Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.486
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

I to je tvoje osobno misljenje koje neko nedjeli,ali usporedivat a5 sa g4 kao sto si naveo

tomas
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
A moš ti djelit ili ne ali u day to day taskovima je G4 lošiji od konkurentnih mobitela u istom cjenovnom rangu. Ima super ekran i kameru, ali slabiji proc i prenatrpan UI rade svoje.
Između G3 i A5 bi uzeo A5. Ekran je 10x bolji, baterija je bolja i build quality je bolji. Ostalo je sve usporedivo, osim što A5 nema double tap to wake, a G3 nema fingerprint scanner
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
maks0806 kaže...
A moš ti djelit ili ne ali u day to day taskovima je G4 lošiji od konkurentnih mobitela u istom cjenovnom rangu. Ima super ekran i kameru, ali slabiji proc i prenatrpan UI rade svoje.
Između G3 i A5 bi uzeo A5. Ekran je 10x bolji, baterija je bolja i build quality je bolji. Ostalo je sve usporedivo, osim što A5 nema double tap to wake, a G3 nema fingerprint scanner

A koji su to day to day taskovi da on to losije radi od konkurencije,mozda pozivi,poruke,internet,muzika,facebook,filmovi,pa to svi obavljaju isto,nema neke velike razlike.Mozda sto on za jedan djelic sekunde otvori neku aplikaciju ili igru sporije,vau to je stvarno od zivotne vaznosti zato nadoknadi na nekom drugom podrucju.Cinjenica je da je g4 vrhunski mob koji se nosi bez problema sa konkurencijom u svojoj klasi htio ti to priznat ili ne

tomas
11 godina
neaktivan

Pozdrav !

Zanima me vaše mišljenje koji od ova dva mobitela ?

Ili nešto treće u tom rangu, do 1,400 kn.  Što ?

Android do 5", dobra baterija, solidna kamera, da nije spor, može i rabljeni.

Može i kupovina iz stranih web shopova. 

Hvala !

13 Xiaomi Redmi 3 Pro
5 Motorola moto g 2015 (2GB RAM)
1 Nešto treće

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Honor 5x

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

5x ima prevelik ekran...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav

Mobitel kupujem nevažno gdje

Do cca 2500kn +-

Nikako ne preko 5,2"

Najbitnija kamera i baterija

Igrice ne igram,ne zahtjevan korisnik

Zapeli za oko:

1) Sony Z5c

2) Lenovo Vibe Shot

3) nešto drugo/trece

Molim za preporuku...Thx

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Što uzeti? 

Nakon ovih recenzija vidim da G5 ima bolju kameru što mi je jedna od najbitnijih stavki. S druge strane, mislim da je kamera od S7 i dalje vrhunska i da razlika nije prevelika. S7 Edge mi je puno ljepši i čini mi se kao bolji all-around uređaj. I vodootporan je, što mi nije toliko bitno, ali je fora 

13 S7 Edge
2 LG G5

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
@mikr1957 probaj sa SONY M5
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Molim preporuku za neki ok mobitel do 2000 kn (u dućanu bez pretplate). Krenuo sam čitati redom ovu temu unatrag, ali nemam ipak toliko vremena pa molim da mi vi koji to pratite barem suzite izbor pa ću ja dalje pogledati na GSMareni ili negdje...

Ukratko, uopće ne pratim mobitele, trenutno koristim ZTE Blade III kojeg sam rootao i stavio gore CM i koristim ga već 3 i pol godine - ali ne mogu više jer mi kida živce.

Ne igram igrice, ne slikam selfije, ne idem na facebook... Koristim telefon, sms, viber, whatsapp, gmail, calendar, tapatalk, keep, mozillu. Povremeno: soundhound, imdb, copilot, teamviewer i još možda pokoju aplikaciju...

Ono što tražim od budućeg mobitela (ako je moguće):

da ne šteka i da ne počne štekat nakon pola godine kao što je ZTE počeo, da bude fluidan...

da ima gorilla glass ili nešto slično (ako postoji) da ne moram lijepit naljepnice

da ima ekran (4-5" - da mi stane u džep)

da ima barem android 5 i da se barem mogu nadati nekom upgradeu (kod mog ZTE-a je od početka bilo jasno da ništa od toga)

da ima led lampicu za obavijesti (do malo prije sam bio uvjeren da svi to imaju!)

da ima kameru (za slikat 3 puta godišnje - kvaliteta slike me uopće ne zanima) + bljeskalicu/svijetlu (kad se nađem u mraku, a ključ od auta mi je ispao u blato negdje kod prednjeg kotača...)

da ima USB OTG

da podržava 32GB micro sd karticu i želi pohranjivati podatke na nju (čuo sam da neki pohranjuju u internu memoriju i prave probleme vezano s pohranjivanjem na sd karticu...)

i ono ostalo: što bolji procesor, više RAM-a, što jaču bateriju...

Zahvaljujem!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 15:29 (blab).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Odlučio sam se za Xiaomi redmi 3 pro, pa bih Vas zamolio za pomoć oko narudžbe.

S koje stranice je najbolje naručivati? Na što treba paziti kad se naručuje? 

Lp

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 19:20 (blowfish_cro).

2 0 hvala 0
16 godina
Qvezbra kaže...

Pozdrav !

Zanima me vaše mišljenje koji od ova dva mobitela ?

Ili nešto treće u tom rangu, do 1,400 kn.  Što ?

Android do 5", dobra baterija, solidna kamera, da nije spor, može i rabljeni.

Može i kupovina iz stranih web shopova. 

Hvala !

pogledaj P8 Lite, nađe se za 1200kn, mob me stvarno iznenadio kako dobro radi.

13 godina
P8 lite em izgleda super, a radi još bolje. Odličan mob za nekih 1200
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Odlučio sam se za Xiaomi redmi 3 pro, pa bih Vas zamolio za pomoć oko narudžbe.

S koje stranice je najbolje naručivati? Na što treba paziti kad se naručuje? 

Lp

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pazit da ne dobiješ kinesku žuticu
17 godina
Markinjos ili top one sa alija ili ako ti je bitna eu garancija onda xiaomiforsale.com. Kineska garancija je kao da je nemas pa bih ja svakako uzeo negdje sa eu garancijom
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan

Hvala maks0806 i bik, i ostalima koji su sudjelovali u anketi,

Da je slaba baterija na Huaweiu ?

Sudeći po anketi xiaomi je najbolji izbor, brine me garancija od 1 god za xiaomi, a Moto ima 2 god garanciju u Neutrino ili Tia mobiteli.

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav.

Čini se da ću u kupovinu nekog jeftilena. Vidim, ima za kupiti Gigabyte mobitela ali na njihovoj stranici uopće nema mobitela... Jel to, uopće, ista firma (matične ploče, grafe, laptopi i tableti - "The" Gigabyte)?

Nije mi jasno da netko pod istim imenom štanca mobitele...

Inače, škicam: - Lumiu 435

- Gigabyte GSmart Roma R2

- Lenovo A1000

Popravak moje Lumie 520 treba proći "popravni" ispit (prvi i jedini smartphone koji imam i koji sam koristio)...

Znam da vi ovdje ne šljivite ništa ispod 1000 kn ali ako netko može pomoći...

Hvala.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ako netko prodaje kakav mob za 1200 kn nek mi se javi na pp, poželjan Zg

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako već razmatraš Lumiu 435, mislim da ti je 535 bolja opcija za možda 100-200 kn više. Koristio sam ga kratko i pristojan je telefon za tu lovu, ako ti ne smeta što je Windows Phone. 

13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Ako već razmatraš Lumiu 435, mislim da ti je 535 bolja opcija za možda 100-200 kn više. Koristio sam ga kratko i pristojan je telefon za tu lovu, ako ti ne smeta što je Windows Phone. 

i ima super kameru ako ti to nesto znaci..

10 godina
neaktivan
Do 1000kn nadjes LG spirit, lumiu 550, Sony e4g, Samsung J2

0 0 hvala 0
17 godina
Vidim cijena LG Nexus 5x je pala, našao za 2300kn..
Vaše mišljenje?
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Prilika Zvonac, prilika 

16 godina
zvonac kaže...
Vaše mišljenje?

Go for it!

13 godina
neaktivan
blab kaže...

Pozdrav svima!

Molim preporuku za neki ok mobitel do 2000 kn (u dućanu bez pretplate). Krenuo sam čitati redom ovu temu unatrag, ali nemam ipak toliko vremena pa molim da mi vi koji to pratite barem suzite izbor pa ću ja dalje pogledati na GSMareni ili negdje...

Ukratko, uopće ne pratim mobitele, trenutno koristim ZTE Blade III kojeg sam rootao i stavio gore CM i koristim ga već 3 i pol godine - ali ne mogu više jer mi kida živce.

Ne igram igrice, ne slikam selfije, ne idem na facebook... Koristim telefon, sms, viber, whatsapp, gmail, calendar, tapatalk, keep, mozillu. Povremeno: soundhound, imdb, copilot, teamviewer i još možda pokoju aplikaciju...

da ne šteka i da ne počne štekat nakon pola godine kao što je ZTE počeo, da bude fluidan...

da ima gorilla glass ili nešto slično (ako postoji) da ne moram lijepit naljepnice

da ima barem android 5 i da se barem mogu nadati nekom upgradeu (kod mog ZTE-a je od početka bilo jasno da ništa od toga)

da ima led lampicu za obavijesti (do malo prije sam bio uvjeren da svi to imaju!)

da ima kameru (za slikat 3 puta godišnje - kvaliteta slike me uopće ne zanima) + bljeskalicu/svijetlu (kad se nađem u mraku, a ključ od auta mi je ispao u blato negdje kod prednjeg kotača...)

da ima USB OTG

da podržava 32GB micro sd karticu i želi pohranjivati podatke na nju (čuo sam da neki pohranjuju u internu memoriju i prave probleme vezano s pohranjivanjem na sd karticu...)

Zahvaljujem!

Iako sam jučer napisao da tražim mobitel do 2000 kn, sad vidim da se to što meni treba dobije i za 1000 kn što je super - ako je stvarno tako...

Naletio sam na mobitel Doogee Valencia 2 Y100 Pro i recenzija uopće ne zvuči loše (imali su male primjedbe na igrice i kvalitetu slika/videa što meni nije bitno). Jel ima tko iskustva s tim mobitelom? Koristi li ga netko malo duže vrijeme od ovih par sati koliko su ga isprobavali radi pisanja recenzije?

10 godina
neaktivan
blab kaže...
blab kaže...

Pozdrav svima!

da ima USB OTG

Zahvaljujem!

Iako sam jučer napisao da tražim mobitel do 2000 kn, sad vidim da se to što meni treba dobije i za 1000 kn što je super - ako je stvarno tako...

Naletio sam na mobitel Doogee Valencia 2 Y100 Pro i recenzija uopće ne zvuči loše (imali su male primjedbe na igrice i kvalitetu slika/videa što meni nije bitno). Jel ima tko iskustva s tim mobitelom? Koristi li ga netko malo duže vrijeme od ovih par sati koliko su ga isprobavali radi pisanja recenzije?

pročitaj desetak stranica unatrag, zato ti nitko ni ne odgovara jer je već odgovoreno 20 puta šta je za taj rang best buy

A za taj doogee neću komentirati, nek svatko kupi kaj mu paše, nakraju krajeva svaka roba nađe svog kupca

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 14:20 (dudekzg).
17 godina
odjavljen

Best buy bi bio Samsung A5, ali nema notification LED.

Doogee nije bas mob na nekom glasu, radje neki Xiaomi tipa Redmi 3, Mi 4c, Mi4i, pogledaj u neutrino mobile ducanu.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

3 0 hvala 0
13 godina
zvonac kaže...
Vaše mišljenje?

2200 je u neutrinu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice