Popust od 5000din

poruka: 2
|
čitano: 644
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Popust od 5000din

Znate ono na tv reklama kad doneses neki bilo koji stari tel.dobijes popust na kupovinu samsung galaxsy fit i jos neki telefoni jel to vazi npr.sad mu ja dam 3 telefona i dobije popust na jedan tel.15000din?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Popust od 5000din
oxedan kaže...

Znate ono na tv reklama kad doneses neki bilo koji stari tel.dobijes popust na kupovinu samsung galaxsy fit i jos neki telefoni jel to vazi npr.sad mu ja dam 3 telefona i dobije popust na jedan tel.15000din?

Gledaj iskreno nemam pojma o kojoj reklami govoris,  kad ne zivim u Srbiji, ali mogu ti garantirati da neces dobiti 15000 dinara popusta samo zato ako si donesel 3 mobitela. A to je iz jednostavnog razloga : npr. da je tako ljudi bi skupili 5,6 mobitela koji zajedno ne vrijede 500 kn (neznam tecaj dinara) i sa dobivenim popustom bi vjerojatno mogli kupiti galaxy fit koji bezveze recem vrijedi 1000 kn te kasnije ga bi prodali za 800 i bili bi u velikom dobitku.

Gledaj ako sam ja to skuzio cim sam vidio o kakvom popustu govoris, skuzili su to i ljudi u telekomu te zato ti vjerojatno negdje malim slovima pise da se za svaki uredaj moze dobiti najvise 5000 dinara popusta

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice