Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.461
|
čitano: 12.918.508
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

G2 definitivno ako ti se da custom rom stavit

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
TeškiPajzl kaže...

Pozz, evo odlučio sam se ipak za kupnju nexusa 5 ili lg g2. Koji je bolji po vašem mišljenju?

Imam Nexusa 5 ali ipak preporucujem da si uzmes G2 JER JE BOLJI, baterija bolja, kamera bolja, ostalo manje vise isto

13 godina
mcf kaže...

No, i kakvi su ti refurbishi nexusi? Ekran nema mikroogrebotine? Izgleda kao super deal za 1k kn :)

U temi uredjaja imas slike. Zapakiran u celofanu, sa svom opremom, nov novcat, s folijama sprijeda i straga. Da ne pise refurbished ruku bi u vatru stavio da je novi.
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Isplati li se uzimati ovaj mobitel?

http://www.gsmarena.com/alcatel_pop_c7-5693.php

Hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 17:58 (BUG online fan).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz ekipa. Evo planiram zamjeniti svoju xperiu z i uzeti neki drugi mobitel. Na piku su mi neki sa duzim trajanjem baterije, ali da su ujedno i dobri mobiteli. Gledao sam lg g2 mini, koji se na njuskalu nade za 1500kn novi pa me zanima sto vi mislite. Jel bi to bio downgrade odnosno jel bi se osjetila razlika u brzini? Ili ako imate nekakav drugi prijedlog slobodno recite. Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gamer321 kaže...

Pozz ekipa. Evo planiram zamjeniti svoju xperiu z i uzeti neki drugi mobitel. Na piku su mi neki sa duzim trajanjem baterije, ali da su ujedno i dobri mobiteli. Gledao sam lg g2 mini, koji se na njuskalu nade za 1500kn novi pa me zanima sto vi mislite. Jel bi to bio downgrade odnosno jel bi se osjetila razlika u brzini? Ili ako imate nekakav drugi prijedlog slobodno recite. Hvala unaprijed

Gledaj Z1, G2 i slično.

iclock2much
14 godina
odjavljen

To bi bio downgrade, ovisno o području gledišta. 

Po meni se ne isplati, ali na G2 (ne mini) se isplati. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

Da, ali je problem sto sam ogranicen na 1500 kn, odnosno kolko dobijem za ovaj + jos neka sitna nadoplata

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ondsa nemoj ništa za sada jer ne isplati se

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Pozdrav, trebala bi mi vasa pomoc oko konacnog izbora "novog" mobitela. Ovo je par uvjeta koje imam. Cijena max 1000kn, mora biti dostupan odmah (prodao sam stari). Prioriteti u koristenju su mi sljedeci: autonomija - minimum je cijeli dan koristenja tijekom kojeg uopce ne zelim razmisljati o bateriji; sto bolja kamera, reprodukcija glazbe (slusalice, ne zvucnik - kvaliteta, intuitivnost playera); fluidnost, stabilnost; sto ekonomicnije dijeljenje neta ( vrlo cesto koristim mob kao hotspot za tablet). Odmah napomena da se na mobitelu ne igram niti ne gledam filmove/serije.

Do sad sam koristio iOS (3GS - zadovoljan) i android (LG Optimus 2x - uzasno iskustvo; SGS2 - zadovoljan) tako da mi niti jedan od ova dva os-a nije stran niti mrzak jer oba trenutno aktivno koristim.

Njuskajuci njuskalom dva su se modela iskristalizirala kao potencijalne prinove (ne uzimajuci u obzir more Lumia 625/630 o kojima ne znam kaj da mislim) unutar zadanog budzeta - HTC One X i iPhone 4S (za oba vec imam ponude unutar ove svote, mozda vazno spomenuti da je iPhone jos uvijek na 7.1.2 iOS-u). Mene sada zanima vase misljenje oko toga koji uredjaj odabrati. Kakvo je stanje s romovima za HTC? Ima li netko iskustvo prelaska s uredjaja velicine S2 natrag na 3.5'' ekran? Kolika mi je zapravo potencijalna mogucnost sinkronizacije izmedju iPada i iPhonea u odnosu na iPad i android?

Osobno mi je favorit One X, a iphone 4s je dosao u obzir zbog iPada i posjedovanja veceg broja vec kupljenih aplikacija u iStoreu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 17:32 (Christian).

0 0 hvala 0
13 godina

one x baterija traje pola dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imao sam 4S pa sam mjenjao za One X...a gle sve ovisi za sta trebas mobitel, iphone moze sve sta si nabrojao uz ok bateriju, one x ima katastrofalnu bateriju, izdrzala mi je do 4 popodne pa opet punjac i nemozes stavljat jacu zbog unybody kucista, romova ima na bacanje, najbolji mi je bio slim kat 4.4.4 i ima problem sa zagrijavanjem, procesor u igrama ide do 85 stupnjeva, fejs i surfanje 60-65, jako gadan osjecaj drzat takvo nesto u ruci, zato sam ga se i rijesio a inace je super radio na slim romu...ja bi 4S da sam na tvom mjestu

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 17:22 (domac5).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Kako sam gore naveo, xperia sp za 1000kn je zakon

Baterija 2370 mah super i na stocku drzi ili moto g za 1000kn proslogodisnja se da nac

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Pozdrav, da li mi moze netko pomoci u odabiru mobitela do 2500kn evo do sad sam imao sony ericsson neo v i stvarno mislim da je vrijeme za promjenu haha gledao sam z1 i g2 od zelje98 cuo sam da je jako pouzdan prodavac samo se bojim ako se nesto desi mobitelu (mislim od hardvera, ne na softver) da cu tu lose proc ako netko ima jos koji mob da mi preporuci volio bih da ima 1080p rezoluciju tako da mogu gledat spotove filmove i neke igrice ubacit. Hvala!

Diablo 3: Reaper Of Souls Filip#2349 Barbarian<3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

G2 definitivno ako ti ne smeta manjak memorije. Ili pričekaj da s5 m8 g3 i z2 malo padnu,a vec i sad ih se da naci na njuski za 2500. Radije kupi malo rabljene sa garancijom operatera nego nove s ovim ljevim jamstvima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

e hvala a kuzis to je rizik nac negdje da sve radi da li se podudaraju garancija imei sa mobitelskim imeom oces dobit ciglu i tako to jel mi mozes pomoc da tu postavim neke linkove ako nadjem pa da procjeni forum? ali opet vise volim kad mi je svjeze novo.. ima pros and cons novo rabljeno i tak 

evo par linkova http://www.njuskalo.hr/sony-ostali/sony-xperia-z2-oglas-11913927 http://www.njuskalo.hr/sony-ostali/sony-xperia-z2-crni-zgb-oglas-12894520

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 22:24 (Filip720).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hvala vam na odgovorima. Guglajuci sam naletio na cesto spominjanje cinjenice kako na iOSu tethering mora biti odobren od strane mobilnog operatera? Ima li tko kakvih informacija o tome? Ne sjecam se da sam se na androidu morao brinuti oko takvih stvari.
15 godina

Gluposti ja sam normalno koristio tethering ko na androidu bez ikakvih komplikacija sa operaterom 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Christian kaže...

Pozdrav, trebala bi mi vasa pomoc oko konacnog izbora "novog" mobitela. Ovo je par uvjeta koje imam. Cijena max 1000kn, mora biti dostupan odmah (prodao sam stari). Prioriteti u koristenju su mi sljedeci: autonomija - minimum je cijeli dan koristenja tijekom kojeg uopce ne zelim razmisljati o bateriji; sto bolja kamera, reprodukcija glazbe (slusalice, ne zvucnik - kvaliteta, intuitivnost playera); fluidnost, stabilnost; sto ekonomicnije dijeljenje neta ( vrlo cesto koristim mob kao hotspot za tablet). Odmah napomena da se na mobitelu ne igram niti ne gledam filmove/serije.

Do sad sam koristio iOS (3GS - zadovoljan) i android (LG Optimus 2x - uzasno iskustvo; SGS2 - zadovoljan) tako da mi niti jedan od ova dva os-a nije stran niti mrzak jer oba trenutno aktivno koristim.

Njuskajuci njuskalom dva su se modela iskristalizirala kao potencijalne prinove (ne uzimajuci u obzir more Lumia 625/630 o kojima ne znam kaj da mislim) unutar zadanog budzeta - HTC One X i iPhone 4S (za oba vec imam ponude unutar ove svote, mozda vazno spomenuti da je iPhone jos uvijek na 7.1.2 iOS-u). Mene sada zanima vase misljenje oko toga koji uredjaj odabrati. Kakvo je stanje s romovima za HTC? Ima li netko iskustvo prelaska s uredjaja velicine S2 natrag na 3.5'' ekran? Kolika mi je zapravo potencijalna mogucnost sinkronizacije izmedju iPada i iPhonea u odnosu na iPad i android?

Osobno mi je favorit One X, a iphone 4s je dosao u obzir zbog iPada i posjedovanja veceg broja vec kupljenih aplikacija u iStoreu.

http://www.njuskalo.hr/motorola-mobiteli/motorola-moto-g-oglas-12298049

Trazi nesto tipa ovog, za tu lovu se ne moze,a i nije potrebno bolje.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 12:08 (Edge).
11 godina

Pozdrav, evo nasao sam i ja neki oglas sad me zanima sta vi mislite jel ovo legit ili nes fake? Hvala haha http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-z1/z1-compact-t-com-racun-garancija-11.8-crna-oglas-12410645

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Zašto bi bilo fake???

Čini se sve legito, ako ima papire i radi na tele 2 samo... jako je malo kopija a i skuže se lagano

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Zašto bi bilo fake???

Čini se sve legito, ako ima papire i radi na tele 2 samo... jako je malo kopija a i skuže se lagano

A i cijena je malo nabijena tako da bi ga zatuko tamo ako je fake za 2200...

13 godina

A nov je kao pa... Meni su dosta znali uletjeti z1 za 1600kn a nikad nisam preko 1900 dobio za njih :/ i to prije dobrih 3-4mj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

one x baterija traje pola dana

Postoji li kakvo rješenje za ovaj problem? Drugi kerneli, išta? Naime, preko pregrijavanja bi još možda i mogao proći, ali traženje punjača u 16:00 ne dolazi u obzir. Šteta, naletio sam na ponudu za 1000kn s godinu i pol garancije, otključan na sve mreže.

Također, ima li netko iskustva s HTC one minijem? Mislim da bi se i njega moglo ugurati u moj rang. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 16:39 (Christian).
13 godina

Moto g uzmi za te pare ili xperiu sp.

One x ima malu bateriju a zahtjevan hardver. 1800 mah na tegru 3 nije dosta

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ekipa, Da li tko zna gdje ima za kupiti http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EF-CN910BWESTA U Zagrebu?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
BIPS kaže...
Ekipa, Da li tko zna gdje ima za kupiti http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EF-CN910BWESTA U Zagrebu?

Smartson.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan

daj pogledajte ovo, nekuzim kako z3 moze imat najlosiju kameru od ovih svih a bas sam mislio kupit z3 pa sam vidio ovaj test, sta mislite? 
http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-Note-4-vs-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Sony-Xperia-Z3-LG-G3-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3_id3822 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jooj cim sam vidio da je test na phonearena stranici nisam ni morao otvarati link...pogledaj si usporedbu na mob.hr stranici pa ces vidit kako je losa kamera, najbolje su nocne slike ispale na Z3

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice