Bok ekipa,
Možda ima netko komu je više trenutnih flagshipa prošlo kroz ruke pa može pomoći...?
Uglavnom, najbitnija mi je kamera i gledao sam S23 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 Ultra, Honor Magic 5 Pro i Sony Xperia 1 V/Xperia 5 IV...
Tu su u pozadini i Oppo X6 Pro i Vivo X90 Pro+ ali nez kakvi su kao komplet uređaji, softver...
Nekako je S23 Ultra općenitno možda najkompletniji uređaj al po usporedbama kamera i ne briljira previše, bar ono što sam ja gledao...
Znam da su svi dobri al za takve novce tražim najbolje :)
Ili možda sada ići na jeftiniji Xiaomi 13 Pro npr. i onda za godinu dvije na S24 Ultru, Huawei Mate 60 Pro ili neki Sony? :)
Meni je u dolasku 13 Ultra a koristim S23 Ultru.
Prije nje sam imao 14 PRO pa ako ti nije dugo cekati mogu nesto napisati kada malo vise isprobam 13 Ultru.😁
Ono sto unaprijed mislim i prema svemu sto sam vidio, 13 Ultra svakako ima bolju kameru od S23 Ultra a losiji SW i podrsku pa po tome se najbolje voditi sto je kome prioritet.
Ako ti nije mrzak iOS gledaj i 14 PRO, pouzdan SW i za moj ukus bolje kamere nego na S23 Ultra.
Nema 10X telefoto, ali ima UW i 3X i ono najbitnije, glavna kamera se meni na iPhoneu pokazala bolja i pouzdanija nego na S23 Ultra.
Ako gledas isključivo kameru kao prioritet broj jedan onda mislim da je 13 Ultra kategorija za sebe.