Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.159
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
live4cro kaže...

pozdrav,doslo i meni vrijeme za novi mobitel

budzet je 1800-900 kn

nije bitno dali je kineski ili neka top marka

moze i polovno

ekran do 5i max

quad core

solidna kamera

LG G2, ekran je 5.2 inča al veličina samog uređaja je manja od velikog broja 5 inčnih uređaja...

- Odlična kamera s OIS-om

- Baterija traje cijelu vječnost

- Veliki ekran u kompaktnom kučištu

...

Ukratko, zvjerka za bagatelu.

10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Cao svima imam samsung galaxy s3 mini i puno mi baguje i steka i sve i hteo bi uzeti neku drugi mob al da nije nesto pretjerano skup e sad razmisljam dal da uzmem samsung galaxy s3 (veliki) ili samsung galaxy s4 mini ili tako neki po toj ceni sad s3 ima 4.8 inca i ja msm da je to malo preveliko pa me malo vise privlaci s4 mini ali on ima 4.3 inca vise bi volio da je 4.5 al dobro izmedju ta dva se dvoumim il nekih drugi neznam predlozite vi a razmisljam malo i na iphone 4s nikad nisam imao ios pa bi eto volio mozda i to al ios mi se nesvjida jer nije "otvoren" kao android 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stefosrb kaže...

Cao svima imam samsung galaxy s3 mini i puno mi baguje i steka i sve i hteo bi uzeti neku drugi mob al da nije nesto pretjerano skup e sad razmisljam dal da uzmem samsung galaxy s3 (veliki) ili samsung galaxy s4 mini ili tako neki po toj ceni sad s3 ima 4.8 inca i ja msm da je to malo preveliko pa me malo vise privlaci s4 mini ali on ima 4.3 inca vise bi volio da je 4.5 al dobro izmedju ta dva se dvoumim il nekih drugi neznam predlozite vi a razmisljam malo i na iphone 4s nikad nisam imao ios pa bi eto volio mozda i to al ios mi se nesvjida jer nije "otvoren" kao android 

Sony Xperia Z1 compact pogledaj. Dosta bolji od svih navedenih mobitela.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
10 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
stefosrb kaže...

Sony Xperia Z1 compact pogledaj. Dosta bolji od svih navedenih mobitela.

Ma nezz kad razmislim nebi niki drugi osim samsung il iphone znaci razmisljam se trenutno sad o samsung galaxy s3 vs samsung galaxy s4 mini vs iphone 4s

16 godina
neaktivan
Bolji je, ali sigurno je i skuplji.
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
14 godina
odjavljen

Može neki poseban razlog zašto samo Samsung ili Apple? praktički je Z1 Compact bolji od sbih njih zajedno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja ti imam sad S3 i imao sam pre S4 mini. S4 mini je bolji za rukovanje ima bolju bateriju i kitket os. iPhone sam imao 3GS i to ti je koma jer se vezuje na jedno računalo i to je smor ako menjaš vindovs ili imaš poput mene komp u kući, a laptop u stanu. iPhone je dobar sam najnoviji radi fore, ali koncept ajtjunsa im je prava ladna boranija.

S4 mini je najmanje zlo. Uzmi njega.
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
13 godina
neaktivan

pozz ljudi

evo budući da mi je mobi pao već 2. put u wc školjuku , i naravno ovaj put se jadan nije izvukao, gledam da si uzmem mob do 750-800 kn. ima toga dosta, ne znam za koji da se odlučim pa ako imate neke preporuke

imam priliku uzet lumiu 535 neraspakiranu za 800 kn, ali čitam jako puno negativnih komentara na neresponsivni touch screen, koji su iz microsofta obećali riješiti outem neke zakrpe još prije 2 mjeseca i nisu (tj. kao jesu, ali još uvijek ne radi očito). ekipa dosta pljuje zbog toga taj mobitel. po specifikacijama mi je u tom cjenovnom rangu nekako najbolji, ali nebi baš riskirao s tim touchem

nisam zahtjevan mobitel, ali recimo 1 giga rama je minimum budući da sam do sad imao archos 40 titanium i imao je 512 rama. bio sam dosta zadovoljan s njim, ali manjak memorije se dosta osjetio.

koristio bi ga za nista prezahtjevno, viber, whatsapp, facebook, surfanje, naravno pokoja slika tu i tamo, kamera ne treba biti vrhunska, ali baš da nije fuš...i da baterija ne traje baš pola dana. jer sam se bio navikao na ovoga di mi dan, dan i po trajala bez je*emti.

neke preporuke?

p.s. da je tu iz hrvatske, nebi naručivao sa e-baya, amazona i to...a i treba mi relativno brzo, neda mi se čekat 15-20 dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pogledaj proslu stranicu ove teme, ja sam trazio mob do 1100kn i preporucili su mi Lumiu 535, isprobao sam je u prijatelja i nevidim di ima problema kod tog toucha, sve radi odlicno. Mobitel je mrak za tu lovu pa i usudia bi se rec i do 1500kn (novo naravno).

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ako nema ovoga 

, onda je ok .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pregledao sam bez brige, zadnjih 10 stranica, pa nisam od jučer...a vezano za ovo:

https://www.google.hr/#q=lumia+535+touch+sensitivity+problem

ima mali milijun pritužbi, ne vjerujem da su to ljudi sve izmišljali...

nešto drugo? doogee, tls, prestigio, zopo, zte? neka iskustva?

13 godina

Cekaj ja ovo prvi put vidim hahahah, danas sam trebao kupit ovi mob al ga nije bilo. Kako se na kraju popravi ovaj bug?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

navodno se popravi sa patchem, znači softverski, ali ne vjerujem da je u tome problem, barem kako vidim na raznim forumima i svugdje, ljudi se još žale na to, čak i na njihovoj fb stranici...tako da ništa od tog moba vjerojatno. da nema toga, uzeo bih ga još jučer jer mi se čini odličano, ovako....nisam više siguran

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LG L90 novi za 1000 kn se može lako naći.

Vrlo dobar mobitel s odličnom baterijom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne, ne dajem toliko za mobitel. nisam smartphone freak

750-800 max, ni kunu više

15 godina
neaktivan

Hahaha, koja izjava, kao da sam ti rekao da uzmeš iPhone 6 pa bi razumio.

3 0 hvala 0
13 godina
starvinmarvin kaže...

THL 4000:

http://www.wowshop.hr/thl-4000-white.html

THL T6S:

http://www.wowshop.hr/thl-t6s-black.html

LG L70 (Njuškalo):

http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-l70-vip-oglas-14248492

Nokia Lumia 530:

http://m.edigital.hr/pametni-telefoni/nokia-lumia-530-dual-sim-pametni-telefon-white-(windows-phone)-p419668.html

10 godina
neaktivan

Evo ja cu ti objasnit :D pa stvar je u tome sto su to dva top modela ja nemogu nekako da uzmem neki drugi mob jer nekako sta ja znam neprivlaci me ako te neko pita kakav mob imas ljepse je reci samsung galaxy s3 ili s4 mini ili iphone 4s 5... nego da kazes imam sony z1 compact :D msm vecina ovih koji se nerazumiju bas u telefone neznaju kakav je to z1 dok svako ziv zna za galaxy i iphone a i to su 2 najkvalitetniji proizvodjaci nekazem ja da z1 los on je dobar al jednostavno neprivlaci me nesto i najverovantie cu uzet s4 mini jer s3 je vec zastareo a i ima samo 1gb rama pa ima dosta zalbi da njega dok s4 mini ima 1.5m gb rama i ljepsi je mnogo i ono njegovo home dugme

10 godina
neaktivan

Pa i ja msm da uzmem s4 mini jer je s3 prevelik nekako a i vec je izasla s5 pa ljepse bi bilo imati s4 mini nego s3 :D

13 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

razlika između 750 i 1000 kn je 250 kn što je 20% od ukupne cijene proizvoda. pa ne kupujem stan od 60000 eura pa da mi je 250 kn zanemariva cifra, čovječe.

kupujem mobitel, koji smatram nužnim zlom, ali već kad kupujem uzet ću best buy, što smatram da do 750 kn svakom normalnom čovjeku je dovoljno za normalan mobitel.

13 godina
neaktivan
Chriss kaže...
starvinmarvin kaže...

THL 4000:

http://www.wowshop.hr/thl-4000-white.html

THL T6S:

http://www.wowshop.hr/thl-t6s-black.html

LG L70 (Njuškalo):

http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-l70-vip-oglas-14248492

Nokia Lumia 530:

http://m.edigital.hr/pametni-telefoni/nokia-lumia-530-dual-sim-pametni-telefon-white-(windows-phone)-p419668.html

eventualno ovaj thl t6s, ostalo 0 bodova...

hvala na trudu svejedno

13 godina
odjavljen
starvinmarvin kaže...
explorer 4 kaže...

razlika između 750 i 1000 kn je 250 kn što je 20% od ukupne cijene proizvoda. pa ne kupujem stan od 60000 eura pa da mi je 250 kn zanemariva cifra, čovječe.

kupujem mobitel, koji smatram nužnim zlom, ali već kad kupujem uzet ću best buy, što smatram da do 750 kn svakom normalnom čovjeku je dovoljno za normalan mobitel.

Pogledaj ovo da li ti paše:

http://www.alzashop.com/lenovo-a328-dual-sim-black-d2167040.htm

http://www.alzashop.com/black-zp590-zopo-mobile-dual-sim-d2276004.htm

Ako se registriraš na njihov newsletter, dobiješ 5 € kupon. Dostava je besplatna na sve iznad 100 €.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...
starvinmarvin kaže...
explorer 4 kaže...

Pogledaj ovo da li ti paše:

http://www.alzashop.com/black-zp590-zopo-mobile-dual-sim-d2276004.htm

Ako se registriraš na njihov newsletter, dobiješ 5 € kupon. Dostava je besplatna na sve iznad 100 €.

ovaj lenovo je solidan, pogledat ću još malo sutra pa ću suzit opcije, zasad sad sam na

http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/smartphones/android/GT-I9060ZWABTU  mogu ga novog za 800 kn dobit

lumia 535

http://www.chipoteka.hr/artikl/116608/smartphone-thl-t6s-5-ips-qc pa i ovaj recimo...

14 godina
odjavljen
stefosrb kaže...

Evo ja cu ti objasnit :D pa stvar je u tome sto su to dva top modela ja nemogu nekako da uzmem neki drugi mob jer nekako sta ja znam neprivlaci me ako te neko pita kakav mob imas ljepse je reci samsung galaxy s3 ili s4 mini ili iphone 4s 5... nego da kazes imam sony z1 compact :D msm vecina ovih koji se nerazumiju bas u telefone neznaju kakav je to z1 dok svako ziv zna za galaxy i iphone a i to su 2 najkvalitetniji proizvodjaci nekazem ja da z1 los on je dobar al jednostavno neprivlaci me nesto i najverovantie cu uzet s4 mini jer s3 je vec zastareo a i ima samo 1gb rama pa ima dosta zalbi da njega dok s4 mini ima 1.5m gb rama i ljepsi je mnogo i ono njegovo home dugme

Kakav si ti lik, broj jedan Samsung nema veze sa kvalitetom, taj S3 ili S4 mini su obične igračke, a da Samsung staviš u top 2 proizvođača na tržištu, bravo..

Najbolje da uzmeš iPhone, onda ćeš najveća faca biti

10 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
stefosrb kaže...

Kakav si ti lik, broj jedan Samsung nema veze sa kvalitetom, taj S3 ili S4 mini su obične igračke, a da Samsung staviš u top 2 proizvođača na tržištu, bravo..

Najbolje da uzmeš iPhone, onda ćeš najveća faca biti

Nekazem da su najbolji zbog toga sto ces biti faca ili to iako jeste ali kad uzmes s4 mini u ruke vidjeces kako je fino dizajniran a pogotovo iphone 4s on je extra u ruci kad ga drzis u ruci osjeca se kvalitet i cvrstoca

14 godina
odjavljen

S4 mini, S3 nisu kvalitetno napravljeni, možda jesu tebi elegantni ali su NEKVALITETNI, iPhone 4s je za njih svemir što se izrade tiče, a Z1 Compact pogotovo

0 0 hvala 0
13 godina

Uzeti pored z1 compact s4 mini?!? Jednostavno nemaš kako se opravdati s tom glupošću, ali stvarno. Ok da je stvar u nijansama, ali z1 compact je hi end ajmo rec a s4 mini je lower midrange, i to sad quad core snap 400 chipovi sa hd ekranima su postali minimum, dok je s4 mini dualcore qhd

Ako ti se živi u 2012. godini onda ok 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
stefosrb kaže...

Nekazem da su najbolji zbog toga sto ces biti faca ili to iako jeste ali kad uzmes s4 mini u ruke vidjeces kako je fino dizajniran a pogotovo iphone 4s on je extra u ruci kad ga drzis u ruci osjeca se kvalitet i cvrstoca

Da kvalitet je super kod samsunga, koji je toliko usrao softver u zadnjih 5 godina na svojim telefonima, da ako ne stavis CM na njih dobijes telefon koji pruza 70% svojih mogucnosti.
Prestanite da robujete brendovima ljudi.

P.S. danas uzeti s4 ili s4 mini je ludost, tako dobrih telefona ima na trzistu i boljih za dosta manje novca.....ali dzaba nas covjek kad vidi samsung pisne u gace ko americka tinejdzerka kad cuje iphone

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
stefosrb kaže...

Da kvalitet je super kod samsunga, koji je toliko usrao softver u zadnjih 5 godina na svojim telefonima, da ako ne stavis CM na njih dobijes telefon koji pruza 70% svojih mogucnosti.
Prestanite da robujete brendovima ljudi.

P.S. danas uzeti s4 ili s4 mini je ludost, tako dobrih telefona ima na trzistu i boljih za dosta manje novca.....ali dzaba nas covjek kad vidi samsung pisne u gace ko americka tinejdzerka kad cuje iphone

Pa nije S4 uopće loš aparat. Ako ga gledaš na njuški ima ih već oko 1500 gotovo novih ili par mjeseci starih.. Šta ima bolje u tom rangu?

13 godina

Lg g2 i xperia z1 se znaju naci. u 11-tom mj sam uzeo dvije g2-ice za 1500, a sad imas i z2 za 2k. I svi ti s4 su s onim izlizanim rubom, odvratno

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice