Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.021
|
čitano: 12.496.074
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Edge kaže...

lol 2500 kn za S4, pa tko je tu lud.

To je cijena ako se kupuje novi u trgovini, neki kupuju i u trgovini znaš, ne žele svi kupovati od raznih preprodavača s njuškala i onda paziti hoće li ga netko prevariti na nečemu.

Isto tako, da li je S5 ružan je stvar osobnog ukusa.

16 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

s4 ne bi, opcenito ne volim previse samsung, a i nesto slabiji je od g2, previse da bi ga uzeo radi kamere samo. Da, kupujem u ducanu, bez pretplata i icega, tako mi najbolje pase.
Znaci g2 ipak, ako ne naletim ( ili kazete ) nesto bolje idem sutra po njega, hvala na pomoci.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Onda slobodno uzmi G2, nećeš naći ništa bolje za 2500 kn u trgovini - best buy.

12 godina
neaktivan
Fico14 kaže...

s4 ne bi, opcenito ne volim previse samsung, a i nesto slabiji je od g2, previse da bi ga uzeo radi kamere samo. Da, kupujem u ducanu, bez pretplata i icega, tako mi najbolje pase.
Znaci g2 ipak, ako ne naletim ( ili kazete ) nesto bolje idem sutra po njega, hvala na pomoci.

LG G2 ti preporučujem svakako 

13 godina
neaktivan

@Fico14 - ne slušaj @Bill_jobs - pogledaj zadnjih par stranica samo samsung preporuča i to zastarjele modele. Dečko se zeznuo i kupio si je krš od mobitela s3 neo i sad tu spama i dosađuje svima. 
Za 2500 kuna - imaš novi LG G2 odličan mobitel koji ima jednu od najboljih baterija na tržištu.  A za 2500 u dućanu imaš još i ovu makinu - Asus Zenfone 2 !  , te ako ti se dopada Xiaomi mi 3. A na njušci na možeš nać LG G3 sa garancijom bez problema!

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 16:28 (molnyi).
Moj PC  
2 1 hvala 2
13 godina

Može i alcatel idol 3 čini se zakon za 250 dolara. 5.5 inčni model. G3 novi s garancijim i računom operatera za 2300 nađeš anyday

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Raja, u narednih par mjeseci trebam uzeti sestri telefon preko operatera, tj BH Telecoma

U Planu su Xperia Z2, LG G3, i ako pojeftini Xperia Z3

Mene interesuje prvo kakve su Xperije, znam da je Sony loš sa supportom, ali interesuje me kako se uređaji ponašaju sa Lollipopom, da li je kamera unaprijedjena, negdje sam citao i da su zvucnici tiši za razliku od konkurencije? ili mogli i biti glasniji

isto tako, i ja ću nakon toga kupovati sebi fonTele, pa sviža mi se Xperia Z3, da li ima neke osjetne za razliku od Z2
interesuje me odgovor onih koji su lično imali telefone, a ne one koji otvore gsm arenu i idu na compare, to i ja znam

tu je i LG G3, s njim sam imao prilike rukovati se pa više manje znam kakav je uređaj

i na kraju, koji bi vi odabrali? veličina displaya nije bitna, nije bitno kako će sestra rukovati uređaj, da li je power user ili ne, hoću da joj kupim teleFon s kojim neće imati problema kasnije, trenutno ima L920 već dvije godine, i ima problema sa mikrofon, iako je nosila u mobis, opet se kasnije pokvarila ista stvar.

i ja sam malo otego al de

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ako te već zanimaju odgovori iz prve ruke onda je valjda logično da nađeš topic za Z2, Z3 i G3 pa čitaš šta ljudi kažu, tamo je već sve više-manje ispričano o tim telefonima.

11 godina
neaktivan

Pozdrav trebao bi pomoc u odabiru, stari je nasao nesto na Sancta Domenici, imaju akciju 24 rata bez kamate... Rekao je da nadjem nesto do max 60kn mjesecno 24 rate.... Pa ako mozete preporucit nesto odande u tom rangu...
Ili ako mozete naci neku drugu web trgovinu sa beskamatnim placanjem na 24 rate 

http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-samsung-sm-g530f-galaxy-grand-prime-lte-8gb-crni.aspx

Sta kazete na ovako nesto?

Siky1234
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 22:11 (Siky1234).
16 godina

G2 bi odabrao i đelo hadžiselimović

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Siky1234 kaže...

Pozdrav trebao bi pomoc u odabiru, stari je nasao nesto na Sancta Domenici, imaju akciju 24 rata bez kamate... Rekao je da nadjem nesto do max 60kn mjesecno 24 rate.... Pa ako mozete preporucit nesto odande u tom rangu...

http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-samsung-sm-g530f-galaxy-grand-prime-lte-8gb-crni.aspx

Imaš mrvu skuplji xiaomi redmi 2 u tom shopu koji je mnogo bolji od tog samsunga

11 godina
neaktivan
zuper kaže...
Siky1234 kaže...

Imaš mrvu skuplji xiaomi redmi 2 u tom shopu koji je mnogo bolji od tog samsunga

Uspoređivao sam ih i koliko vidim jedina bitnija razlika je sto je Xiamo manji i ima vecu rezoluciju, cak i losiju prednju kameru (nije meni ni bitna, ali svejedno :D ), ostalo ako dobro vidim isto, isti CPU, isto RAM-a...

Siky1234
13 godina

IPS display 720p, to bi meni bio dovoljan razlog da izaberem Xiaomi u toj situaciji! 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...

IPS display 720p, to bi meni bio dovoljan razlog da izaberem Xiaomi u toj situaciji! 

Ali Xiaomi je :D Ne kazem ja da je Samsung nesto, ali nisam se dosad susretao sa takvim mobitelima, imam osjecaj da ce bit ko oni kineski sa aliexpressa sto im je kamera 8mp, a u stvarnosti nula od kamere...
Imate li mozda kakvu sugestiju do 1600-1700kn osim Xiamoia?

Siky1234
13 godina
neaktivan

Ako misliš da je xiaomi isti kao drugi kinezi, onda stvarno... Pogledaj si malo kakvi su im uređaji, svi su puni hvale. Vjeruj mi da je bolji mobitel od tog samsunga te će dobivat konstante update-ove i neće bit zaboravljen u moru uređaja kao što je slučaj kod Samsunga. Gle za 1700 kuna se da nać LG G2 sa garancijom na njuškalu i to ti je najbolji izbor za te novce.

Edit: "kineska" kamera :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 16:52 (molnyi).
11 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Ako misliš da je xiaomi isti kao drugi kinezi, onda stvarno... Pogledaj si malo kakvi su im uređaji, svi su puni hvale. Vjeruj mi da je bolji mobitel od tog samsunga te će dobivat konstante update-ove i neće bit zaboravljen u moru uređaja kao što je slučaj kod Samsunga. Gle za 1700 kuna se da nać LG G2 sa garancijom na njuškalu i to ti je najbolji izbor za te novce.

Edit: "kineska" kamera :)

Ne radi link, ali sam malo citao po netu i gledao neke videe, mob nije los... Znaci u usporedbi sa galaxy grand prime-om je losiji u tome samo u prednjoj kameri, sve ostalo isto ili bolje (rezolucija, zaslon)?

Siky1234
13 godina
neaktivan

Ima bolji ekran, to je očito. A i mobitel je u radu puno fluidniji nego samsung...

13 godina
protjeran
Siky1234 kaže...

Ali Xiaomi je :D Ne kazem ja da je Samsung nesto, ali nisam se dosad susretao sa takvim mobitelima, imam osjecaj da ce bit ko oni kineski sa aliexpressa sto im je kamera 8mp, a u stvarnosti nula od kamere...

Upravo to.

Moj savjet ti je da ne kupuješ taj kineski mobitel nego ideš na dotičnog Samsunga, to ti je bolja i sigurnija kupnja.

Nije ni taj Grand Prime nešto extra ali kad već nemaš veliki izbor i ograničen si načinom kupnje onda je to svakako bolja kupovina.

Kinezi malo pojačaju specifikacije ali im je često softver bugovit i traljav za razliku od Samsunga koji je to sve ispolirao.

Treba spomenuti i da Samsung ima prilično jaču bateriju, a ovo što ima manju rezoluciju nećeš ni primjetiti.

Ali ti odluči...

14 godina
neaktivan

Moj savjet ti je da ne kupuješ taj kineski mobitel nego ideš na dotičnog Samsunga, to ti je bolja i sigurnija kupnja.

Nije ni taj Grand Prime nešto extra ali kad već nemaš veliki izbor i ograničen si načinom kupnje onda je to svakako bolja kupovina.

Kinezi malo pojačaju specifikacije ali im je često softver bugovit i traljav za razliku od Samsunga koji je to sve ispolirao.

Treba spomenuti i da Samsung ima prilično jaču bateriju, a ovo što ima manju rezoluciju nećeš ni primjetiti.

Ali ti odluči...

ispoliran softwer i samsung i nisu riječi koje idu bas zajedno :P, pogotovo na jeftinijim modelima, ajde i kod flagshipa isto, osim ajde sada s6

uzmi radije xiaomi :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 17:35 (MSN).
11 godina
neaktivan

Poludit cu :D Ne mogu se odlucit
Znate li mozda jos koju online trgovinu koja nudi placanje 24 rata bez kamata (American kartica)

Siky1234
13 godina

Isuse bože ovaj bill jobs vjerojatno ima istetovirano samsung dole...

Mani se tih gluposti što on preporuča, xiaomi puno bolji mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Siky1234 kaže...

Sta ti ovo znaci?

To sto je brend za koji ti nisi dovoljno upucen, ne znaci da je los :)

Isto kao kad sam ja uzeo asus zenfone 5, dodjem u piceriju i konobar gleda telefon i kaze " Sta je to, sta to pise? ISUS?"

:)

11 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Siky1234 kaže...

Sta ti ovo znaci?

To sto je brend za koji ti nisi dovoljno upucen, ne znaci da je los :)

Isto kao kad sam ja uzeo asus zenfone 5, dodjem u piceriju i konobar gleda telefon i kaze " Sta je to, sta to pise? ISUS?"

:)

Hahah di nadje Asusa, za Asusa vecina zna i oni koji malo vise surfaju i koji se bave tehnologijom znaju da je Asus kvalitetan, tu nema price
Ali opet, mozda sam ja limitiran jer gledam samo na sanctadomenici, ako znate bilo koji shop koji daje 24 rate bez kamata, javite :D

Siky1234
13 godina
Siky1234 kaže...

Ali opet, mozda sam ja limitiran jer gledam samo na sanctadomenici, ako znate bilo koji shop koji daje 24 rate bez kamata, javite :D

http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-xiaomi-redmi-2-dual-black.aspx

Evo ga :)

13 godina
neaktivan

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-2-black.html -200 kn razlike, daju do 12 rata beskamatno ..

Btw: ste vidli kolko macan košta :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 19:00 (molnyi).
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Siky1234 kaže...

http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-xiaomi-redmi-2-dual-black.aspx

Evo ga :)

Nasao sam ga tamo vec, ali osim sanctedomenice postoji li sta drugo :D

@Molnyi, kod mene dolazi u obzir samo 24 rata bez kamata :D jedino tako mogu do moba...
Nista hvala svima na sugestijama, ako jos nesto znao Xiaomi-u ili tom Samsung Galaxyu neka slobodno pise, hocu cuti iskustva :D

Siky1234
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 19:07 (Siky1234).
13 godina
protjeran
Siky1234 kaže...

Nista hvala svima na sugestijama, ako jos nesto znao Xiaomi-u ili tom Samsung Galaxyu neka slobodno pise, hocu cuti iskustva :D

Imaš još par dobrih modela, tu oko te cifre:

https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-samsung-gt-i9195-galaxy-s4-mini-black.aspx

https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-sony-xperia-m2-aqua-white.aspx

https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-htc-desire-620g-dual-sim-grey.aspx

Ovo su ti provjereni brendovi i telefoni, ne možeš fulat ni s jednim, opet bolje nego taj kinez.

I ne može se ovako ništa pametno savjetovat dok se ti ne izjasniš šta je tebi prioritet kod telefona, ekran, baterija, kamera, softver...

Svaki ima svoje prednosti i nedostatke, tu ti je nabrojano par telefona pa dalje sam biraj, gledaj youtube video, čitaj recenzije itd.

11 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...
Siky1234 kaže...

Imaš još par dobrih modela, tu oko te cifre:

https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-samsung-gt-i9195-galaxy-s4-mini-black.aspx

https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-sony-xperia-m2-aqua-white.aspx

https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-htc-desire-620g-dual-sim-grey.aspx

Ovo su ti provjereni brendovi i telefoni, ne možeš fulat ni s jednim, opet bolje nego taj kinez.

I ne može se ovako ništa pametno savjetovat dok se ti ne izjasniš šta je tebi prioritet kod telefona, ekran, baterija, kamera, softver...

Svaki ima svoje prednosti i nedostatke, tu ti je nabrojano par telefona pa dalje sam biraj, gledaj youtube video, čitaj recenzije itd.

Nisam tocno siguran kako cu ga koristit jer sam dosad imao Samsung Galaxy Pop Plus (S5570i) na kojeg nije nista moglo pa sam se ogranicio na operu mini i whatsapp :D
Ali ako uzmem nesto ovako bolje razmisljao sam i da skinem neke malo zesce igre poput GTA San Andreas, osim toga ništa posebno, neke mozda igrice manje i to je to...

Siky1234
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 19:38 (Siky1234).
13 godina

Lik mu preporuča s4 mini naspram xiaomia... Ja odustajem

Provjereni brandovi... Na stranu što je mobitel zadnji šit

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 19:40 (maks0806).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Siky1234 kaže...

Ali ako uzmem nesto ovako bolje razmisljao sam i da skinem neke malo zesce igre poput GTA San Andreas, osim toga ništa posebno, neke mozda igrice manje i to je to...

Pošto želiš igrati igre na mobitelu onda ti je najbolji izbor ovaj gore navedni HTC 620G.

Za igre ti je najbitniji velik ekran i jak procesor, ovaj ima 5" i 8-jezgreni proc., a i dobru kameru te je dual sim, što dobro dođe.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice