Ja se mislim izmedu g3 i z2
17 | G3 |
---|---|
7 | Z2 |
Ja se mislim izmedu g3 i z2
17 | G3 |
---|---|
7 | Z2 |
Pozdrav ljudi, trebao bih pomoc s odabirom mobitela, mob bi bio koristen za internet, whatsapp, neke igrice itd... dakle kamera ne igra neku veliku ulogu.
imam ponuđeno od operatera sljedeće uređaje:
Zahvaljujem unaprijed na odgovorima!
1 | LG Optimus L9 II |
---|---|
17 | Huawei Ascend P6 |
0 | Huawei Ascend G630 |
2 | Alcatel Idol X |
0 | Sony Xperia M |
kao što naslov kaže kupujem za stariju osobu mobitel. mora bit android...kupio bi preko njuškala ali isključivo novi, ja sam gledao samsung galaxy grand neo, al koliko sam uspio pročitat nije baš nešto mob za tu cijenu. molio bih preporuku neku..hvala
nitko ništa ?
Koliko je stara ta starija osoba ? Nemoj mi reći za stariju osobu ono 45 god hahaha btw za starije ljude je bolji iphone...manje toga imaju za poremetit, ako im se sta sjebe lakše telefonski riješiš. ..btw galaxy s3, a valjda i neki drugi samsunzi imaju dva nacina pocetnog ekrana...osnovni i pojednostavljeni..najbolje nek si ta "osoba" odabere sta joj se sviđa. ..auce se ljudi vec na sve pa tako i na jedan mob xD
ta osoba je i do sada imala android ima 52 god heheh... nije problem u korištenju mobitela već je zapravo problem kaj se najbolje može dobit novo za tih cca 1500 kn , naveo sam ovaj samsung ali sam po reviewima čitao da ne vrijedi tih para , slaba rezolucija ekrana s obzirom da je 5" , nema proximity sensor ....
ta osoba je i do sada imala android ima 52 god heheh... nije problem u korištenju mobitela već je zapravo problem kaj se najbolje može dobit novo za tih cca 1500 kn , naveo sam ovaj samsung ali sam po reviewima čitao da ne vrijedi tih para , slaba rezolucija ekrana s obzirom da je 5" , nema proximity sensor ....
Ako mora biti novo moto g...ili se malo protegni za 1800 se da nac galaxy s3...za 2000 xperia z...
a neću starom kupit polovni mobitel, ne bi ga ni sebi kupio...
Ma da, Z se bez problema nađe ispod 1800kn.
A novo je glupo kupovati.
A zašto bi novo bilo glupo kupovat? Pa nek nađe novi preko njuške i tjt.
Pa ne u tom smislu, nego nema smisla kupovati Z u dućanu.
gore i piše da bi uzeo preko njuškala
Ljudi znam da pilam al bio sam danas u vip centru i nemaju ni Z2 ni G3
Imaju samo S5 i M8
Neznam ako ima jos nesto iz vipa da bi preporucili osim G3 i Z2
17 | M8 |
---|---|
7 | S5 |
0 | Nesto trece? |
Imaju samo S5 i M8
http://android-iphone-ipad-3g-4g.blogspot.com/2014/07/samsung-galaxy-s5-voted-as-worst.html
http://www.androidpit.com/samsung-galaxy-s5-voted-as-worst-flagship
Imaju samo S5 i M8
M8 svakako prije S5
(ako već nema iPhonea 5S. )
koji bi bio best buy za 1500 kn ? jel i dalje moto g tu vodi? jer vidim ima i huawei p6 na njsukalo isto od oko 1500 kn. al radije bi novo
moto g
14 | Da |
---|---|
5 | Ne |
To moras biti dobar idiot da pristanes jos da nadoplatis. Bez uvrede.
Uzeti lošiji telefon i još to platiti...
A krivo si shvatio, ne prelazi os s konja na magarca. On prelazi sa starog malog mini 4s, na pošten smartphone. :)
Istina, 4S ima 4" ekran, ali on bi htio s flagship telefona s vrhunskim ekranom, OS-om i procesorom, prijeći na loš TFT, slab CPU i Android..
A krivo si shvatio, ne prelazi os s konja na magarca. On prelazi sa starog malog mini 4s, na pošten smartphone. :)
Da presao bih s iphonea na xperiu jer se to isplati?
Istina, 4S ima 4"3,5" ekran, ali on bi htio s flagship telefona s vrhunskim ekranom, OS-om i procesorom, prijeći na loš TFT, slab CPU i Android..
Mi pričamo o Xperiji Z1 sa Snapdragonom 800 u usporedbi s 4s i dual core baziran na prastarom cortexu A9 na razini Galaxya S2??
Što se zaslona tiče, istina, očajan je haha
Istina, 4S ima 4"3,5" ekran, ali on bi htio s flagship telefona s vrhunskim ekranom, OS-om i procesorom, prijeći na loš TFT, slab CPU i Android..
Mi pričamo o Xperiji Z1 sa Snapdragonom 800?
Imao sam i xperiu z i ekran mi je bio dosta dobar tako da me to ne muci...
Mi pričamo o Xperiji Z1 sa Snapdragonom 800 u usporedbi s 4s i dual core baziran na prastarom cortexu A9 na razini Galaxya S2??
Ti nisi nikad koristio iPhone. :)
Ti nisi nikad koristio iPhone. :)
Pa govorim za Z1 da je očajan ekran. Po bojama, kutevima.. može se sakrit iza iPhoneovog :)
Preporuka moba za frendicu..
uvjet: novo iz našeg dućana, otključan ili t-mobile mreža
dijagonala ekrana: 4-4.3" IPS s gorila glassom
Dual core ili Quad Core s 1GB Ram
max maximuma 1500kn
hvala
Ovo je stvarno jeftino
Procitaj zadnja 3 njegova komentara vidis da nema pojma o cemu prica, ili trolla ili je stupid...