Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.059.316
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Zna li netko za dobar EU webshop gdje imaju LG G Flex 2 (Crveni) ?

0 0 hvala 0
17 godina

koliko vam je bitna baterija - ne previse, do sada sam imao s4 i baterija u njemu mi je izdrzavala cijeli dan uz tu itamo neko kratko punjenje tokom dana

koliko je bitan ekran i koju velicinu ekrana hocete - od 5" do 5.5, sto vise to bolje, makar bi idealno bilo oko 5.2

koliko je bitna kamera - 7/10

koliko je bitna brzina i fluidnost-  najbitnije, makar ne multitaskam previse

koliko hocete RAM-a i ROM-a - min 3gb ram i 32 gb rom

koji OS hocete svejedno

do koliko para vas zanima telefon - 3000, 3500 ako ide na rate

jeli hocete narucivat ili hocete uzimat u drzavi - svejedno

hocete li mobitel na rate ili placate odmah gotovinom - svejedno

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Xperia E4 bez papira i garancije..ja ne bih preko 500kn.

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

koliko vam je bitna baterija - ne previse, do sada sam imao s4 i baterija u njemu mi je izdrzavala cijeli dan uz tu itamo neko kratko punjenje tokom dana

koliko je bitan ekran i koju velicinu ekrana hocete - od 5" do 5.5, sto vise to bolje, makar bi idealno bilo oko 5.2

koji OS hocete svejedno

Oces li kineza ili neces i to je bitan faktor.

Primjerije imas Umi Rome sa 3 GB RAM za nekih 1400 kuna.

10 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...
lucky_look kaže...

koji OS hocete svejedno

Oces li kineza ili neces i to je bitan faktor.

Primjerije imas Umi Rome sa 3 GB RAM za nekih 1400 kuna, imas Xiaomi i Meizu kvalitetne telefone sa 3 GB RAM ali oni su malo skuplji.

Dok brand telefoni ti se krecu 2000-3000 kn cak i vise mobiteli sa 3 GB RAM

11 godina
protjeran
Čemu 3gb RAM-a ak si sam navel da ne multitaskas 2 je sasvim dovoljno

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja bi kratko pita dal je pametnije uzeti novi Dogee X5 valjda za 700kn,ili uzeti polovan Samsung S4 mini s još 6 mjeseci gare za istu lovu?ponavljam nisan neki zahtjevni korisnik,ovo je da isproban te pametne telefone,pa posli lako uzet nešto ozbiljnije...hvala unaprijed,Lp :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Izbjegavaj doge :)

Ok je s4 mini, pogledaj xperiu e4g i lg spirit za te pare

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 18:08 (maks0806).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
johnyaces777 kaže...

ja bi kratko pita dal je pametnije uzeti novi Dogee X5 valjda za 700kn,ili uzeti polovan Samsung S4 mini s još 6 mjeseci gare za istu lovu?ponavljam nisan neki zahtjevni korisnik,ovo je da isproban te pametne telefone,pa posli lako uzet nešto ozbiljnije...hvala unaprijed,Lp :)

Ja bi S4 mini ako ga imas za tu lovu. Imam Elephone S2 koji je duplo skuplji od tog Dogea a tesko smece je od telefona. Kvaliteta ekrana i kamere su sigurno nebo i zemlja taj X5 i S4 mini. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 18:09 (Dane24).
10 godina
neaktivan
johnyaces777 kaže...

Doogee X5 ti nebi preporucio jer mnogi se zale na njega, probaj naci Doogee X5 PRO o njemu sam ja cuo samo dobre stvari a kosta oko 900 kuna i ima 16 GB memorije i 2 GB RAM.

S4 mini je ipak mnogo stariji mobitel ali opet nije ni on los, dapace jos uvjek je jako dobar telefon i ako ga mozes uzeti za 700 kuna sigurno je bolji od Doogee X5 obicnog po mom misljenju.

Sony E4 i LG Spirit su isto solidni telefoni ispod 1000 kuna ali su sa samo 1 GB RAM, ali ako nisi zahtjevan korisnik moglo bi ti i to posluziti.

9 godina
neaktivan

Kao prvo veliki pozdrav svima. :)

Trebala bih pomoć naravno kod kupnje mobitela pa ako mi možete preporučiti nekoliko njih.

Imala sam dosad samsung s4mini iz razloga jer nisam fan velikih ekrana, ali vjerujem da je vrijeme da se naučim na njih, pošto manji sigurno neće biti u budućnosti, tako da mi ovaj put veličina nije bitna, iako bi mi osobno bilo draže da nije preveliki.

Kamera mi je jako bitna jer volim slikati, kao i baterija jer često visim po poznatim aplikacijama koje je brzo troše.

Iskreno da mogu najrađe bi uzela Iphone 6s 64g, ali nekako smatram da je 7000 kuna previše za mobitel ( a i nije da ih imam) pa bi bilo zgodno nešto bliže njemu, ali jeftinije.

Ajmo reć da bi nešto cca 3000 kune mogla izdvojiti, ako treba i jednokratno. 

Hvala vam unaprijed.

0 0 hvala 0
13 godina
delta-hawk kaže...
johnyaces777 kaže...

Doogee X5 ti nebi preporucio jer mnogi se zale na njega, probaj naci Doogee X5 PRO o njemu sam ja cuo samo dobre stvari a kosta oko 900 kuna i ima 16 GB memorije i 2 GB RAM.

S4 mini je ipak mnogo stariji mobitel ali opet nije ni on los, dapace jos uvjek je jako dobar telefon i ako ga mozes uzeti za 700 kuna sigurno je bolji od Doogee X5 obicnog po mom misljenju.

Sony E4 i LG Spirit su isto solidni telefoni ispod 1000 kuna ali su sa samo 1 GB RAM, ali ako nisi zahtjevan korisnik moglo bi ti i to posluziti.

Slažem se s tobom. Ako ikako možeš još koju stotku nadodati za mob sa 2gb rama, bit će ti ppuno većii napredak nego što misliš :)

Euterpa05 imaš novih Samsunga Galaxy S6 za 2700, a iphonea 6 za 3500 makar 16gb. Sad ako ti nije jako bitan operativni sustav, preporučio bih ti s6. Elegantan, brz, odlične kamere i 32gb je za 100 eura manje od iphonea

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 19:06 (maks0806).
10 godina
neaktivan

SONY XPERIA Z5  5.2" inči ekran  

LG G4 5.5" ekran, 

Imaš ova dva odlična mobitela za 3 000 kuna.

A kamera po meni je bolja na LG G4 jer sam slike usporedio na GSM i oštrija je slika naspramn Sony Z5

Malo bolju kameru imaš na Samsung S6 edge + da nadodaš 790KN ako to ne igra neku ulogu + mobitel je malo kvalitetni.

PS. to je sve novo zato je takva cjena. A opet obiđi koji dućan možda je jeftinije. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 19:08 (pješak).
13 godina

Lg G4 ne bih nikako preporučio u istom košu sa S6, Z5. Preporučio sam ga prijateljima po izlasku jer je jeftiniji bio od S6 i sad mi je žao. Nakon updatea na 6.0 im radi znatno lošije od ostalih flagshipa 2015. Sumnjam da je do procesora, nego do LG UI-ja je. Što se tiče kamere i ekrana, stvarno su best in business :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Lg G4 ne bih nikako preporučio u istom košu sa S6, Z5. Preporučio sam ga prijateljima po izlasku jer je jeftiniji bio od S6 i sad mi je žao. Nakon updatea na 6.0 im radi znatno lošije od ostalih flagshipa 2015. Sumnjam da je do procesora, nego do LG UI-ja je. Što se tiče kamere i ekrana, stvarno su best in business :D

Tražio sam mobitel istog cjenovnog ranga + kamera i veličina display-a.

hh ja sebi mislim za koji dan da uzmem LG G4, davno sam ga zacrtao, dali netko ima sličan problem sa ovim novim update-om?

13 godina

A nije sad to neki veliki problem tbh. Ali pod težim workloadom s6, nexus 6 i z5 osjetno bolje rade. Ako se misliš igrati sa custom romovima, nemaš brige

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

A ne mislim prijatelju, tu je problem. Kad bi ga isplatio za 2 godine, što se mene tiče more da crkne.  Jer ću svakako imat u planu drugi uzimat itd. 

11 godina

Pozdrav. Evo mene opet. I da, znam da je jos rano, ali moram malo trziste istraziti ;) :P

Zanima me hoce li izlaziti neki novi WP do ljeta (ili pocetak jeseni najkasnije) i koji je trenutno best buy mob.

Evo primjera.

koliko vam je bitna baterija - da izdrzi dan (po mogucnosti i vise) srednjeg korisnika, ne igram igre pretjerano, nisam ni neki fejs/inst lik

koliko je bitan ekran i koju velicinu ekrana hocete - 5", ako je 5.5" onda bez puno mesa,

koliko je bitna kamera - 7-8/10

koliko je bitna brzina i fluidnost- 9/10, multitaskam malo, ali bitno je da je brz jer me stekanje zivcira (vlasnici lumie 520 ce se poistovjetit, barem u mom slucaju :D)

koliko hocete RAM-a i ROM-a - sta ja znam....valjda 2 gb, storage lako nadogradim

koji OS hocete dajem prednost wp-u ali ni android mi nije stran

do koliko para vas zanima telefon - 2000, max 2500

jeli hocete narucivat ili hocete uzimat u drzavi - u drzavi

hocete li mobitel na rate ili placate odmah gotovinom - gotovina iliti na bonove

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Meni lg g4 na 6.0 radi ko pila,apsolutno nikakvog laga ili da se stilta,ma milina a baterija mi dura od 4,4-5 sati.Tak da sam ja prezadovoljan a stonse tice kamere g4 vs s6 misljenja su podjeljena tak da nebi reko da je kamera na s6 bolja

tomas
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
sheimus kaže...

Meni lg g4 na 6.0 radi ko pila,apsolutno nikakvog laga ili da se stilta,ma milina a baterija mi dura od 4,4-5 sati.Tak da sam ja prezadovoljan a stonse tice kamere g4 vs s6 misljenja su podjeljena tak da nebi reko da je kamera na s6 bolja

Hvala brate na odg!

Taman da vidim jeli istina oko kamere, kad ono nu! istina! :D tu su negdje, čak s6 malo mutni :D

Nego ovaj prodavač kod kojeg mislim uzet mobitel nešto muti kaže:"Čekam da mi javi iz banke moreš li uzet na dvi godine" de, a već uzimao, čudno, no ok.

Može li preporuka kod koga uzet LG G4 u BIH? precizni da budem u Hercegovini jer sam odatlen pa eto. 

10 godina
neaktivan
pješak kaže...
sheimus kaže...

Hvala brate na odg!

Taman da vidim jeli istina oko kamere, kad ono nu! istina! :D tu su negdje, čak s6 malo mutni :D

Nego ovaj prodavač kod kojeg mislim uzet mobitel nešto muti kaže:"Čekam da mi javi iz banke moreš li uzet na dvi godine" de, a već uzimao, čudno, no ok.

Može li preporuka kod koga uzet LG G4 u BIH? precizni da budem u Hercegovini jer sam odatlen pa eto. 

Olx.ba ne mores ne nac kakav oces :D

10 godina
neaktivan

haha,, Znam za to, ali meni je to kentra + uzeo bi na karticu, ne ide mi se u Sarajevo po mobitel. :P 

10 godina
neaktivan
pješak kaže...

haha,, Znam za to, ali meni je to kentra + uzeo bi na karticu, ne ide mi se u Sarajevo po mobitel. :P 

Postom i miran, nista lakse. A imas i radnja za preko kartica mislim, ne znam tocno koje. Ja kešom to rijesim :P

10 godina
neaktivan

Raspitam se pa vidim.

Ma kartica je majka, koliko garancije toliko na rate, a ne osjeti se vele da uzima banka. 

12 godina
neaktivan
pješak kaže...

A ne mislim prijatelju, tu je problem. Kad bi ga isplatio za 2 godine, što se mene tiče more da crkne.  Jer ću svakako imat u planu drugi uzimat itd. 

Mislim da ti je kolega htio reći da ako instaliraš custom rom, nećeš imati nikakvih problema ni lagova jer su svi potencijalni problemi s modelom (ako ih uopće ima i ako ih se tako može nazvati) vezani uz LG-jev softver, a ne hardver.

To ti je i moja preporuka. Ako ti se model sviđa, a nema razloga + dodatne prednosti izmjenjive baterije i sd kartice, uzmi ga. Ako ti sa stock softverom ne bude radio kako priželjkuješ, utroši 15-30 minuta na učenje i instaliraj Cyanogen ili neki bolji rom ako postoji za G4 i sigurno ćeš biti zadovoljan.

14 godina

Sram me i pitati ovo, ali eto... Kupio bi si smartphone do jedno 500-600kn, pa me zanima, jeli uopce ima ijedan dobar za takve pare :) Meni treba samo da radi normalno s par instaliranih aplikacija kao sto su: viber, rezultati i jos neki, te naravno bezbrizno surfanje :) Ispricavam se na ovome :)

0 0 hvala 0
13 godina

Zašto se ispričavaš? Pa tema se zove "Pomoć pri odabiru mobitela". Pogledaj si Huawei P6, moze ga se naci sada za te novce, fino izgleda, tanak je, 4.7" ekran, quad core procesore, 2GB RAM-a...

14 godina
ibme74 kaže...

Zašto se ispričavaš? Pa tema se zove "Pomoć pri odabiru mobitela". Pogledaj si Huawei P6, moze ga se naci sada za te novce, fino izgleda, tanak je, 4.7" ekran, quad core procesore, 2GB RAM-a...

Nisu neke velike pare, pa ono :) Nasao sam neki na njuskalo, ali mi nije sigurno. Malo sam ja surfao, pa sam nasao ovaj neki:

http://www.edigital.hr/pametni-telefoni/doogee-x5-(dual-sim)-pametni-telefon-crna-(android)-p500038.html?bid=&partner=10001

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 10:57 (RedHill).
13 godina

Pa nigdje ne pise da moraš imati 1000+kn da pitas za savjet :) bježi od tih Doogee-a, nađi si nekog tko je blizu i mozes vidjeti mob prije kupnje...

14 godina
ibme74 kaže...

Pa nigdje ne pise da moraš imati 1000+kn da pitas za savjet :) bježi od tih Doogee-a, nađi si nekog tko je blizu i mozes vidjeti mob prije kupnje...

Jeli bolje kupovati kod nas ili ima nekih dobrih trgovina vani, posto sam vidio par ljudi da duplo jeftinije kupe mob nego kod nas

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice