Vjerojatno cu uzimati novi mob pa me zanima sto bi bila najracionalnija odluka(odnosno best bang for buck).
Cijene su uz pretplatu od 24mjeseca i koliko sam gledao recenzije najbolji izbor mi se cini Samsung Note9(dobra baterija, dobar hw, zadovoljavajuća kamera, 3.5mm audio jack, kapacitatiivni citac otiska prsta i niska cijena).
Kod Huawei-a mi se ne svida bas sto nemaju standardni 3.5mm audio jack već moram koristiti adapter, inace su odlicni mobiteli, ponajvise po kameri, a i baterija nije losa(mate20 pro). Više sam fan Samsunga i njemu naginjem.
Bitno mi je da je dual sim, baterija da izdrzi cijeli dan normalnog koristenja(mail, pozivi, poruke, drustvene mreže, yt i malo office-a). Nisam zahtjevan korisnik i trebao bih ga moci koristiti barem 2,3 godine bez problema. Znaci kada nisam blizu laptopa da mi bude skoro u potpunosti sposoban zamijeniti laptop(samsung dex cable mi se cini zanimljiv). Velicina nije problem, nemam toliko sitne ruke i rad jednom rukom ne bi bio toliko "otezan" bez obzira koristio sw dodatke ili ne.
Isplati li se dati ~1000hrk vise za Samsung Galaxy s10 naspram Samsung Galaxy Note 9-ke?! Koliko sam usporedivao, rekao bih da se ne isplati, no da cujem i vase misljenje.
Ovdje nemaš što razmišljati već trčiš po svoj Note9 dok ga još ima po toj cijeni.