Preporuka telefona

poruka: 37
|
čitano: 4.776
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: Preporuka telefona
Dom031 kaže...

Za sve ostalo - slike, video, internet, pjesme mislim da će ti više odogovarati iPhone, još pogotovo ako neželiš da ti mobitel dosadi ubrzo onda ćeš uživati sa iPhonom.. imaš brdo aplikacija i mogućnosti.. govorim iz iskustva jer moj prijatelj ima 5800 koja ima isti OS i nakon pola mjeseca dosadio mu mob.. ekran nije odličan, igrice i aplikacije niti nema..

Sto se vi takmicite tko ce napisati vecu glupost ?!?!

Mislim, imao sam iPhone, imam 5800, jer mi se vratio kao poklon (bio prekompliciran za onoga kome je bio namjenjen) i moram priznati da se ovdje mogu procitati svakojake gluposti.

16 godina
neaktivan
Preporuka telefona

@mrgude

moras shvatiti da nisu ista razmisljanja svih clanova ovog foruma,svako ima pravo na svoje misljenje i ti si duzan da ga postujes a ne da tu bezveze napadas ljude...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Preporuka telefona

Ti mrgude nisi veliki mrgud neko veliki seljak,seljačina.  To što živiž u zatucanoj sredini nije naš problem. Nauči se poštovat tuđa razmišljanja

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stevan94 kaže...

@mrgude

moras shvatiti da nisu ista razmisljanja svih clanova ovog foruma,svako ima pravo na svoje misljenje i ti si duzan da ga postujes a ne da tu bezveze napadas ljude...

Naravno, ali problem je sta su misljenja velikog broja ljudi ovdje temeljena na predrasudama i neznanju, a takvi su kako to obicno biva najglasniji i u ljudima ubijaju volju za smislenom diskusijom. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 17:47 (ansha).
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Dom031 kaže...

Za sve ostalo - slike, video, internet, pjesme mislim da će ti više odogovarati iPhone, još pogotovo ako neželiš da ti mobitel dosadi ubrzo onda ćeš uživati sa iPhonom.. imaš brdo aplikacija i mogućnosti.. govorim iz iskustva jer moj prijatelj ima 5800 koja ima isti OS i nakon pola mjeseca dosadio mu mob.. ekran nije odličan, igrice i aplikacije niti nema..

Sto se vi takmicite tko ce napisati vecu glupost ?!?!

Mislim, imao sam iPhone, imam 5800, jer mi se vratio kao poklon (bio prekompliciran za onoga kome je bio namjenjen) i moram priznati da se ovdje mogu procitati svakojake gluposti.

Ja sam fino obrazložio svoje mišljenje a to što ti ovako uletiš bez objašnjenja što je to glupo to je tvoj problem.. 

Malo se razvedri čovječe, djeluješ mi mrgudan 

15 godina
protjeran
Preporuka telefona

uteo bi ja satio,ima najbolju kameru,kolko ima memorije svoje i do koliko se može proširiti sa memorijskom karticom ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
windows_7 kaže...

uteo bi ja satio,ima najbolju kameru,kolko ima memorije svoje i do koliko se može proširiti sa memorijskom karticom ????

Pa šta je toliko teško upotrijebiti Google... mislim ako ovako misliš doći do informacija o nečemu što želiš kupiti onda bolje da odustaneš od kupnje

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice