Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.520
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Isplati li se za 2300kn uzeti Sony Xperiju Z3C? Molio bih da mi netko napiše osobno iskustvo. Čitao sam tu po forumu i mnogi su se žalili da ima jako lošu kameru, jel li to samo stvar softvera ili je stvarno tako. I još me zanima kakav je zaslon pošto ima "samo" 320ppi

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 16:57 (TopSecret).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

2300kn? Pa to je sića... 

Odličan mob, odličan ekran, vodootporan, brz, fluidan, solidna kamera, odlična izrada, solidni zvučnici. Jedini mini mobitel koji ima karakteristike flagshipa. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
TopSecret kaže...

Isplati li se za 2300kn uzeti Sony Xperiju Z3C? Molio bih da mi netko napiše osobno iskustvo. Čitao sam tu po forumu i mnogi su se žalili da ima jako lošu kameru, jel li to samo stvar softvera ili je stvarno tako. I još me zanima kakav je zaslon pošto ima "samo" 320ppi

Gdje si ga našao po toj cijeni?

11 godina
neaktivan
Deawood kaže...

2300kn? Pa to je sića... 

Odličan mob, odličan ekran, vodootporan, brz, fluidan, solidna kamera, odlična izrada, solidni zvučnici. Jedini mini mobitel koji ima karakteristike flagshipa. 

z1c si zaboravio? on je bio prvi i još uvijek se nalazi u prodaji (na tržište je izašao u siječnju 2014.).

14 godina
Edge kaže...

Prije S3 bi uzeo Moto G, bilo to stariju, a jos bolje i noviju 2014 verziju.

S3 je pregazilo vrijeme, lag na svakom cosku, steta jer u sebi ima kvalitetan hardver.

Neki, da je ipak malo povoljniji za kupit kod nas? Možda xiaomi redmi, ili još neki model? Znam da budžet nije baš neki...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 21:27 (alen4430).
13 godina
alen4430 kaže...
Edge kaže...

Prije S3 bi uzeo Moto G, bilo to stariju, a jos bolje i noviju 2014 verziju.

S3 je pregazilo vrijeme, lag na svakom cosku, steta jer u sebi ima kvalitetan hardver.

Neki, da je ipak malo povoljniji za kupit kod nas? Možda xiaomi redmi, ili još neki model? Znam da budžet nije baš neki...

Uzmi si zenfone 5 od asus-a, bolji je za medalju od svih navedenih {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
Ili Nexus 4 kod mobicityja, 1000kn za refurbished model, bolje nego rabljeno. Meni stizu kroz par dana pa javim dojmove u pripadajucoj temi :)
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Ili Nexus 4 kod mobicityja, 1000kn za refurbished model, bolje nego rabljeno. Meni stizu kroz par dana pa javim dojmove u pripadajucoj temi :)

Plus poštarina, jer onaj ukfship više ne vrijedi

13 godina
Nabavit ce se novi kupon, bar to nikad nije bio problem..Koliko sam zasad vidio, za posiljke preko £50 vrijedi da za dva ili vise itema iz podrucja accessories se dobije besplatan shipping..
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 0:38 (assassin.st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ima li još tog n4 na mobicity? i za refurbished dobijem normalno jamstvo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima jos uvijek N4 za 99 funti

sve je ispisano na njihovoj stranici pod warranty..
ugl. jamstvo ti je 6 mjeseci

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
13 godina
b4rt!mej kaže...

Koje smece, Nexus 4 koristi 4.2 android, toliko o podrsci iz googla za ostale modele {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina

N4 ima 4.4.4 i dobija lolippop...

EDIT dekodirao sam mob pa eto nabacio jedan antutu nabrzaka, 26k 

Nije loše za mob od 800kn :D

Ne vidi se za 3d graphics, ugl 9100 je a one ima 6800 tako nešto

xperia sp xperia sp
vs one m7 vs one m7
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 10:55 (maks0806).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Molim pomoć u izboru, i ako može koja riječ o kojem mobu jer (gledam Links) cijena je + - 100kn.

Može i neki drugi u istom cjenovnom rangu, i karakteristikama, jer mi kolega vraća dug pa kupuje na rate, tako da nekupujem preko neta jer neželim dodatno "komplicirati" stvari

5 GIGABYTE GSmart Arty A3
1 PRESTIGIO MultiPhone PSP5453 D
666+999=zlo i naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
b4rt!mej kaže...

Koje smece, Nexus 4 koristi 4.2 android, toliko o podrsci iz googla za ostale modele {#}

dovoljno je samo baciti mali pogled na prvi link koji ti izbaci google nakon sto potrazis pojam "nexus 4" kako bi shvatio koliko si u krivu, no jasno mi je da ti je asus zadnjih dana pomutio vid.. :D
kad smo vec kod njega, cudi me da ga nisi preporucio {#}

edit: da nebi doslo do nesporazuma.. zen petica je odlican uredjaj.. skoro sam ga i kupio da nije poskupio na mobicity-u
no sve i jednu temu si zasuo svojim pohvalama za njega i pljuvanju po drugima, tako da polako gubis na objektivnosti..

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 16:29 (b4rt!mej).
14 godina
odjavljen

Ne gubi on polako objektivnost, on je izgubio objektivnost kad se registrirao na Bug. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

12 1 hvala 1
16 godina

pozdrav ljudi, imam jednu dilemu vezanu uz kupnju novog-koristenog mobitela, cijenovnog ranga od 1500- 2000 kn max(na njuskalu). trenutno koristim samsung note n 7000, znaci prvi model note-a i razmisljam o prodaji posto uskoro broji 2 godine od kad sam ga uzeo. ovo su mobiteli koji mi se trenutno svidaju, redom od lg-a pa prema sony-u. ako moze neko misljenje koji mobitel uzeti, bio bih zahvalan. svjestan sam da su svi mobiteli pojedinacno dobri, definitivno da su bolji od note-a kojeg sad koristim, ali posto nisam previse upucen u trziste mobitela danas, trazim savjet. koji bi od ovih mobitela bio "bang for buck" ?

11 lg g2
2 htc one m7
0 samsung note 2
1 samsung s4
1 sony xperia z
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
lollik91 kaže...

pozdrav ljudi, imam jednu dilemu vezanu uz kupnju novog-koristenog mobitela, cijenovnog ranga od 1500- 2000 kn max(na njuskalu). trenutno koristim samsung note n 7000, znaci prvi model note-a i razmisljam o prodaji posto uskoro broji 2 godine od kad sam ga uzeo. ovo su mobiteli koji mi se trenutno svidaju, redom od lg-a pa prema sony-u. ako moze neko misljenje koji mobitel uzeti, bio bih zahvalan. svjestan sam da su svi mobiteli pojedinacno dobri, definitivno da su bolji od note-a kojeg sad koristim, ali posto nisam previse upucen u trziste mobitela danas, trazim savjet. koji bi od ovih mobitela bio "bang for buck" ?

G2, mobitel je još dan danas pila (zvuči kao da je stari...). Neusporedivo bolji od večine mobitela na "listi".

13 godina

Pa ajmo reć da bi meni m7 bio dobar zbog fluidnosti, zvuka i interne memorije. Ali realno,ako ti ne smeta 16gb g2 je mrcina samo takva

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Takoder sam za G2 ili eventualno M7

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

ekipa sta mi se vise isplati uzet u tele 2 na mix tarifi 100, xperia z3 ili one m7? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
anonymous_Zg kaže...

ekipa sta mi se vise isplati uzet u tele 2 na mix tarifi 100, xperia z3 ili one m7? :D

Valjda One M8, ako je stvarno M7 vs Z3 onda bez razmišljanja Z3.

13 godina
neaktivan
Deawood kaže...
anonymous_Zg kaže...

Valjda One M8, ako je stvarno M7 vs Z3 onda bez razmišljanja Z3.

mislio sam bas m7 hahah jer z3 mi se cini nekako preskup onak 225 kn mjesecno i 1000 kuna odmah a htc 200 kuna 800 kuna odmah hmmm

14 godina
odjavljen
anonymous_Zg kaže...

Pa Z3 covjece

13 godina
chaselol kaže...
b4rt!mej kaže...

Koje smece, Nexus 4 koristi 4.2 android, toliko o podrsci iz googla za ostale modele  {#}

Istinu si rekao, tako meni danas stigao Nexus 4 na androidu 4.2.2.

Samo ima jedna kvaka, u roku od pola sata i nekoliko resetiranja, eto njega na 4.4.4 {#}

13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
chaselol kaže...
b4rt!mej kaže...

Istinu si rekao, tako meni danas stigao Nexus 4 na androidu 4.2.2.

Samo ima jedna kvaka, u roku od pola sata i nekoliko resetiranja, eto njega na 4.4.4 {#}

Pitaj ga u ponedjeljak na kojem je :)

14 godina

No, i kakvi su ti refurbishi nexusi? Ekran nema mikroogrebotine? Izgleda kao super deal za 1k kn :)

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i ja ću si uzet nexusa. isplativo se čini

[url=http://buxp.org/?r=sunrise30][img]http://buxp.org/images/promote/advertise_banner_468x60.gif[/img][/url]

0 0 hvala 0
13 godina

Upiko sam si LG Optimus 4x HD za 600kn na njusci sa svom opremom, rooto ga, stavio CM 11 i Nova Launcher prime, radi super..prezadovoljan sam.

Vec se mogu naci za 800kn, tako da moja preporuka :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz, evo odlučio sam se ipak za kupnju nexusa 5 ili lg g2. Koji je bolji po vašem mišljenju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice