Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.021
|
čitano: 12.496.007
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav svima,

Evo kupujem novi mob, pa bi molio za mišljenje ok sljedećih

Kada bi mi netko potvrdio da će G700 dobiti barem kitkat upgrade mislim da bi njega uzeo

0 Nokia Lumia 625
8 Motorola Moto G
1 Huawei G700
0 Sony Experia 7
AMD Athlon X2 7750+ Gigabyte MA78GM-S2H Gigabyte Ati Radeon 4670 512 mb 4 gb OCZ, Platinum XTC LG Flatron W2241S PSU Fortron 400W

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Vex400 kaže...

Pozdrav svima,

Evo kupujem novi mob, pa bi molio za mišljenje ok sljedećih

Kada bi mi netko potvrdio da će G700 dobiti barem kitkat upgrade mislim da bi njega uzeo

Tesko da ce dobit kitkat jer ima mediatek proces a pitaj boga hoce li oni ikad izdat drivere. Ja bi od svih tih izabrao Moto G, odlican mobitel po niskoj cijeni.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina

Ne znam, ali postavi im pitanje na mail (možeš i na hrvatskom), brzo će ti odgovoriti.

11 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Uzmi Lumiu 520 i stavi maskicu.

hehe! maskica je obavezna!{#}

hvala na savjetu. sad jedino mislim da ću ipak uzeti lumiu 620. valjda je odabir dobar... 

17 godina
odjavljen

Frend bira mob, pita LG 2 ili Nexus 5.

LG G2 skuplji par sto kuna.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
12 godina
Meni je dovoljno 16gb ali je bolje imati i utor za sd karticu
Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Edge kaže...

Frend bira mob, pita LG 2 ili Nexus 5.

LG G2 skuplji par sto kuna.

G2 je Nexus 5 sa boljom baterijom i kamerom. Definitivno vrijedi par sto kuna nadoplate po meni..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
12 godina
neaktivan

Gdje je najbolje kupit mobitel osim mobileshopa.eu ? 
gledam tele2,t-mobile,vip, pa oni imaju znatno vise cijene u odnosu na mobileshop.eu, a i nemaju nikakvu ponudu  

0 0 hvala 0
14 godina
Mobicity.co.uk, cijene jos i nize nego mobileshop jer ti odbiju VAT i besplatan je ship. A inace odi na nabava.net pa pa trazi, ali opcenito u hr je edigital najjeftiniji.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
neaktivan

Pozdrav, 
kako je došlo vrijeme za novi mob, ne mogu odlučiti između dva modela. 
Huawei Ascend Y300 ili Alcatel one touch idol mini ( usporedba:  http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5669&idPhone2=5386
Treba uzet u obzir da je Huawei 250 kn jeftiniji od Alcatela.
Pa sad me zanima vaše mišljenje jel se isplati tolika razlika u cijeni. 

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
8888800000 kaže...

Pozdrav, 
kako je došlo vrijeme za novi mob, ne mogu odlučiti između dva modela. 
Huawei Ascend Y300 ili Alcatel one touch idol mini ( usporedba:  http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5669&idPhone2=5386
Treba uzet u obzir da je Huawei 250 kn jeftiniji od Alcatela.
Pa sad me zanima vaše mišljenje jel se isplati tolika razlika u cijeni. 

Svakako idol mini.

Bolji ekran, bolji procesor i ima 720p video snimanje.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
13 godina
protjeran

Može prijedlog za best buy do nekih 1300 kn, kupnja u trgovini.

Za oko mi je zapeo Alcatel One Touch Idol u bonbonu ali ako ima bolji - pucajte.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo nasao sam mob na mobicity.co.uk i slozio sam narudžbu i na kraju mi izbaci ovo 

• PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#xxxxx: This transaction couldn't be completed).

zna netko zasto? 

EDIT: Nema veze, nađen je problem , hvala. 
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 21:57 (programer123).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
programer123 kaže...

Evo nasao sam mob na mobicity.co.uk i slozio sam narudžbu i na kraju mi izbaci ovo 

• PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#xxxxx: This transaction couldn't be completed).

zna netko zasto? 

Ja mislim da uvijek moraš imati 10 dolara viška na kartici (dakle ako kupuješ nešto od npr 100 Dolara, moraš imati još 10 Dolara na kartici)

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
12 godina
neaktivan

Koji telefon da kupim? LG Optimus L9 ili SAMSUNG GALAKSY S3 MINI?

Milan Milasinovic

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

koji mobitel kupiti u ovoj kategoriji: LG G2, Xperia Z1, Nexus 5, Galaxy S4

ili u ovoj kategoriji: Xperia Z, LG Optimus G, Nexus 4

i zanima me kolika je vrijednost HTC One X koji je dekodiran bez garancije u top stanju 10/10?

0 0 hvala 0
17 godina

Ovisi kaj su ti prioriteti.

U prvoj skupini možda Nexus 5, u drugoj XZ.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
13 godina
neaktivan
fikask kaže...

i zanima me kolika je vrijednost HTC One X koji je dekodiran bez garancije u top stanju 10/10?

Što se prvih 4 tiče, evo pogledaj što sam napisao nedavno, moglo bi ti pomoći...

Što se druge trojke tiče, sve ovisi za koje pare kojeg dobivaš.. Moj favorit bi bila Xperia Z. Hardver kao u Nexusa sa nešto boljom kamerom i s utorom za microSD karticu. Tako da nisi ograničen na samo 16GB memorije...

One X je iz generacije Galaxya S3, a s obzirom da mu je na tržištu nešto niža cijena nego S3, i u takvom top stanju, možda 1600 kn možeš dobit za njega (pretpostavka je da ima garanciju).

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
odjavljen
fikask kaže...

SGS4 i Optimus G izbaci.

Ovo što ti ostane negdje isprobaj. Ja bih osobno iz prve kategorije XZ1 (ili puno bolje Z2 kad izađe), a iz druge XZ, ali tebi možda ne paše oblik i materijal od kojeg je Z serija napravljena.

12 godina
Ja bih preporucio svima Xperiu Z1 Compact...po meni, sveukupno najbolji mobitel. Za 450€, dobijes snap800, 20.7 mpx kameru, ekran 4.3 hd odlicne kvalitete, baterija 2300 mah...uredjaj koji nije tava, stane u svaki dzep a performanse na vrhuncu. Lumiu 925 sam vec prodao i danas idem kupiti Z1 Compact.
Enjoy The Silence
17 godina
odjavljen
fikask kaže...

LG G2 je trenutno vrh ponude sto se tice specifikacija i user experience. Trenutno Android s najjacom baterijom, ljudi bez problema imaju 6 - 8h SOT.

Nexus 5 vrlo dobar, u usporedbi s G2 ima oko 30% slabiju bateriju i kameru koja ne dolici high end uredjaju koji je izasao krajem 2013.

u drugoj kategoriji Xperia Z je bar dva puta bolja od navedenih.

http://isvijet.com.hr
13 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
Ja bih preporucio svima Xperiu Z1 Compact...po meni, sveukupno najbolji mobitel. Za 450€, dobijes snap800, 20.7 mpx kameru, ekran 4.3 hd odlicne kvalitete, baterija 2300 mah...uredjaj koji nije tava, stane u svaki dzep a performanse na vrhuncu. Lumiu 925 sam vec prodao i danas idem kupiti Z1 Compact.

4.3 ekran je proslost.. Usmijerite se buducnosti sa vecim ekranima i tanjim bezelima.. :)

14 godina
4L4N kaže...
MatijaZG kaže...

4.3 ekran je proslost.. Usmijerite se buducnosti sa vecim ekranima i tanjim bezelima.. :)

S ovim se slazem i ne slazem, uopce se nebi zalio na jedan 4,3" flagship s tankim bezelim. {#}

17 godina

Meni je 4.3" idealna dijagonala da mogu s palcem u svim smjerovima bez da fizički diram mobitel drugom rukom ili da desnom rukom namještam mobitel da mi palac dohvati malo dalje nego što mogu.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Meni je 4.3" idealna dijagonala da mogu s palcem u svim smjerovima bez da fizički diram mobitel drugom rukom ili da desnom rukom namještam mobitel da mi palac dohvati malo dalje nego što mogu.

I meni je 4.3 bila idealna velicina dok nisam presao sa s2 na s3. Sad mi je 4.8-5" idealno. To sto palcem ne stignem u lijevi gornji kut kad je mob u desnoj ruci mi ne znaci nista. :)

14 godina
odjavljen

Pa kolke ručice imate vi? Ja mogu "bez beda" sa palcem u lijevi kut. 

1 1 hvala 0
14 godina

I ja preferiram 4.3". Xperia  Z1 Compact je san snova :D

15 godina

snizena: 

Lumia 925 - 2500 kn

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
ja bez problema na 4,8" diram svake rubove bez naprezanja, 5" mi je vec na knap al cak i da imam 5,5" nebi se bunio
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
13 godina
neaktivan

Evo gledam preko ebaya. Dal je ok uzet npr ovaj  Jedfino vidim ekran mu je problem. Ali meni je bitno da je fluidno dok surfam i da mi ide na sve mreze ? Zato sam gledao ga jer ima 2 gb rama 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice