Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.036
|
čitano: 12.513.221
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
Mogli su i sa z1 to napravit. 3000mah a baterija mi je trajala 1 dan max i to pri moderate useageu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maks0806 kaže...
Kako crko? Što ga nisi na garanciju nosio?

bricko sam ga :/ haha

14 godina
odjavljen

A što si s mobom napravio? U ladicu si ga bacio ili što? 

0 0 hvala 0
13 godina
Najgluplji odgovor ikad.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali se isplati uzet galaxy s4 i9506 za 200 kn vise od i9500?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam trenutno g2 zelim njega prodati mada mislim se izmedju ova dva g3 ili iphone 5s a mozda i htc one m8 i sta bi inace dobio sa iphone 5s a sto nemam sa g2 ? 

jacooOO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
jacoo kaže...

Imam trenutno g2 zelim njega prodati mada mislim se izmedju ova dva g3 ili iphone 5s a mozda i htc one m8 i sta bi inace dobio sa iphone 5s a sto nemam sa g2 ? 

Manji ekran , slabiju bateriju .......

13 godina

Nemoj tako! Dobije fingerprint scanner i jabuku na pozadini, ne izostavljaj najbitnije!

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
jacoo kaže...

Ostani na G2

13 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
jacoo kaže...

Drugaciji punjac od svih ostalih :P

14 godina
odjavljen

Zaboravili ste iTunes i 64bitni procesor :p

Uglavnom G2 se ne isplati dati za iP5s, tj mijenjati, jer je generalno bolji uredjaj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Zaboravili ste iTunes i 64bitni procesor :p

Uglavnom G2 se ne isplati dati za iP5s, tj mijenjati, jer je generalno bolji uredjaj

Možda je čovjeku predobar G2 pa oće nešto lošije?

14 godina
EchoOne kaže...
Alien 22 kaže...
jacoo kaže...

Drugaciji Bolji punjac od svih ostalih :P

{#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
13 godina
neaktivan

Slazem se da je bolji, no i dalje je drugaciji od svih ostalih, tako da minus od mene :)

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela - vrijedi li ...

Vrijedi li s3 neo 1600kn u trgovini?

1 0 hvala 0
15 godina

Vidim, često se postavlja pitanje G3 vs M8.

Moje viđenje svega, pa možda nekome pomogne.

Na G3 je v10j android 4.4.2 (32gb 3gb rama verzija), dok je na M8 2.22.401.5 android 4.4.3.

Što se baterije tiče!

Tu nisam uopče razočaran sa G3, s obzirom na svašta pročitanog.

Možda ima veze sanadogradnjom v10j, nisam siguran.

Po nekakvom mom korištenju (nešto poziva, poruka, wifi stalno uključen, nešto igranja...), na kraju me ispadne skroz slično sa M8.

Možda sam čak i zadovoljniji na G3, s obzirom da mi u sleep modu duže gura.

Svjetlina na G3 je na 70%, dok je na M8 i manje.

Mada, opčenito korištenje M8 mi je nekako ugodnije.

Jednostavno, na G3 se tu i tamo osjeti malo zastajkivanja, dok na M8 to ne postoji.

Sense je tu učinio svoje.

Nije to ništa pretjerano, ali ako koristite M8 svakodnevno, razlika se primjeti.

Kvaliteta izrade je IMHO na strani M8.

Jednostavno, kad držite komad aluminja u ruci, osjetite da držite kvalitetan komad uređaja.

Nije G3 loše!

Dapače, iza M8 mi je najdraže izrađen smarphone.

Nekakva imitacija alumija također izgleda predivno.

Ali kažem, M8 mi je ugodnije za držanje i ljepše leži u ruci, pogotovo tko ima manju ruku.

Ali to je opet stvar ukusa.

Display na G3 me nije pretjerano ostavio bez riječi.

Da se razumijemo, ne kažem da je loš i sl.

Ali normalni korisnik u svakodnevnom radu, sumnjam da će osjetit neku veliku razliku.

Ipak se radi o manjim dijagonalama ekrana.

Što se kamere tiče, kratko i jasno, M8 nije na razini ostalih flagshipova.

Da se razumijemo, kamera na M8 mene skroz zadovoljava i ok je.

Ali razlika je vidljiva!

U mračinijim uvjetima, M8 bi trebala bit nešto bolja nego konkurencija.
Tko god tvrdi suprotno, nije koristio oba uređaja.

Nisam siguran koliko bug prihvati pravu kvalitetu slika, ali se nadam da ćete uočit razliku.

Također bih volio spomenut wifi signal.

Na G3 mi u nekim zabačenijim prostorima hvata mrvicu bolje nego na M8.

Govorim o npr. jednoj crtici, ali vidi se.

4g signal na M8 radi uredno, osim na vip mreži (već spomenuti problem).

Na G3 sam imao sitnih problema, ali mislim da je to više problem mog korištenja i ppstavki.

Kvaliteta zvuka u slušalici, meni osobno bolja na M8.

Tu ne mogu tvrdit da se radi o nekakvom minusu i sl, ili je samo do mog G3 uređaja.

Ali na M8 mi je zvuk nekako čistiji i kvalitetniji.

Kvaliteta zvučnika se jednostavno ne može stavit u isti koš.

Meni osobno to dosta znači.

Boomsound na M8 je zaista predivan.

Moj odabir pada na M8.

Ugodniji rad, odlični zvučnici i predivan osječaj u ruci kad držite komad aluminija.

Ne kažem da je G3 loš, niti da se nekakvi sitni nedostaci neče popravit u budučim nadogradnjama.

Ali moji prioriteti padaju na M8.

Također, mislim da se ne isplati prelazak sa G2 na G3.

Naravno, ako možete pregrmit nedostatak memorije (vi koji imate 16gb model).

Jednostavno uživajte u uređaju kojeg imate.

Prilažem par slika i nadam se da samo pomogao budučim korisnicama navedenih uređaja.

Ne kažem da se svi moraju soložit, ali to je moje viđenje svega i moj osobni odabir.

M8 M8
G3 G3
M8 M8
G3 G3
M8 M8
G3 G3
M8 M8
G3 G3
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 13:57 (zabranjeniples).
Moj PC  
7 0 hvala 5
13 godina

Da mene netko pita LG G3, HTC One M8, Galaxy S5 ili Xperia Z2/Z3(4/5, tko će im ispratiti modele) savjet bi bio:

Uzmi G2. Taj uređaj ima uvjerljivo najbolji omjer dobiveno/uloženo.

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

G2 za 18kn ili G3 za 798? Iako su male slicnosti,ipak bi radje imao noviji mobitel.. Da uzmem g3?

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bash kaže...

G2 za 18kn ili G3 za 798? Iako su male slicnosti,ipak bi radje imao noviji mobitel.. Da uzmem g3?

ako pare nisu problem uzmi

13 godina

Također bih nadodao da su boje i kontrast dosta bolje na m8, te posto sam ih imao bio oba prek ljeta mislim da je8 dosta manje reflektivan na suncu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Bash kaže...

G2

13 godina
MARKOZD15 kaže...
Bash kaže...

G2

Još jedan glas za G2.

Jedini razlog da uzmem G3 bi bilo da ga prodam na njuškalu pa da razlika u cijeni bude veća od 800kn pri kupovini G2.

11 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi! Na ovaj forum sam se registrirao samo radi kupnje novog mobitela. Dvoumim se između Sony Xperie Z3 i Samsunga Galaxy S5. Da odmah kažem, ne smeta mi plastični dizajn. Oduvijek imam plasitčne mobitele, tako da mi nebi smetalo da je i novi od plastike. Xperia Z3 je staklena i vrlo je lijepa, ali mnogi koji su imaju Z2 kažu da se to staklo pri dužem korištenju jako zagrije, pa ne znam je li to stvarno tako. Malo me smeta što Sony izdaje nove premium uređaje svakih 6 mjeseci jer, realno gledano, Z3 neće ni doći u Hrvatsku, a već će biti najavljena Z4. Galaxy S5 je po specifikacijama isti kao i Z3, ali ima 1 GB RAM-a manje što, bar po testovima, nije nikakva manjkavost. Što se tiće Samsunga mući me samo jedna stvar - sustav. Kažu da je natrpan i da je od sustava koji ima Z3 nešto sporiji, pa bi želio da mi netko napiše jeli ta razlika velika ili je zanemariva i primjeti li se pri svakodnevnom korištenju. Koliko sam vidio po najavama sljedeća generacija flagshipa bi trebala imati 64-bitni hexa/octa procesore (Snapdragon 808/810) pa me zanima dali se isplati pričekati do drugoga ljeta kada bi ti uređaji stigli kod nas ili mogu kupiti i trenutnu generaciju.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako ides na produljenje ili novi ugovor, uzmi HTC M8 :) Neznam kako su cijene na njuskalu,ali M8 ti je puno bolji izbor.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
14 godina
odjavljen

Uzmi ili Z2 ili M8. S5 nikako. 

Z2-> bolja baterija i kamera 

M8-> bolji ekran, bolji zvučnici i trunčicu bolji rad sistema. 

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Bash kaže...

Ako ides na produljenje ili novi ugovor, uzmi HTC M8 :) Neznam kako su cijene na njuskalu,ali M8 ti je puno bolji izbor.

M8 neću radi loše kamere. Da ima kameru u razini S5/Z3 uzeo bi ga bez razmišljanja.

Deawood kaže...

Uzmi ili Z2 ili M8. S5 nikako. 

Z2-> bolja baterija i kamera 

M8-> bolji ekran, bolji zvučnici i trunčicu bolji rad sistema. 

Reci objektivno zašto S5 nikako. Čitao sam postove o Galaxyiju S5 unazad i to što se tebi zaledio ne mora značiti da su svi takvi.

15 godina
neaktivan
gogi321 kaže...

Bump

13 godina
gogi321 kaže...
gogi321 kaže...

Bump

S4 galaxy se danas ne kupuje ima bolje ili isto za manje para.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
gogi321 kaže...
gogi321 kaže...

Bump

S4 galaxy se danas ne kupuje ima bolje ili isto za manje para.

Npr?

14 godina
odjavljen
TopSecret kaže...

Pozdrav ljudi! Na ovaj forum sam se registrirao samo radi kupnje novog mobitela. Dvoumim se između Sony Xperie Z3 i Samsunga Galaxy S5. Da odmah kažem, ne smeta mi plastični dizajn. Oduvijek imam plasitčne mobitele, tako da mi nebi smetalo da je i novi od plastike. Xperia Z3 je staklena i vrlo je lijepa, ali mnogi koji su imaju Z2 kažu da se to staklo pri dužem korištenju jako zagrije, pa ne znam je li to stvarno tako. Malo me smeta što Sony izdaje nove premium uređaje svakih 6 mjeseci jer, realno gledano, Z3 neće ni doći u Hrvatsku, a već će biti najavljena Z4. Galaxy S5 je po specifikacijama isti kao i Z3, ali ima 1 GB RAM-a manje što, bar po testovima, nije nikakva manjkavost. Što se tiće Samsunga mući me samo jedna stvar - sustav. Kažu da je natrpan i da je od sustava koji ima Z3 nešto sporiji, pa bi želio da mi netko napiše jeli ta razlika velika ili je zanemariva i primjeti li se pri svakodnevnom korištenju. Koliko sam vidio po najavama sljedeća generacija flagshipa bi trebala imati 64-bitni hexa/octa procesore (Snapdragon 808/810) pa me zanima dali se isplati pričekati do drugoga ljeta kada bi ti uređaji stigli kod nas ili mogu kupiti i trenutnu generaciju.

Danas ti je medu svim flagshipovima razlika vecinom u dizajnu, tako da uzmes koji ti se vise svida

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice