Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.036
|
čitano: 12.513.221
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Ako možeš, uzmi Mi5. Ima bolju bateriju, brži procesor, odličnu izradu i kameru, brži fp scanner, i novi možeš sa dostavom za 2k kn dobiti.

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
Ako je stvarno kamera bitna, onda LG G4. Kamera na Mi5 je dobra, ali ništa više od toga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Imao sam mj dana LG G4. Prodao ga i nabavio S6 Edge +. Nudi mi se G5 plus nesto love za Galaxya. Sto mislite o toj trampi? Edge + mi je odlican. Jedino, malo mi je prevelik i ne koristim nikakve pogodnosti zalrivljenog ekrana. Kakav je G5 po pitanju pouzdanosti? G4 sam slao zbog maticne i trebao sam ga opet slati zbog ekrana. 

Senza cuore saremmo solo macchine
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Meni se osobno vise svida g5, zbog modularnosti, micro sd slota i puno lakseg popravljanja ako dodje do nekog kvara, bas sam danas imao upit da zamijenim ekran na s6 edge i koliko sam gledao to je ziva katastrofa za promijeniti na fixit 3/10 dok je lg g5 8/10. Zalijepili su taj samsung maksimalno, a touchscreen ima nekakvo posebno lijepilo ili su grijali staklo pa prikeljili tako da je velika vjerojatnost da pukne i ekran pri zamjeni.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina

Ma da razumijem. Zato ja frendovima i poznanicima promjenim ekrane iskljucivo ukoliko se radi o iPhoneu.

Estetski mi je izgleda bolje od G5. Petica mi bas na nista ne lici. Edge + mi je sa druge strane odlican. SD slot mi nije toliko bitan. Meni su i 16 GB interne cist dovoljni a kamoli 32. Fotke i videe prebacujem na lap svaki mj. Jedino sto je ogroman i klizi iz ruke. Igraju mi ulogu S7,  G5 ili P9.

13 godina

Ja ne bi G5. Izrada, ekran, baterija su (ispod)prosječni za današnji flagship to say the least. Moj G5 je zjapio dolje primjetno, a još ta plastika preko aluminija, glupo zakrivljeno staklo prema gore... Nije ni čudo što se G5 ne prodaje. Odi na S7 ako možeš radije

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kakva je baterija na S7ici obicnoj? Ovaj Edge + mi je trenutno na 40% i 4 i pol sata SOT. S7 Edge me ne zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako gledamo exynos verziju (naša verzija) jako je dobra baterija. Ovisno od korisnika do korisnika, ali ja bi znao 5h bez problema izvući. Dok na G5 nikad preko 3,5h. Jbg, power efficiency of in-house chipsets :D

Vjerojatno nije dobra kao na s6 edgeu+ ali niti puno lošija. evo na gsmareni s6 edge+ ima 83h, S7 ima 80.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 11:09 (maks0806).
11 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ako gledamo exynos verziju (naša verzija) jako je dobra baterija. Ovisno od korisnika do korisnika, ali ja bi znao 5h bez problema izvući. Dok na G5 nikad preko 3,5h. Jbg, power efficiency of in-house chipsets :D

Vjerojatno nije dobra kao na s6 edgeu+ ali niti puno lošija. evo na gsmareni s6 edge+ ima 83h, S7 ima 80.

O jebote maks, gledam te postove, pa daj nabaci malo njemačkog za dijasporu u Minkenu. Oni ne razumiju pola tvojih postova. Pod pola mislim 90%. Nije fer prema ljudima hebiga.

13 godina

Em no bole zvuči na engleskom, em nemam pojma kako to reći na hrvatskom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
maks0806 kaže...

Mislim da cu ostati na Edge plus...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 17:56 (MatijaZG).
13 godina

Ovisi o korištenju, ne bi puno manje dobio na s7, a po svemu bolji mob. Još je i manji što ti očito ide u prilog :)

12 godina
maks0806 kaže...

Ovisi o korištenju, ne bi puno manje dobio na s7, a po svemu bolji mob. Još je i manji što ti očito ide u prilog :)

Ma znam...ici cu ipak na S7icu. Da priblizno traje kao ovaj, bit ce super.

9 godina
A daj ss da se vidi i ukupno koristenje..
9 godina
neaktivan

Naručen Moto G4 iz neutrina. Ako nekog zanima mogu napisat nesto kada stigne 

2 0 hvala 0
12 godina

Stavio sam oba SS u temu Galaxy S6

13 godina
neaktivan

Poz svima trebao bih pomoc da mi predlozite neki mob.do 82 Eura-160KM,onako da fino radi bez stekanja,da nije neki krs koji ce nakon pola godine-godinu crknuti.

Dobio sam prijedlog za Umi Rome X,pa sada nezz.Dobro bi dosao koji prijedlog.Unaprijed hvala :).

0 0 hvala 0
13 godina

Jedini ne šrot u tom budžetu ti je neki xiaomi, sad ne znam vasu ponudu u tom segmentu

13 godina
neaktivan

Poprilicno slicni, sto bi vi rekli ? 

10 Huawei P9 lite
0 Huawei Honor 5C

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi sta mislite koji je bolji od ova 2:

Umi Rome X ili Doogee X6(ja imam X5).

Neki kazu za Umi ako imas znojave ruke da ne uzimam i da slabije radi touch ako su znojave,pa sad da li je to istina?

Edit:I da li zna neko ima li neki bolji brendiran samsung ili sony do 165km?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 20:51 (Danyyy).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi
Sestra mi trazi neki jeftini mob onako za malo surfanja wh apa i instagram
Sto imate predloziti da je do 1000kn (nikakvo narucivanje preko interneta)
Ja sam gledao samsung j1 2016 odnosno j2 2015 i leagoo m5 pa sada ne znam imate li vi kakvih ideja odnosno nekih mana ovih mobitela koje sam spomenuo?

0 0 hvala 0
13 godina

To su takva neopisiva smeća od telefona, a pogotovo za te novce. Neka uzme pinkicu skuplji xiaomi 3s sa puno boljim procesorom, izradom, fp scannerom itd itd.

17 godina

koji bi uređaj preporučili w10phone?

znači treba mi za job, na poslu i doma imam w10 na pc-u i htio bi da sve bude sinkronizirano, znači ne neki ultra mega veliki i jaki uređaj, onako srednja klasa, continium nije uvijet, al nebi bilo loše da da ima podršku za to, e da i da ima dual sim.

tnx

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Xiaomi Redmi Note 3 Pro ili UMI SUPER ...Koliko sam shvatio Umi vrti prilično čisti android i za božić ga nadograđuju na Nougat...+ima 4 gige ram-a....ono što me brine je koliko su uopće kvalitetni Umi smartphoni????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Trebao bih neki uredjaj za curu al koji neće biti mrtav za par mjeseci znači neki koji će imati kakve takve nadogradnje ili na xda podršku s romovima. Cijenom negdje oko 1000-1400

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Danyyy kaže...

Ljudi sta mislite koji je bolji od ova 2:

Umi Rome X ili Doogee X6(ja imam X5).

Neki kazu za Umi ako imas znojave ruke da ne uzimam i da slabije radi touch ako su znojave,pa sad da li je to istina?

Edit:I da li zna neko ima li neki bolji brendiran samsung ili sony do 165km?

Obje marke između ostalih problema koje nose imaju poteškoće s izolacijom, tako da su osim znojavih ruku potencijalni izvor smrtne opasnosti i znojni guzovi. Može doći do bacanja iskre između istih te eksplozije eventualno prisutnog metana. Rizik je znatno manji pri nošenju tanga gaćica, ili nenošenjem gaća uopće.

Bilo koji "brendirani" uređaj bilo koje cijene bolji je od toga, a nije zanemarivo ni to što za njih nijedna vrsta gaća nije kontraindicirana.

13 godina

Znojni guzovi su zajebana stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo da i vi koji tražite mob pročitate o mojim mukama s s7

Nadam se da će nekome od vas pomoć i da nećete ko ja dat ogromne hrpe para za smeće...

Uglavnom mobitel od 5000 kn u 4 mjeseca 4 puta na servisu s time da je dva puta bio na servisu skoro po mjesec dana.... Dakle zvučnik očajan krči ko najgori kinez i nakon 12 dana javlja da upala vlaga u utor punjača?? te da se ne može punit... Ajde otklonili su mi to u 7 dana ali mislim se u sebi svi mob prije toga (motorola moto g1, lg g2, leeco le 1 i zadnji meizu mx4 pro nikad u zadnjih par godina nikakvih problema nisu imali... Nakon 5 dana od toga neće glupi senzor da mi otključa mob nego se sjeti pina (dakako nemogu se sjetit u ciloj zurbi i strci jer mi je mob trebao hitno), tako ajmo napravit factory reset kad ono famozni frp nista ne možeš badava ja unosio gmail račun koji koristim 7 godina uređaj je ponisten... Servis broj dva traje opet 4-5 dana.

vracen sa servisa nakon 10 tak dana crvena linija na ekranu?? nosim u servis di bi mi naplatili popravak da na moje inzistitanje da ide na garanciju ekran bude zamjenjen nakon 20 dana bez potrebe za plaćanjem... Šizim nema zamjenskog mobitela (srićom meizu nisam proda) ali krajnje bezobrazno... Pa nisam uzeo j1 nego ipak top model i već mi ga je lagano puna kapa mobitela da bi mi prije 15 tak dana odljepila se poleđina, da baterija se napuhala.... opet 10-15 dana servis ali baza je ta opet nemam mob i opet se brisu podatci...

Mobitel ko mobitel ok ali touchwiz ocajan neka mi se neko nađe pametovat ali gori su od svega sto sam vidio (flyme koji je bugovit je za taj očajni softwer pojam)...

Kvaliteta izrade 2/10 ekran ne znan sto ga svi hvale meni je osobno na suncu losiji poprilicno od mx4 pro, baterija jedva dan nezahtjevnog koristenja (4/10), kamera je prevara najveća pa jeste li ikoju sliku pokušali stavit na monitor od laptopa slike mi izgledaju očajno (opet 21mpx od mx4 pro je podjednak ali to je mob od 300 dolara) cile pixelizirane sa bojama ko da je dite razlilo vodene bojice... 

suma sumarum JAKO NEZADOVOLJAN, NE PREPORUČAM NIKOME. Pazite nije ovo china xyz telefon nego je poslovni telefon za svakodnevne zadaće i tu je podbacio.. sad isčekujem mi note 2, jer ovog sam proda za 2k kn i svi hepy..

Moj PC  
1 2 hvala 1
13 godina

To je do agrama, a ne do samog moba. U zadnje vrijeme poprave jedan kvar, a nastanu 3 nova. M9 mi je 3-i put vec, mjesec dana ga cekam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

To je do agrama, a ne do samog moba. U zadnje vrijeme poprave jedan kvar, a nastanu 3 nova. M9 mi je 3-i put vec, mjesec dana ga cekam

Pa kad je kod nas zakon takv, tj. ne postiji. Upoznat sam sa slučajem gdje je osoba u 8 mjeseci slala uređaj na servis 5. puta (kupljen u VIP-u) i nije ni nakon toga dobila novi uređaj. I kad se 5. put vratio sa servisa i dalje nije radilo sve kako treba ali je odustala od slanja na servis jer nema smisla. Da se meni to osobno dogodi da pošaljem flagship na servis i da mi jednom "poprave" i da poslje imam problema tražio bih novi uređaj ili bi se žalio i Bogu i Vragu. Stvarno je bezobrazluk da za flagship koji svi debelo plate, neovisno koji je proizvođač mesari u servisu rade na njemu što misle da treba i uopće ga ne paze. Ja ne želim da se moj uređaj od 5K kn ili više daje u ruke čobanima jer budimo realni nisu svi oni obučeni serviseri i mogu mislit samo što se tamo događa s uređajima

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice