Pomoc zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 581
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoc

Pozz. Ovako, vec neko vrijeme planiram kupiti mobitel, ali sam neodlucan po tom pitanju, a i danas stvarno ima mnogo toga u ponudi, s toga sam odlucio ovdje postati pa da vidim vasa misljenja. Razmisljao sam o LG L9 al' kazu da je sklon kvarenju. Takodjer razmisljam o tome da kupim Xperiu L ili Samsung Galaxy core G350, mozete li mi reci koji bi od ta dva bio bolji, ili mozda bi bilo bolje da kupim nesto potpuno drugo, ako imate prijedlog za neki mobitel recite :D Uglavnom kupujem mobitel u tom nekom srednjem rangu, srednje kvalitete, nista poput jacih mobitela kao sto su galaxy s4,s5.

Onda ako mi mozete pomoci kako da prepoznam mobitel koji nije orginal, npr kako prepoznati fake Xperiu L. Gdje se takvi fuseraji mogu kupiti, da ih mogu izbjeci?

Ima tu jedna stvar koja mi je cudna, koju bih zelio podijeliti s vama. Kako to da Nokia lumia koja je poprilicno jeftinija od Xperie L podrzaje HD videe, a Xperia L ne podrzaje ?

Valjda nisam postavio previse pitanja, tj valjda ne zamaram :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 1:17 (Officer).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Pomoc
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice