Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.602
|
čitano: 13.156.859
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Je da amoled ekran je za multimediju. Jednom gledao tekmu i film na amoledu i ne znam kad cu skoro. Ips vaki naki al bar ima normalnije boje.

0 0 hvala 0
10 godina
Oldy kaže...
Imam honor 8 bez ikakve maskice i nema nikakve ogrebotine sa stola. Isto je stakleni. Treba mob cuvati. J serija kod Samsunga je najjadnija serija.

Ja smatram da se moj G6 doslovce izgrebao u dzepu od hlaca. Prva dva tjedna sam ga mazio i pazio, cak sam na poslu napravio posebno mjesto gdje sam ga ostavljao na stolu, pazio kako sam ga stavljao i vadio iz dzepa i opet se ogrebao :(

O pokorvu za kamere da ne pricam. Kao da sam ga u blender ubacio na nekih 5 minuta ili ga vukao po asfaltu....

16 godina
neaktivan

To je G6. Povuci na G8 pa ce biti bolje. Sala jbga. Ja znam da je sklizak i da mogu ogrebat al mi ga je zao stavljati u maskicu bas ima specificnu zadnju stranu. Bas je lijep s tim preljevanjem boje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 17:45 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
aleng3 kaže...
Oldy kaže...
Imam honor 8 bez ikakve maskice i nema nikakve ogrebotine sa stola. Isto je stakleni. Treba mob cuvati. J serija kod Samsunga je najjadnija serija.

Ja smatram da se moj G6 doslovce izgrebao u dzepu od hlaca. Prva dva tjedna sam ga mazio i pazio, cak sam na poslu napravio posebno mjesto gdje sam ga ostavljao na stolu, pazio kako sam ga stavljao i vadio iz dzepa i opet se ogrebao :(

O pokorvu za kamere da ne pricam. Kao da sam ga u blender ubacio na nekih 5 minuta ili ga vukao po asfaltu....

Nije mi jasno kako, jel imas kvarcnog pijeska po djepovima ili sta?

Od iphone-a 3G pa do danas nikad nisam ogrebao ekran na nekom smartphoneu a non stop su mi po dzepovima i bez screen protectora.

16 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela
  • Da li se isplati preci sa Samsung 7 na Xiaomi mi6 ili P10(kod njega me jedino smeta stara memorija koju mucki koriste)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
klinik kaže...
  • Da li se isplati preci sa Samsung 7 na Xiaomi mi6 ili P10(kod njega me jedino smeta stara memorija koju mucki koriste)

nope

10 godina
ansha kaže...
aleng3 kaže...
Oldy kaže...

Od iphone-a 3G pa do danas nikad nisam ogrebao ekran na nekom smartphoneu a non stop su mi po dzepovima i bez screen protectora.

Nisam ogrebao zaslon nego pozadinu :) Kod gornjeg desnog kuta. Zaslon nisam ogrebao ni na jednom uredjaju koji sam do sad imao. Stalno koristim screenprotector i sad na G6 imam i maskicu. U 3. mjesecu mi ustjece ugovor pa razmisljam sto bi mogao uzeti. Citam danas da LG napusta godisnje izbacivanje uredjaja a nisam bas ni cuo ista o G7 pa razmisljam o Samsungu. S8 mi je preuzak a 8+ prevelik :)

Cekam MWC pa se nadam da ce najaviti nesto sto ce me ostaviti paf pa cu morati uzeti.

13 godina

Ja bi uzeo na tvom mjestu mate 10pro

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
aleng3 kaže...
ansha kaže...
aleng3 kaže...
Oldy kaže...

Nisam ogrebao zaslon nego pozadinu :) Kod gornjeg desnog kuta. Zaslon nisam ogrebao ni na jednom uredjaju koji sam do sad imao. Stalno koristim screenprotector i sad na G6 imam i maskicu. U 3. mjesecu mi ustjece ugovor pa razmisljam sto bi mogao uzeti. Citam danas da LG napusta godisnje izbacivanje uredjaja a nisam bas ni cuo ista o G7 pa razmisljam o Samsungu. S8 mi je preuzak a 8+ prevelik :)

Cekam MWC pa se nadam da ce najaviti nesto sto ce me ostaviti paf pa cu morati uzeti.

Google je pun linkova i vijesti za LG G7 - evo i jedan naš - LINK

14 godina
neaktivan

Ulefone power 2 ili Samsung Galaxy J7 (2017)?

Ima netko iskustva sa ovim prvim smartfonom? koliko vidim na Jubitu ili ima problem sa zvukom kod zvanja ili s ekranom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ja imam Moto G4 i telefon je sasvim korektan, želio sam mrvicu bolju kameru a da nije preskupo pa zato razmišljam preći na HONOR 8 ali koliko vidim neću previše dobiti...

Džedaj
16 godina
neaktivan

Koji kineski smartphone bi preporučili a da nije previše razvikan i da ima domaće kineske komponente a ne npr snapgragon. Gledao sam xiaomi i hauwei oni su kineski ali je cijena napuhana zbog brenda. Da li ima neki koji je natrpan sa svime kao što je galax s8 ali da mu cijena nije napuhana zbog imena.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ne kuzim tvoju poantu, za koliko $ ti treba mobitel?

Mediatek ti je dosta losiji od snapdragona tek toliko da znas..

16 godina
neaktivan

Vidio sam da huawei ima hisilicon kirin cpu. Uzeo bi mob do 400 eura.

16 godina
neaktivan
Marsovac ne znam koliko bi dobio na kameri. Blesavo mi je sada ti ici okolo slikati kada je ovako šugavo vrijeme. Po šugavom vremenu nikome fotke ne ispadaju dobro. Prvo. Drugo ne znam koliko ti stoji usporedba honorovog flagshipa sa plastičnom motorolom. Meni se honor 8 bar na papiru čini poprilično jači mob od moto G4, ali ti to valjda znaš najbolje.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

doslo mi je vrijeme za novi mob, imao sam lg g3 sad vec preko 3 godine i nazalost je dao svoje prije koji dan (RIP sweet prince)

nisam mobitele pratio isto toliko vremena, pogotovo ne neki srednji, budzet rang ne znam ni kako bi nazvao to

raspolazem sa max 2200kn te mi je kod mobitela najvaznije da radi neko vrijeme a ne da sam isprdne za pol godine

gledao sam huawei p10 lite i to mi je jedino kaj sam nasao no iskreno ne znam ni traziti

pls help

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Uzmi Xiaomi Mi note 3

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Vidio sam da huawei ima hisilicon kirin cpu. Uzeo bi mob do 400 eura.

a zasto ne bi uzeo mi 6 sa snapdragonom 835 za toliko para?

da se razumijemo, kirin cpu je dobar, ali snapdragon ipak ima prednost

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 16:30 (Deutsch).
10 godina
Na sam odgovorio na post za 2200 kn

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Uzmi Xiaomi Mi note 3

hvala, nisam uopce ni primjetio ovaj mobitel

edit: nazalost nemrem nac taj mob nigdje osim na honorbuy gdje mi prelazi budzet, al sam u svakom slucaju poceo malo vise bacati oko na xiaomi, kak sam reko nisam dost dugo gledo mobitele te ove marke ni ne znam bas osim povremenih spomena na internetu

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 17:30 (razbukontas).
14 godina
Gogo222 kaže...

Klikni na Citiraj, a ne Odgovori pa bude manje zabuna 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
razbukontas kaže...
Gogo222 kaže...
Uzmi Xiaomi Mi note 3

hvala, nisam uopce ni primjetio ovaj mobitel

edit: nazalost nemrem nac taj mob nigdje osim na honorbuy gdje mi prelazi budzet, al sam u svakom slucaju poceo malo vise bacati oko na xiaomi, kak sam reko nisam dost dugo gledo mobitele te ove marke ni ne znam bas osim povremenih spomena na internetu

Aliexpress Goldway sa DHL dostavom te ispadne 334$. To ti nije iznad budžeta. Dođe za 10-ak dana

Ako želiš iz našeg shopa, A5 2017, Moto G5 Plus, G5S Plus, Mi A1...

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Gogo222 kaže...

Pa nisam ni ja tebi odgovorio nego ovome sa kirinom, ali nema veze :D

razbukontas, da pogledaj mi note 3..
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 18:35 (Deutsch).
14 godina
Deutsch kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Gogo222 kaže...

Pa nisam ni ja tebi odgovorio nego ovome sa kirinom, ali nema veze :D

Ok, vidim da tebe citiranje samo zbuni :)

Poruku sam napisao Gogi :D i Nije me bilo u temi, pa mi nisi ni mogao odgovoriti :) Hehe

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
Ja sam ionako stalno na mobu i na mobilnom prikazu, a tu nema citiranja :)

1 0 hvala 0
10 godina
Kako nema ??
Mi note 3 6/64 Honorbuy 2300kn sa dostavom za 2-3 dana :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mi moze netko reci jesu li Redmi Note 4 Pro i Redmi Note 4x zapravo isti mobiteli? Ili jako slicni? Posto vidim da je vecina stvari ista

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Malo razbijam glavu sa odabirom novog mobitela pa bih molio cijenjena misljenja o sljedecim modelima:

1) Moto G5S Plus - 3/32gb 

2) Xiaomi Mi A1 - 4/64gb

3) Honor 7x - 4/64gb

Nekako najvise naginjem prema Honor 7x iako je najskuplji od svih navedenih. Ipak ima veci screen od ostalih + 4 gb rama, 64gb (veci ekran je plus).

Koji bi model vi odabrali?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
danijel00 kaže...

Mi moze netko reci jesu li Redmi Note 4 Pro i Redmi Note 4x zapravo isti mobiteli? Ili jako slicni? Posto vidim da je vecina stvari ista

Samo nemoj uzet mediatekov redmi note 4 i super si.

jsick kaže...

Pozdrav svima!

Malo razbijam glavu sa odabirom novog mobitela pa bih molio cijenjena misljenja o sljedecim modelima:

2) Xiaomi Mi A1 - 4/64gb

3) Honor 7x - 4/64gb

1) nemoj uzimati zbog starijeg chipseta - ne isplati se jednostavno -ipak mozes jer ima sd 625, gledao krivu verziju

2) uzmi zbog softvera i buducih nadogradnji, sd 625 - stedljiv je jako, 

3) jedino zbog ekrana

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.1.2018 13:06 (Deutsch).
16 godina
protjeran
jsick kaže...

Pozdrav svima!

2) Xiaomi Mi A1 - 4/64gb

3) Honor 7x - 4/64gb

Nekako najvise naginjem prema Honor 7x iako je najskuplji od svih navedenih. Ipak ima veci screen od ostalih + 4 gb rama, 64gb (veci ekran je plus).

Koji bi model vi odabrali?

Nemoj pusit 18:9 propagandu, Honor ima cak malo uzi ekran od Mi A1 a sirina je bitna a ne visina.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.1.2018 10:41 (ansha).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice