njemu. kao sistem i neka svoja...

sad. kad instaliram aplikacije, on sve prebacuje na sistemsku,,a kako prebacit na onu drugu? pod aplikacije, ne vidim da ima opcija prebacivanja... zasto? ovako mi bezveze zauzima prostor..a na onoj ima preko 1gb mjesta...

drugo pitanje, skinio sam skype ali uopce se nece spojit.... upisem tocno ime i pass, ali nista.... why?

15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

evo uzeo sam mob.. bijeli, znaci jaci proc, bolja kamera, novi android...

1300 kn, star mj dana,, savrseno ocuvan.. lik prodavao jer mu trebalo pare hitno :D ..inace nisam mogao naci ispod 1500 1600... 

e sad.. svidja mi se jako.. brz je. odlican ekran...sve 5 .. ali imam par pitanja

nemam jos SD karticu, al planiam uzeti 32 gb.. ali vidim da ima 2 particije u njemu. kao sistem i neka svoja...

sad. kad instaliram aplikacije, on sve prebacuje na sistemsku,,a kako prebacit na onu drugu? pod aplikacije, ne vidim da ima opcija prebacivanja... zasto? ovako mi bezveze zauzima prostor..a na onoj ima preko 1gb mjesta...

drugo pitanje, skinio sam skype ali uopce se nece spojit.... upisem tocno ime i pass, ali nista.... why?

uzmi 16 gb class 10, ima slucaja da se sltano blesiera mob s 32 gb , dok s 16 radi savrseno, pa da se kasnije ne tuces po glavi... a fix za skype ima na novoj verziji firmware 1.0.24, meni se pali kroz max 10 sekundi... i cestitam na super mobitelu :)

14 godina
neaktivan

ma rijesio sam skype... samo je trebalo duze cekati da se spoji... :D ugl radi... aha znaci 16 gb da uzmem? Da ,, class 10 naravno... 

a pitanje sto se memorije tice?? tj aplikacija... 

za sta sluzi ona interna memorija, ako ne mogu na nju prebaciti aplikacije? ovako se sve popuni i to je to.... 

kad bi uzeo recimo 16 gb karticu, kako bi instalirao igre itd? dal bi mogao na nju? posto kad skidas, sve se skine u memoriju telefona.. pa kasnije mozes prebacit? kak ce onda uopce ista stati :D

14 godina
neaktivan
ma pao je bratiću na pod i razbio ga je, neznam ni ja kak jer je display ostao cijeli..ali hvala na odgovoru :)
by Težak
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ma rijesio sam skype... samo je trebalo duze cekati da se spoji... :D ugl radi... aha znaci 16 gb da uzmem? Da ,, class 10 naravno... 

a pitanje sto se memorije tice?? tj aplikacija... 

za sta sluzi ona interna memorija, ako ne mogu na nju prebaciti aplikacije? ovako se sve popuni i to je to.... 

kad bi uzeo recimo 16 gb karticu, kako bi instalirao igre itd? dal bi mogao na nju? posto kad skidas, sve se skine u memoriju telefona.. pa kasnije mozes prebacit? kak ce onda uopce ista stati :D

a ova interna memmorija kolko sam skuzio zesca glupost i sprema fotke i video tu inace nista drugo mislim, za aplikacije imas pod postavke/pohrana/spremi na sd karticu i onda ti instalira tamo, ukoliko ne odi na tu aplikaciju i premjesti na SD.. a igre mozes na karticu ja sam vecinu tih igra ono isprobao i na kraju igram temple run xD, 10 gb stoji prazno.. a ovo za skaype meni ude kroz par sekunda... u .24 doso neki skype apn fix i stvarno je brzo

15 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...

uzmi 16 gb class 10, ima slucaja da se sltano blesiera mob s 32 gb , dok s 16 radi savrseno, pa da se kasnije ne tuces po glavi... a fix za skype ima na novoj verziji firmware 1.0.24, meni se pali kroz max 10 sekundi... i cestitam na super mobitelu :)

Već sam na nekoliko mjesta pročitao "da je netko čuo da je netko" imao problema sa 32Gb karticom?!

Kod mene na PAP4500T već 10 dana radi Sandisk Ultra 32Gb (http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-for-android/?capacity=32GB) bez greške...

Sutra ga nakon propisnog maltretiranja svečano uručujem sinu. Sam telefon me nije posebno oduševio... video snima u zastarjelom 3GP formatu, na video snimci se čuje kako objektiv fokusira (škljocanje - mikrofon preblizu optike).

Istina, sve vrti bez lagova - NovaLauncherPrima (instalirano preko 100 aplikacija i igara), igre lete (Asphalt7 npr.), ekran je pristojan . Sve u svemu, solidna kupovina za 1799kn. Ocjena 8/10

14 godina
odjavljen
Luciano kaže...
iceman44 kaže...

Ako možeš podnjeti manji ekran, Gigabyte GSmart Rio R1

Isto je IPS, DualCore, samo je osjetno jeftiniji (ispod 1,400kn).

Uskoro dolazi i Gigabyte Maya M1 kod nas...

Rio R1 je jako loš mobitel, pogledaj samo u temi za njega, jako loša softverska optimizacija. Ja sam ga imao, ne preporučam nikako, ali zato su Gs202 i Maya M1 odlični mobiteli!

BTW:
Zna li netko kako da rootam mobitel??
probao sam preko ove metode, ali neće, ne restarta mi mobitel tj ne ''vrati'' mi podatke 

15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Na xda si,a nisi pronašao ovu temu? Ccc. Možda ti pomogne,nisam probavao,ali već se pisal oo otme u ovoj temi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2146648

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Rio R1 je jako loš mobitel, pogledaj samo u temi za njega, jako loša softverska optimizacija. Ja sam ga imao, ne preporučam nikako, ali zato su Gs202 i Maya M1 odlični mobiteli!

Meni je, uz PAP4500, Maya bila u užem izboru... na kraju je stariji "pomladak" ipak odabrao Prestigio pošto su on i brat za Božić dobili Prestigio tablete, pa kao ostaju vjerni brandu;-)

Mislim da je ipak prevladao GorillaGlass...

Nego, jedno pitanje:

Na zadnjem firmwareu (PAP4500T v1.0.24) je navodno omogućeno gašenje vibre prilikom uspostave poziva. Nisam našao gdje se u opcijama gasi?!

15 godina
neaktivan
Luciano kaže...
MARKOZD15 kaže...

Meni je, uz PAP4500, Maya bila u užem izboru... na kraju je stariji "pomladak" ipak odabrao Prestigio pošto su on i brat za Božić dobili Prestigio tablete, pa kao ostaju vjerni brandu;-)

Mislim da je ipak prevladao GorillaGlass...

Nego, jedno pitanje:

Na zadnjem firmwareu (PAP4500T v1.0.24) je navodno omogućeno gašenje vibre prilikom uspostave poziva. Nisam našao gdje se u opcijama gasi?!

odes u telefon , tipka za opcije i tamo ti je... 

15 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...

odes u telefon , tipka za opcije i tamo ti je... 

Aaaaa, mogao sam ja tražiti do sutra;-) Naime, po nekoj inerciji odmah na Android instaliram ExDialer koji mjenja defaultni imenik i telefon, a tu naravno nema te opcije:-))
Hvala na pomoći! 

13 godina
Prestigio 4500

Upravo sam zeni narucio 4500, jos nisam platio. Bijeli, 1.2GHz.

Zazeljela si je nesto s velikim ekranom s Andoridom.

A ja ne zelim potrositi vise od 1800 kn :)

Da li sam napravio dobar potez?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...
BTW:

Zna li netko kako da rootam mobitel??
probao sam preko ove metode, ali neće, ne restarta mi mobitel tj ne ''vrati'' mi podatke 

Ja sam uspješno rootao JB, slijedio sam ove upute

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40920260&postcount=261

back 2 black
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice