Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.595
|
čitano: 13.133.730
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
VILLA18900 kaže...
gamer34 kaže...
@VILLA

Ja ne razumijem zasto ti klasificiras mobitele po brendu, niti je svaki samsung za igre a nit je sony bolji od drugih za multimediju.

Pa zato sto je namijenjen za one koji slusaju glazbu i opcenito,ako nisi koristio ni jednu xperiu nemozes onda ni znati.

Stari moj meljes gluposti, imao sam xperiu s i ni po cemu nije vise za multimediju nergo npr. s3 mini, htc sensation i slicni. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
17 godina
gamer34 kaže...
VILLA18900 kaže...
gamer34 kaže...
@VILLA

Ja ne razumijem zasto ti klasificiras mobitele po brendu, niti je svaki samsung za igre a nit je sony bolji od drugih za multimediju.

Pa zato sto je namijenjen za one koji slusaju glazbu i opcenito,ako nisi koristio ni jednu xperiu nemozes onda ni znati.

Stari moj meljes gluposti, imao sam xperiu s i ni po cemu nije vise za multimediju nergo npr. s3 mini, htc sensation i slicni.

A po čemu se to vidi kada je mobitel za multimediju, a kada nije?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
mind_challenge kaže...
gamer34 kaže...
VILLA18900 kaže...
gamer34 kaže...
@VILLA

Stvarno nebih znao, mozda da ima dobri music i veideo player, mogucnost da vrti hd videe? Koliko ja znam to moze svaki moderniji mid end smartphone pa bas i ne znam po cemu bi xperie trebale biti bolje.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
mind_challenge kaže...
gamer34 kaže...
VILLA18900 kaže...
gamer34 kaže...
@VILLA

Stvarno nebih znao, mozda da ima dobri music i veideo player, mogucnost da vrti hd videe? Koliko ja znam to moze svaki moderniji mid end smartphone pa bas i ne znam po cemu bi xperie trebale biti bolje.

Po nicemu pametnom kao i svaki drugi mob

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Još jednom da pitam koji mob uzeti do 2000kn, da bude novi s garancijom? nista posebno mi nije bitno, gledao sam recimo htc desire x 1770kn u futura it, preporucite jos nesto pa da se odlucim, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
flukscro kaže...

Još jednom da pitam koji mob uzeti do 2000kn, da bude novi s garancijom? nista posebno mi nije bitno, gledao sam recimo htc desire x 1770kn u futura it, preporucite jos nesto pa da se odlucim, hvala!

Evo ja sam sebi kod nas u Bosni za te pare porucio novi HTC ONE S (240€)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
12 godina
neaktivan
flukscro kaže...

Bolje ici na lg l9 ili alcatel idol povoljni su u tele2 

14 godina

jel se ispalti da ti 2100kn za lumiu 920 ko nova??? ili ipak ne??

0 0 hvala 0
13 godina

Ajme ovo je strašno... @villa, xperia mobiteli ne valjaju za multimediju,pogotovo ne za glazbu jer, cak i top modeli imaju daleko nižu glasnoću od konkurencije,stoga molim te ne pametuj ak neznas... Ako bas oces,xperiini smarfoni imaju najmanji codec support i imaju najlaggaviji ui od vodecih proizvodaca. Xperia j treba kostat 500kn da ju se isplati uzet pored zte bladea 3 ili huaweia g300.

Mob za 1500 na njuski definitivno s2 ili s3 mini

Do dva soma,glejte nema smisla kupovat u ducanu za keš. Do dva soma uzmi novi optimus 4 x na njuski ili potrazo hox sa garancijom. Ak ste toliko praznovjerni,onda u ducanu je bolje uzet desire x ili one s ili xperiu z... Kakav mrtvi alcatel. Sgx 531 gpu sumnjam da angry birdse pokrece... U ducanu odi uzmi xperiu sp za 2050kn to je najbolji izbor,makar ja bi uzo novi 4xna njuski bez razmisljanja,ako ocu dobar novi mob...

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ajme ovo je strašno... @villa, xperia mobiteli ne valjaju za multimediju,pogotovo ne za glazbu jer, cak i top modeli imaju daleko nižu glasnoću od konkurencije,stoga molim te ne pametuj ak neznas... Ako bas oces,xperiini smarfoni imaju najmanji codec support i imaju najlaggaviji ui od vodecih proizvodaca. Xperia j treba kostat 500kn da ju se isplati uzet pored zte bladea 3 ili huaweia g300.

Mob za 1500 na njuski definitivno s2 ili s3 mini

Do dva soma,glejte nema smisla kupovat u ducanu za keš. Do dva soma uzmi novi optimus 4 x na njuski ili potrazo hox sa garancijom. Ak ste toliko praznovjerni,onda u ducanu je bolje uzet desire x ili one s ili xperiu z... Kakav mrtvi alcatel. Sgx 531 gpu sumnjam da angry birdse pokrece... U ducanu odi uzmi xperiu sp za 2050kn to je najbolji izbor,makar ja bi uzo novi 4xna njuski bez razmisljanja,ako ocu dobar novi mob...

Haha pre smijesno,koristio sam sve mobitele na testiranju i tko je koristio jacu xperiu zna sta govorim a ovi ljubitelji galaxya nek mi kazu po cem je toliko dobar a uredaj je od same plastike i sta fali alcatelu na testiranju se pokazao u nekim stvarima i bolji od tog tvog s2

12 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

jel se ispalti da ti 2100kn za lumiu 920 ko nova??? ili ipak ne??

Isplati

13 godina
Eh sinko pojma ti nemas... Alcatel i s2 su dva svjeta razlicita,kao i xperie naspram ostalih. Sony/sericsson je oduvjek kasnio sa hardverom naspram ostalima. S2,sensation-se arc
Hox,s3-xperia s. Ho,s4-xperia z. I da,i ja sam koristio sve xperie,ne isprobo,nego koristio ;)
Better check yourself before you wreck yourself
17 godina

Ode tema u 3 ... {#}

Steam profile: Virty
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@ maks, gdje ima novih Optimusa 4X za 2000kn?

13 godina

Pravac njuskalo. Probaj nac ako ne novi imas i par mjeseci stare,ko nove hoxove. Jednostavno nema smisla radi straha ne uzet takav mob nego nesto tipa alcatela... Cak i desire x ne zvuci lose za 1700kn. Krait procesor je uvjek plus hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

molio bih vas za pomoć, vec godinama koristim starije, "obične" mobitele i ne znam uglavnom ništa o njima, a sad mi je baš nekako došla želja da si kupim nešto novije, skuplje od 100, 200kn... namjeravam potrošiti maximalno 1100kn, bez pretplate, novo ili malo rabljeno. Tražm nešto manjih dimenzija da mi može što normalnije stati u džep a opet da je praktično i da ima korisne stvari poput kamere koju mogu koristit umjesto fotoaparata, mogucnosti pristupa internetu, wireless nekekvu navigaciju ili goglemaps ili tako nešto, neznam...  Bilo bi dobro da baterija što dulje traje. Da ima lampu/bljeskalicu, muziku i da moze pregledavat dokumente(.pdf, .doc) može biti neki smartphone sa touchscreenom(ali da se ne javlja na pozive u džepu sam od sebe), a i ne treba, može s tipkama, preklopni, bilo kakav samo da služi svrsi i da je moderna tehnologija.

Pa sad ako mi može netko od vas rec par modela, onako kaj vam prvo padne na pamet pa si ja usporedim, bio bih mu jako zahvalan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vidathesick kaže...

Pozdrav svima,

molio bih vas za pomoć, vec godinama koristim starije, "obične" mobitele i ne znam uglavnom ništa o njima, a sad mi je baš nekako došla želja da si kupim nešto novije, skuplje od 100, 200kn... namjeravam potrošiti maximalno 1100kn, bez pretplate, novo ili malo rabljeno. Tražm nešto manjih dimenzija da mi može što normalnije stati u džep a opet da je praktično i da ima korisne stvari poput kamere koju mogu koristit umjesto fotoaparata, mogucnosti pristupa internetu, wireless nekekvu navigaciju ili goglemaps ili tako nešto, neznam...  Bilo bi dobro da baterija što dulje traje. Da ima lampu/bljeskalicu, muziku i da moze pregledavat dokumente(.pdf, .doc) može biti neki smartphone sa touchscreenom(ali da se ne javlja na pozive u džepu sam od sebe), a i ne treba, može s tipkama, preklopni, bilo kakav samo da služi svrsi i da je moderna tehnologija.

Pa sad ako mi može netko od vas rec par modela, onako kaj vam prvo padne na pamet pa si ja usporedim, bio bih mu jako zahvalan.

Imas Huawei Y300 za 900kn nov ili ako hoces mozes naruciti neki kineski i tako ces dobiti puno bolji mobitel za taj novac nego sto mozes kupiti u Hrvatskoj.

Od polovnih imas ove:

1. http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/alcatel-idol-1300-kuna-oglas-8881476

2. http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-9100-garancija-odlican-zamjena-oglas-8845798

3. http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/prestigio-pap-5430-intelinside-oglas-8890305

4. http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/zte-grand-x-pro-oglas-8871924

a od kineskih najvise se hvali ovaj Cubot GT99 kazu da izadje oko 800-900kn

13 godina

dali su ti  S2 ili ZTE malo sumnjivi ??

13 godina
8 huawei y300
4 tele2fon V3
1 neki polovni sa njuškala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hvala na brzim odgovorima :)

huawei y300 mi je najzanimljiviji, ali ja sam zamišljao nešto manje, kompaktnije. Ovo sve su za moje pojmove prilicno veliki telefoni.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
vidathesick kaže...

huawei y300 mi je najzanimljiviji, ali ja sam zamišljao nešto manje, kompaktnije. Ovo sve su za moje pojmove prilicno veliki telefoni.

124.5 x 63.8 x 11.2 mm

to ti je veliko?

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
12 godina
neaktivan
Skansi kaže...

huawei y300 sto se tice cijene,ekrana i marke,a taj tele zbog 1gb ram

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
vidathesick kaže...

124.5 x 63.8 x 11.2 mm

to ti je veliko?

sinko,meni gace spadaju od 5'',a ovaj 4'' je pussy smoke za njega

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
12 godina
neaktivan

ocekivao sam takev reakcije. :)

gledam sad u t-mobile webshopu y300 rasprodan.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vidathesick kaže...

I u bonbon-u je rasprodan.

15 godina
neaktivan
vidathesick kaže...

Ako ti je Y300 velik mobitel onda na njuskalu andji Xperiu U ili dodaj malo vise novca i uzmi Iphone 4/4S

13 godina

zasto ekrana? tele2fon ima i bolju kameru,procesor,grafika je tu negdje,bolji ekran(veca rezolucija i dijagonala)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 23:46 (Skansi).
14 godina

jel previse dati 2100kn za rabljeni S3 u top stanju sa garancijom jos i svim???

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Miki_16 kaže...

Nije (barem za mene)

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 15:07 (Kordy).
12 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Puno je za te pare moze se naci one x ili 4x novi zapakirani

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice