Isplati li se za 2300kn uzeti Sony Xperiju Z3C? Molio bih da mi netko napiše osobno iskustvo. Čitao sam tu po forumu i mnogi su se žalili da ima jako lošu kameru, jel li to samo stvar softvera ili je stvarno tako. I još me zanima kakav je zaslon pošto ima "samo" 320ppi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
2300kn? Pa to je sića...
Odličan mob, odličan ekran, vodootporan, brz, fluidan, solidna kamera, odlična izrada, solidni zvučnici. Jedini mini mobitel koji ima karakteristike flagshipa.

Isplati li se za 2300kn uzeti Sony Xperiju Z3C? Molio bih da mi netko napiše osobno iskustvo. Čitao sam tu po forumu i mnogi su se žalili da ima jako lošu kameru, jel li to samo stvar softvera ili je stvarno tako. I još me zanima kakav je zaslon pošto ima "samo" 320ppi
Gdje si ga našao po toj cijeni?
2300kn? Pa to je sića...
Odličan mob, odličan ekran, vodootporan, brz, fluidan, solidna kamera, odlična izrada, solidni zvučnici. Jedini mini mobitel koji ima karakteristike flagshipa.
z1c si zaboravio? on je bio prvi i još uvijek se nalazi u prodaji (na tržište je izašao u siječnju 2014.).
Prije S3 bi uzeo Moto G, bilo to stariju, a jos bolje i noviju 2014 verziju.
S3 je pregazilo vrijeme, lag na svakom cosku, steta jer u sebi ima kvalitetan hardver.
Neki, da je ipak malo povoljniji za kupit kod nas? Možda xiaomi redmi, ili još neki model? Znam da budžet nije baš neki...
Prije S3 bi uzeo Moto G, bilo to stariju, a jos bolje i noviju 2014 verziju.
S3 je pregazilo vrijeme, lag na svakom cosku, steta jer u sebi ima kvalitetan hardver.
Neki, da je ipak malo povoljniji za kupit kod nas? Možda xiaomi redmi, ili još neki model? Znam da budžet nije baš neki...
Uzmi si zenfone 5 od asus-a, bolji je za medalju od svih navedenih
Plus poštarina, jer onaj ukfship više ne vrijedi
Ima li još tog n4 na mobicity? i za refurbished dobijem normalno jamstvo?
Molim pomoć u izboru, i ako može koja riječ o kojem mobu jer (gledam Links) cijena je + - 100kn.
Može i neki drugi u istom cjenovnom rangu, i karakteristikama, jer mi kolega vraća dug pa kupuje na rate, tako da nekupujem preko neta jer neželim dodatno "komplicirati" stvari
5 | GIGABYTE GSmart Arty A3 |
---|---|
1 | PRESTIGIO MultiPhone PSP5453 D |
dovoljno je samo baciti mali pogled na prvi link koji ti izbaci google nakon sto potrazis pojam "nexus 4" kako bi shvatio koliko si u krivu, no jasno mi je da ti je asus zadnjih dana pomutio vid.. :D
kad smo vec kod njega, cudi me da ga nisi preporucio
edit: da nebi doslo do nesporazuma.. zen petica je odlican uredjaj.. skoro sam ga i kupio da nije poskupio na mobicity-u
no sve i jednu temu si zasuo svojim pohvalama za njega i pljuvanju po drugima, tako da polako gubis na objektivnosti..
Ne gubi on polako objektivnost, on je izgubio objektivnost kad se registrirao na Bug.

pozdrav ljudi, imam jednu dilemu vezanu uz kupnju novog-koristenog mobitela, cijenovnog ranga od 1500- 2000 kn max(na njuskalu). trenutno koristim samsung note n 7000, znaci prvi model note-a i razmisljam o prodaji posto uskoro broji 2 godine od kad sam ga uzeo. ovo su mobiteli koji mi se trenutno svidaju, redom od lg-a pa prema sony-u. ako moze neko misljenje koji mobitel uzeti, bio bih zahvalan. svjestan sam da su svi mobiteli pojedinacno dobri, definitivno da su bolji od note-a kojeg sad koristim, ali posto nisam previse upucen u trziste mobitela danas, trazim savjet. koji bi od ovih mobitela bio "bang for buck" ?
11 | lg g2 |
---|---|
2 | htc one m7 |
0 | samsung note 2 |
1 | samsung s4 |
1 | sony xperia z |
pozdrav ljudi, imam jednu dilemu vezanu uz kupnju novog-koristenog mobitela, cijenovnog ranga od 1500- 2000 kn max(na njuskalu). trenutno koristim samsung note n 7000, znaci prvi model note-a i razmisljam o prodaji posto uskoro broji 2 godine od kad sam ga uzeo. ovo su mobiteli koji mi se trenutno svidaju, redom od lg-a pa prema sony-u. ako moze neko misljenje koji mobitel uzeti, bio bih zahvalan. svjestan sam da su svi mobiteli pojedinacno dobri, definitivno da su bolji od note-a kojeg sad koristim, ali posto nisam previse upucen u trziste mobitela danas, trazim savjet. koji bi od ovih mobitela bio "bang for buck" ?
G2, mobitel je još dan danas pila (zvuči kao da je stari...). Neusporedivo bolji od večine mobitela na "listi".
Pa ajmo reć da bi meni m7 bio dobar zbog fluidnosti, zvuka i interne memorije. Ali realno,ako ti ne smeta 16gb g2 je mrcina samo takva
Takoder sam za G2 ili eventualno M7
ekipa sta mi se vise isplati uzet u tele 2 na mix tarifi 100, xperia z3 ili one m7? :D
ekipa sta mi se vise isplati uzet u tele 2 na mix tarifi 100, xperia z3 ili one m7? :D
Valjda One M8, ako je stvarno M7 vs Z3 onda bez razmišljanja Z3.
Valjda One M8, ako je stvarno M7 vs Z3 onda bez razmišljanja Z3.
mislio sam bas m7 hahah jer z3 mi se cini nekako preskup onak 225 kn mjesecno i 1000 kuna odmah a htc 200 kuna 800 kuna odmah hmmm
Pa Z3 covjece
Istinu si rekao, tako meni danas stigao Nexus 4 na androidu 4.2.2.
Samo ima jedna kvaka, u roku od pola sata i nekoliko resetiranja, eto njega na 4.4.4
Istinu si rekao, tako meni danas stigao Nexus 4 na androidu 4.2.2.
Samo ima jedna kvaka, u roku od pola sata i nekoliko resetiranja, eto njega na 4.4.4
Pitaj ga u ponedjeljak na kojem je :)
No, i kakvi su ti refurbishi nexusi? Ekran nema mikroogrebotine? Izgleda kao super deal za 1k kn :)
i ja ću si uzet nexusa. isplativo se čini
Upiko sam si LG Optimus 4x HD za 600kn na njusci sa svom opremom, rooto ga, stavio CM 11 i Nova Launcher prime, radi super..prezadovoljan sam.
Vec se mogu naci za 800kn, tako da moja preporuka :)
Pozz, evo odlučio sam se ipak za kupnju nexusa 5 ili lg g2. Koji je bolji po vašem mišljenju?