Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.505.243
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Pozdrav, zapeo mi je za oko Lenovo k5 a6020. Što mislite o njemu? Pročitala sam par recenzija i cini se super, ima li ga netko možda? Ili mi možete preporučiti neki drugi (bolji) mobitel do 1500 kn? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Jel zna netko prijedloge dobrog moba, a da je ekran oko 5.0, eventualno 5.1, iznad toga ne dolazi u obzir, naravno moze i manji ekran, za zensku osobu je, vec sam umoran od zahtjeva pa bi trebao vasu pomoc.

Mob moze biti s njuskala, moze bit narucen s web shop-a, svejedno je.

Uglavnom neki zahtjevi: 5", 3 gb RAM, pristojna kamera, baterija, do 2000 kn, moze i koja stotica gore ak se isplati.

Ja sam predlozio: Redmi 3s prime (cijena oko 1100), Xiaomi mi 4c...

Ima jos kaj?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Poštovani,

Cura mi traži mobitel sa dobrom kamerom do 3000 kn.

LG G4 (ima odličnu kameru) joj se ne sviđa i sada se dvoumi između sljedećih:

Pošto se baš ne razumijem u mobitele, svaka pomoć je dobrodošla.

Hvala.

1 HTC One A9
5 Huawei P8
1 Huawei Mate S
1 Huawei G8
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 20:53 (mmaestro22).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

pitao sam neki dan za mišljenje i po vama je p8 lite najbolji izbor,a ja se i dalje dvoumim izmedju p8 lite,lg x screen i lg k10 pa idemo zadnji krug izbora :)

1 lg k10
2 lg x screen
15 huawei p8 lite

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
P8 litee :)
14 godina
mmaestro22 kaže...

Poštovani,

Cura mi traži mobitel sa dobrom kamerom do 3000 kn.

LG G4 (ima odličnu kameru) joj se ne sviđa i sada se dvoumi između sljedećih:

Pošto se baš ne razumijem u mobitele, svaka pomoć je dobrodošla.

Hvala.

Huawei Honor 8 ima odličnu kameru, a i dobro izgleda. OnePlus 3 ima također vrlo dobru kameru. Navedene bi trebao nabaviti izvana

13 godina
Luuka kaže...

Ekipa bok. Trebao bih preporuku mobitela do 4000kn, gledajući cijenu u dućanu. Android, dobra baterija, ekran oko 5.2".

Trenutno imam Lg G2 pa bi dimenzijama čim sličnije njemu jer mi ne treba ništa puno veće.

Hvala :)

S obzirom da imaš G2, da se nadovežem...

Moja ljubav prema LG uređajima je bila ogromna i pašu mi po svemu(kamera, veličina, sučelje, cijena,...) osim po jednoj bitnoj stavci a to je da velik broj primjeraka dolazi s tvorničkom greškom i stvarno su me razočarali, znam da i Samsung, Sony,... imaju takvih slučajeva ali ja mislim da je ovdje u pitanju puuuno veći broj faličnih primjeraka...

Ugl. Imao sam G2, G3 i sada GFlex2 i G4...

- G2 sam odmah prodao pošto sam došao u priliku da uzmem G3 ali i sam znaš da je odličan uređaj iako je i G2 imao problema s ekranima...

- G3 sam posjedovao nekih 20mj, ekran odličan, kamera također, općenito odlično iskustvo osim malog screen ghostinga u doljnjem kutu ekrana i problemi u zadnjih nekoliko mjeseci koje je riješila promjena matične i baterije u garantnom roku...

- GFlex2, s njega zapravo pišem, kad pokrenem G4, vraćam ga u njemačku,...

Ne znam jesam li vidio lošiju kvalitetu ekrana(ne računajući mobitele od 3-4inča), naravno to ovisi od uređaja do uređaja al eto, mene dopala ta serija...

I da, verzija od 16gb svakako nije za preporuku, slobodno nekih 7, kad udreš aplikacije ostane ti g*vno.

- G4, naručio, upalio, sve super, pogledam malo bolje preko cijelog ekrana horizontalne linije, opet poznata tvornička greška... ja već lud, mislim se, jel stvarno nemam sreće ili je LG stvarno tako loš...

Vratim taj, dobijem novi, bojim ga se upaliti... Upalim i naravno ista stvar, samo što ga ne zavitlam o zid i na kraju se odlučim preći preko toga i zadržati ga jer mi dobra kamera znači a i kao što sam rekao po svemu drugom mi pasu LG-evi modeli, bar do G5-ice...

E da, što se G4orke tiče, još nešto, prijatelju je nakon godinu dana otišla matična kao i velikom broju drugih vlasnika...

Zašto sve ovo pišem? Zato što bi ti rado preporučio G4 al jednostavno ne mogu, LG me žešće razočarao...

Možda da ideš na Galaxy S6 ili čak S7 kojeg nađes do tog iznosa(naravno ne u dućanu al s povjerljivog izvora) samo, imajući na umu problem s baterijama odnosno eksplozijom istih(S7)...

Znači 5.2inca, odlične kamere, ekran...

Ili, još bolje, OnePlus 3, dobiješ ga za 3000kn...

Istina, 5.5inča al nije to neka razlika, ako ti nije problem G2, nebi ni ovaj trebao biti.

Prijatelj ga ima i više je nego zadovoljan po pitanju svega, prešao je s Galaxy-a Note 3...

Znači sve, kamera, brzina, izrada, podrška, Amoled ekran,...

E da, ima 6GB rama 😎

Kaže da je po izradi bolji od Galaxy-a S7...

I cura mu naručila jednog, prelazi s Note-a 4. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 11:33 (Chriss).
10 godina

Podrav.

Već sam pisao na prošloj stranici o SGS3 i S4

No nakon istraživanja njuškala našao sam S4 Black Edition, cijena 650kn očuvan, ima garanciju pola godine u Sancta Domenica

no prije što konktaktiram vlasnika, raspitat ću se ovdje, zar nije cijena malo pre niska? i koliko sam shvatio Black edition je izašao 2014-e

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NiDJO7Z7 kaže...

Podrav.

Već sam pisao na prošloj stranici o SGS3 i S4

No nakon istraživanja njuškala našao sam S4 Black Edition, cijena 650kn očuvan, ima garanciju pola godine u Sancta Domenica

no prije što konktaktiram vlasnika, raspitat ću se ovdje, zar nije cijena malo pre niska? i koliko sam shvatio Black edition je izašao 2014-e

Ako ima garanciju i račun (provjeri imei na računu i u uređaju), kupuj odmah. Samo nikakvo slanje poštom. Osobna primopredaja i dobro ga provjeri.

EDIT: Vidio sam oglas. Naravno, lokacija svjetlosnim godinama daleko. Najvjerojatnije navlakuša. Znači, ako je shema plati mi lovu pa ja šaljem poštom, ne budeš nikad vidio ni svojih novaca ni mobitela. Ako lik dolazi u ZG ili gdje već jesi, daj šansu.

Budući da je ovo skoro sigurno pušidba, imaš jedan drugi oglas, ako nije prodan. Čovjek prodaje S5 za 900 kuna, mislim da je zg. To bar možeš vidjeti i provjeriti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 12:36 (Yo Momma).
10 godina
Yo Momma kaže...

provjeri imei na računu i u uređaju

Budući da je ovo skoro sigurno pušidba, imaš jedan drugi oglas, ako nije prodan. Čovjek prodaje S5 za 900 kuna, mislim da je zg. To bar možeš vidjeti i provjeriti.

Rado bi pogledao taj S5, no ja sam iz baranje...

Da li mi mozes objasniti sta je to imei, zam samo da ga mogu nać u Settings > About phone :D

15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Trebam što jeftiniji smartphone, za brand je svejedno, može sa narudžbom iz nekog shopa u EU ( ali bez carine).

Koristio bi se više kao mobitel nego smartphone, ali ako se može dobiti neš za male pare, zašto ne.

Hvala!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Naručio p8 lite pa ćemo vidjet,nadam se nece riknut wifi i blutetooth :D

0 0 hvala 0
16 godina
Pricas za g4 ili g5? Jer g5 izgleda dosta jaci igrac od g4. S7 mi je predaleko cijenom, a s6 izgleda losije od g5 u dosta segmenata. A firma kupuje pa sumnjivi izvori ne dolaze u obzir :)

Uzeo sam g5, trebao bi mi stici ovaj tjedan pa javim dojmove :)
http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina

Riknula mi Lumia 625, mislio sam nastaviti sa Lumiama i uzet 950 XL kao drugi mobitel bi se koristio. Mada mi je za oko zapeo i Huawei P9, najviše zbog USB C priključka.

Šta uzet onda?

Huawei P9
Lumia 950 XL

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 23:12 (x18x05x).
15 godina

Editiraj post da se može glasati klikom na pojedini mobitel...

Ovako:

18 Huawei P9
0 Lumia 950 XL
Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 1:11 (andi.cro).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
protjeran

WP 8/10 je mrtva platforma. Lumije su kvalitetni uređaji ali što im to vrijedi kada su aplikacije niže kvalitete naspram Android/iOS verzija, čak i Microsoftove.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
andi.cro kaže...

Editiraj post da se može glasati klikom na pojedini mobitel...

Ovako:

Neće biti potrebno, P9 je već pobjdnik.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
neaktivan
NiDJO7Z7 kaže...
Yo Momma kaže...

provjeri imei na računu i u uređaju

Rado bi pogledao taj S5, no ja sam iz baranje...

Da li mi mozes objasniti sta je to imei, zam samo da ga mogu nać u Settings > About phone :D

To ti je međunarodni identifikacijski broj mobilnog uređaja (jedinstven).

13 godina

Ako ima zainteresiranih za Huawei P9 Lite, nek se jave u inbox radi boje i cijene s obzirom da bih trebao produžiti pretplatnički ugovor...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jebes Lumiu i Galaxy S6 govno kupcu ja jedan nexus 6

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kolko se isplati uzet poslovni galaxy s4 i stavit custom rom. Korišten bi bio za sve osim igre, dali je taj ram i cpu dovoljno za današnje aplikacije, znači da nema previše laga itd. Imam s3 i ponekad kod korištenja više aplikacija odjednom je dosta spor, pretpostavljam da je problem što ima 1gb rama samo.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 1 hvala 0
15 godina
sage kaže...
Kolko se isplati uzet poslovni galaxy s4 i stavit custom rom. Korišten bi bio za sve osim igre, dali je taj ram i cpu dovoljno za današnje aplikacije, znači da nema previše laga itd. Imam s3 i ponekad kod korištenja više aplikacija odjednom je dosta spor, pretpostavljam da je problem što ima 1gb rama samo.

Isplati se, bit će dobar ali zašto ti treba "custom rom" na poslovnjaku?

Šta misliš da bi sa time dobio?

Some people are so poor... all they have is money!
17 godina
neaktivan
Ma krivo napisano sory polovni sam mislio. Znači dosta je brz za današnje app tipa maps, face i sl.
Stavio bi cm13, navika valjda na s3 koristim cm11 veću dvije godine sve ok samo imam neki dojam da je problem što nema 2gb rama, spor je često pogotovo kod korištenja dvije tri aplikacije istovremeno..
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Misljenja u Huawei Mate S?

Posto u ovoj trgovini nisu dobili g4 jos uvijek, pa ako ga ne dobiju u skorije vrijeme moram nesto drugo gledati..

Cini mi se ok tel samo ne znam ovaj chipset i baterija mi se cini slaba..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Po meni solidan mobitel,

no uvijek treba gledati kada se bira dakle za što ćete ga koristiti ,to je najbitnije ako vam je baterija bitna onda najbolja uzmite uokitel 10000 koji ima 10000 MaH bateriju

L.P
11 godina
neaktivan
sage kaže...
Ma krivo napisano sory polovni sam mislio. Znači dosta je brz za današnje app tipa maps, face i sl.
Stavio bi cm13, navika valjda na s3 koristim cm11 veću dvije godine sve ok samo imam neki dojam da je problem što nema 2gb rama, spor je često pogotovo kod korištenja dvije tri aplikacije istovremeno..

Joj, nemoj takve stvari ni pitat :) Za to kaj si napisao dovoljni su i mobiteli iz 2010. A S3 ti je spor zato što ne koristiš Greenify i vjerojatno imaš malo više instaliranih aplikacija. Praktički svaka današnja aplikacija ima neki servis koji se vrti u pozadini i pili, duši i cucla mu krv na slamku, a bez veze i nizašto. Zato lijepo u PlayStore, skini Greenify, prebaci ga u root mode kad vidim da si rootan i uživaj (znači nekritički i doslovno sve, pogotovo igre, osim onoga što baš želiš da ti se vrti i "notificira" te, kao što je Fejs ili što god već koristiš. Još u Greenifyju napravi widget za gašenje ekrana i instant grinificiranje, super praktično.

Jedino gdje S3 pokazuje manjak memorije je tzv. launcher redraw, znači stisneš home tipku pa onda moraš pričekati a i to se skoro nikad ne događa ako koristiš recimo Operu Mini, a ne Mozillu.

Ako uzmeš S4 i primijeniš isti princip, imat ćeš još bolje iskustvo. Ali probaj prvo ovo što sam ti napisao, čisto radi proširenja horizonata :) Također, čujem da je SlimKat dosta brži, lakši i fluidniji od CM-a.

16 godina

Ekipa bok. Cura kupuje mobitel cijene do 2000 kn u dućanu. Nema nekih prevelikih zahtjeva, samo da je Android, da nije velikih dimenzija (ispod 5") i da radi glatko. Kamera nije nešto krucijalna, dobra baterija je plus. Ima koji "markirani" kojeg se isplati pogledati u tom rangu ili gledati Kineze?

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nexus 5x?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Treba mi "hitna"  pomoć HTC Desire 530 ili Lumia 650 DS  ili da idem na skuplji Sony Xperia XA ? Mada mislim da će i prva dva biti i više nego dovoljna.

Telefon će služiti za jednostavne stvari (mail,viber,facebook, match three igre i tako te jednostvnije).

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

0 0 hvala 0
17 godina

Odi na Desire, Windows platforma je mrtva tako da nema smisla ici na to

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice