Znate ono na tv reklama kad doneses neki bilo koji stari tel.dobijes popust na kupovinu samsung galaxsy fit i jos neki telefoni jel to vazi npr.sad mu ja dam 3 telefona i dobije popust na jedan tel.15000din?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znate ono na tv reklama kad doneses neki bilo koji stari tel.dobijes popust na kupovinu samsung galaxsy fit i jos neki telefoni jel to vazi npr.sad mu ja dam 3 telefona i dobije popust na jedan tel.15000din?
Gledaj iskreno nemam pojma o kojoj reklami govoris, kad ne zivim u Srbiji, ali mogu ti garantirati da neces dobiti 15000 dinara popusta samo zato ako si donesel 3 mobitela. A to je iz jednostavnog razloga : npr. da je tako ljudi bi skupili 5,6 mobitela koji zajedno ne vrijede 500 kn (neznam tecaj dinara) i sa dobivenim popustom bi vjerojatno mogli kupiti galaxy fit koji bezveze recem vrijedi 1000 kn te kasnije ga bi prodali za 800 i bili bi u velikom dobitku.
Gledaj ako sam ja to skuzio cim sam vidio o kakvom popustu govoris, skuzili su to i ljudi u telekomu te zato ti vjerojatno negdje malim slovima pise da se za svaki uredaj moze dobiti najvise 5000 dinara popusta