Pozdrav svima,
Evo kupujem novi mob, pa bi molio za mišljenje ok sljedećih
Kada bi mi netko potvrdio da će G700 dobiti barem kitkat upgrade mislim da bi njega uzeo
0 | Nokia Lumia 625 |
---|---|
8 | Motorola Moto G |
1 | Huawei G700 |
0 | Sony Experia 7 |
Pozdrav svima,
Kada bi mi netko potvrdio da će G700 dobiti barem kitkat upgrade mislim da bi njega uzeo
0 | Nokia Lumia 625 |
---|---|
8 | Motorola Moto G |
1 | Huawei G700 |
0 | Sony Experia 7 |
Pozdrav svima,
Tesko da ce dobit kitkat jer ima mediatek proces a pitaj boga hoce li oni ikad izdat drivere. Ja bi od svih tih izabrao Moto G, odlican mobitel po niskoj cijeni.
Ne znam, ali postavi im pitanje na mail (možeš i na hrvatskom), brzo će ti odgovoriti.
Uzmi Lumiu 520 i stavi maskicu.
hehe! maskica je obavezna!
hvala na savjetu. sad jedino mislim da ću ipak uzeti lumiu 620. valjda je odabir dobar...
Frend bira mob, pita LG 2 ili Nexus 5.
LG G2 skuplji par sto kuna.
Frend bira mob, pita LG 2 ili Nexus 5.
LG G2 skuplji par sto kuna.
G2 je Nexus 5 sa boljom baterijom i kamerom. Definitivno vrijedi par sto kuna nadoplate po meni..
Gdje je najbolje kupit mobitel osim mobileshopa.eu ?
gledam tele2,t-mobile,vip, pa oni imaju znatno vise cijene u odnosu na mobileshop.eu, a i nemaju nikakvu ponudu
Pozdrav,
kako je došlo vrijeme za novi mob, ne mogu odlučiti između dva modela.
Huawei Ascend Y300 ili Alcatel one touch idol mini ( usporedba: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5669&idPhone2=5386)
Treba uzet u obzir da je Huawei 250 kn jeftiniji od Alcatela.
Pa sad me zanima vaše mišljenje jel se isplati tolika razlika u cijeni.
Pozdrav,
kako je došlo vrijeme za novi mob, ne mogu odlučiti između dva modela.
Huawei Ascend Y300 ili Alcatel one touch idol mini ( usporedba: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5669&idPhone2=5386)
Treba uzet u obzir da je Huawei 250 kn jeftiniji od Alcatela.
Pa sad me zanima vaše mišljenje jel se isplati tolika razlika u cijeni.
Svakako idol mini.
Bolji ekran, bolji procesor i ima 720p video snimanje.
Može prijedlog za best buy do nekih 1300 kn, kupnja u trgovini.
Za oko mi je zapeo Alcatel One Touch Idol u bonbonu ali ako ima bolji - pucajte.
Evo nasao sam mob na mobicity.co.uk i slozio sam narudžbu i na kraju mi izbaci ovo
Evo nasao sam mob na mobicity.co.uk i slozio sam narudžbu i na kraju mi izbaci ovo
Ja mislim da uvijek moraš imati 10 dolara viška na kartici (dakle ako kupuješ nešto od npr 100 Dolara, moraš imati još 10 Dolara na kartici)
Koji telefon da kupim? LG Optimus L9 ili SAMSUNG GALAKSY S3 MINI?
koji mobitel kupiti u ovoj kategoriji: LG G2, Xperia Z1, Nexus 5, Galaxy S4
ili u ovoj kategoriji: Xperia Z, LG Optimus G, Nexus 4
i zanima me kolika je vrijednost HTC One X koji je dekodiran bez garancije u top stanju 10/10?
Ovisi kaj su ti prioriteti.
U prvoj skupini možda Nexus 5, u drugoj XZ.
i zanima me kolika je vrijednost HTC One X koji je dekodiran bez garancije u top stanju 10/10?
Što se prvih 4 tiče, evo pogledaj što sam napisao nedavno, moglo bi ti pomoći...
Što se druge trojke tiče, sve ovisi za koje pare kojeg dobivaš.. Moj favorit bi bila Xperia Z. Hardver kao u Nexusa sa nešto boljom kamerom i s utorom za microSD karticu. Tako da nisi ograničen na samo 16GB memorije...
One X je iz generacije Galaxya S3, a s obzirom da mu je na tržištu nešto niža cijena nego S3, i u takvom top stanju, možda 1600 kn možeš dobit za njega (pretpostavka je da ima garanciju).
SGS4 i Optimus G izbaci.
Ovo što ti ostane negdje isprobaj. Ja bih osobno iz prve kategorije XZ1 (ili puno bolje Z2 kad izađe), a iz druge XZ, ali tebi možda ne paše oblik i materijal od kojeg je Z serija napravljena.
LG G2 je trenutno vrh ponude sto se tice specifikacija i user experience. Trenutno Android s najjacom baterijom, ljudi bez problema imaju 6 - 8h SOT.
Nexus 5 vrlo dobar, u usporedbi s G2 ima oko 30% slabiju bateriju i kameru koja ne dolici high end uredjaju koji je izasao krajem 2013.
u drugoj kategoriji Xperia Z je bar dva puta bolja od navedenih.
4.3 ekran je proslost.. Usmijerite se buducnosti sa vecim ekranima i tanjim bezelima.. :)
4.3 ekran je proslost.. Usmijerite se buducnosti sa vecim ekranima i tanjim bezelima.. :)
S ovim se slazem i ne slazem, uopce se nebi zalio na jedan 4,3" flagship s tankim bezelim.
Meni je 4.3" idealna dijagonala da mogu s palcem u svim smjerovima bez da fizički diram mobitel drugom rukom ili da desnom rukom namještam mobitel da mi palac dohvati malo dalje nego što mogu.
Meni je 4.3" idealna dijagonala da mogu s palcem u svim smjerovima bez da fizički diram mobitel drugom rukom ili da desnom rukom namještam mobitel da mi palac dohvati malo dalje nego što mogu.
I meni je 4.3 bila idealna velicina dok nisam presao sa s2 na s3. Sad mi je 4.8-5" idealno. To sto palcem ne stignem u lijevi gornji kut kad je mob u desnoj ruci mi ne znaci nista. :)
Pa kolke ručice imate vi? Ja mogu "bez beda" sa palcem u lijevi kut.
I ja preferiram 4.3". Xperia Z1 Compact je san snova :D