pozz svima, e ovako uzimao bi sony xperia miro ali stvar je u tome da mora biti na t-mobile pa bih uzeo paket od bonbona za 1250kn ali me zanima jel mogu koristiti staru sim karticu ( 098 ) s obzirom da bonbon valda spada pod t-mobile tako da nebi trebao biti zakljucan prema 098? hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Xperia P da li je ok ovaj telefon, da li se moze nesto bolje kupiti za iste pare...
Mozes slobodno :)
da,radit ce sigurno.
mozda ak si takve srece, kupis otkljucanog(ja sam kupio x8 u tele2 pa danas koristim bonbon)
Ipak sam povecao budget na 1400kn, pa moze neka preporuka? Placam kesom, uzimam na bonove, nikakva pretplata, iskljucivo novo, nista polovno iliti sa njuskala.
Najvaznije mi je da ima:
- Sto bolji i veci ekran
- Sto jacu bateriju ( jer ce 3G biti vecinom upaljen )
- 1 Ghz procesor
- lijep dizajn
- Ok kameru i bljeskalicu
hvala :D
huawei g300 u bonbonu za 1000 kn
huawei g300 u bonbonu za 1000 kn
a LG Optimus L7 ?
isti vrag samo sto je lg skuplji zbog 0,3" veceg ekrana...ostalo je doslovno sve isto
ima i alcatel x pop u t2 za 1400 i nesto sitno
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/alcatel-x-pop/185556.aspx
isti vrag samo sto je lg skuplji zbog 0,3" veceg ekrana...ostalo je doslovno sve isto
LG ima official update na jelly bean
ima i alcatel x pop u t2 za 1400 i nesto sitno
http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_x'pop-5227.php
Nije raspoloziv :(
Po meni isplati dat 250 kuna više, pošto mu je ekran važna stavka, a 0.3" je ok razlika. Vjerujem da će L7 uskoro dobit official jelly bean, a ppi razlika i nije baš vidljiva ljudskim okom, osim ako se ne potrudiš i zabiješ ekrana oba na nos. Moj savjet L7.
Mislim da mu je bolje da priceka malo, poveca budget pa da onda kupi. Ako mu naravno nije hitno.
Kupujem novi ili polovni (skoro novi) mob do 2000kn. Razsmisljao sam o SGS2. Mogu li naci i bolje te koji mob za tu cijenu?
| 9 | Samsung Galaxy S2 |
|---|---|
| 18 | Moze i bolje za te novce |
Pozz !!
Moze preporuka za tatu ?
Trazi mob sto bolji na touch, u Tmobilu na pratplatu(treba mu najvise za telefoniranje).
Dakle
Da mi preporucite nakakvu tarifu za telefoniranja, a da nije skuplja od 120 kn
I da mi preporucite mob sa tom tarifom do nekakvih 100 eura.
Ako je ikako moguće!
EDIT: Može i tarifa za dvoje.
Do 200 kn
Kupujem novi ili polovni (skoro novi) mob do 2000kn. Razsmisljao sam o SGS2. Mogu li naci i bolje te koji mob za tu cijenu?
da se za te novce naci i htc one x 16gb a to je ipak za klasu bolji mob
Otvorio si mi oci, trenutna dilema je izmedju HTC One X i LG Optimus 4x :)
| 13 | HTC One X |
|---|---|
| 3 | LG Optimus 4x |
| 2 | Nesto trece |
Otvorio si mi oci, trenutna dilema je izmedju HTC One X i LG Optimus 4x :)
Isti hardware, ekran bolji na HTC, LG jeftiniji. Velika vjerojatnost da ce HTC dobiti android 5.0 (samo nagadjam posto SGS3 bude sigurno).
Sestra trazi mob sa nuskala njvise 300 € trebo bi bit bijeli i da je zapakiran..Moze pomoc?
Znaci neki best buy za tu lovu i to sto ona zeli.P.s. I ne smije stekat :/
Sestra trazi mob sa nuskala njvise 300 € trebo bi bit bijeli i da je zapakiran..Moze pomoc?
Galaxy S2+, HTC One X, LG Optimus 4X HD. Ako se ne varam, sva tri imaju bijelu varijantu. Za zensku ruku bi ti predlozio Galaxy jer je ipak nesto manji od ostala dva. Iako HTC i LG su hardwareski dosta jaci, SGS2 isto ne steka, tako da ona vjerojatno ne bi osjetila razliku.
Za kolegu..
| 2 | Iphone 5 |
|---|---|
| 21 | Galaxy s4 |
| 1 | Ili čekat Iphone 5s |
LG 4X HD ili HTC One X.
S tim da se LG može naći i za manje od 2000kn, samo moraš tražiti po Njuškalu.
Galaxy S2+, HTC One X, LG Optimus 4X HD. Ako se ne varam, sva tri imaju bijelu varijantu. Za zensku ruku bi ti predlozio Galaxy jer je ipak nesto manji od ostala dva. Iako HTC i LG su hardwareski dosta jaci, SGS2 isto ne steka, tako da ona vjerojatno ne bi osjetila razliku.
Zašto je Galaxy S2+ ušao u ovu kategoriju? To je za klasu lošiji uređaj od druga dva navedena, ako će već ići klasu niže nema potrebe za bacanjem novaca i plaćanjem 500ak kn više za S2+ u odnosu na S2.
Ekran je bolji na LG,vidio na svoje oci prije nego sto sam kupio,a i LG ima promjenjivu bateriju i prosirivost SD karticama,ostalo je sve isto,.
Od SGS3 i HOX nema sigurno.
Čekaj,ti si provjerio i vidio uživo sva 3 ekrana pa pricas ?
Ja sam prije nego sto sam kupio provjerio ekran od HOX i LG jer stalno buljim u mob i ekran mi je puno bolji na LG 4X.
Za S3 necu pricati jer nisam usporedjivao,S3 je puno skuplji.
Neka sam provjeri,prosudi
Čekaj,ti si provjerio i vidio uživo sva 3 ekrana pa pricas ?
Ja sam prije nego sto sam kupio provjerio ekran od HOX i LG jer stalno buljim u mob i ekran mi je puno bolji na LG 4X.
Za S3 necu pricati jer nisam usporedjivao,S3 je puno skuplji.
Neka sam provjeri,prosudi
Ja sam vidio ekrane na HOX-u i LG 4X-u i HTC-ov SLCD2 je bolji, iako LG-jev nije daleko. Reći je jedan od drugog puno bolji je glupo, vrlo su slični.
S3 ima lošiji ekran od oba jer nema RGB, nego pentile matricu, ja sam to golim oko mogao primjetiti, pogotovo pri prikazu nekog teksta. Nekome to ne smeta i voli odličnu crnu boju i prenaglašene boje kod AMOLED ekrana pa mu je ekran kod S3 najbolji, meni osobno nije.
Na kraju?
| 7 | 4x HD |
|---|---|
| 13 | HOX |
| 7 | S3 |
| 0 | S2+ |
| 2 | nesto trece(neka predlozi ) |
S3 ima lošiji ekran od oba jer nema RGB, nego pentile matricu, ja sam to golim oko mogao primjetiti, pogotovo pri prikazu nekog teksta. Nekome to ne smeta i voli odličnu crnu boju i prenaglašene boje kod AMOLED ekrana pa mu je ekran kod S3 najbolji, meni osobno nije.
Žestoke gluposti. Guglaj malo o pentie, nauči što je to. Kad bi mikroskopi bili korisnici smartphona, njima bi pentile eventualno smetao, tebi ne može na tom ppi-u. Evo ti
. Osim bijele boje koja je na s3-ici lagano sivasto plavkasta, sve ostalo je jednako i ide na stranu s3-ice. Naročito video playback i boje na slikama sa puno detalja. Ekrani idu ovako
SGS3 > HOX > LG 4X .
To je što se tiče ekrana, što se tiče uređaja, to je već stvar osobnog izbora, jer su svi tu negdje, iako lg 4x po svemu za dlaku iza ostalo dvoje.
Žestoke gluposti. Guglaj malo o pentie, nauči što je to. Kad bi mikroskopi bili korisnici smartphonima, njima bi pentile eventualno smetao, tebi ne može na tom ppi-u. Evo ti
. Osim bijele boje koja je na s3-ici lagano sivasto plavkasta, sve ostalo je jednako i ide na stranu s3-ice. Naročito video playback i boje na slikama sa puno detalja. Ekrani idu ovako
SGS3 > HOX > LG 4X .
To je što se tiče ekrana, što se tiče uređaja, to je već stvar osobnog izbora, jer su svi tu negdje, iako lg 4x po svemu za dlaku iza ostalo dvoje.
Nabavi naočale. Pentile dosta smeta na sitnom tekstu, na običnim ekranima je puno bolje. Na slikama i videu nema razlike
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Žestoke gluposti. Guglaj malo o pentie, nauči što je to. Kad bi mikroskopi bili korisnici smartphonima, njima bi pentile eventualno smetao, tebi ne može na tom ppi-u. Evo ti
SGS3 > HOX > LG 4X .
Dakle ovdje više ne možeš napisati svoje mišljenje? Dobro znam što znači pentile, da ne znam ne bih pisao, i itekako se primjeti razlika kada se gleda neki tekst, a taj video me ne zanima, uvjerio sam se vlastitim očima. Lijepo sam napisao da nekome to ne smeta, ne vidim u čemu je problem.
U vrijeme kada sam uzeo S3 imao sam Evo 3D i razočarala me činjenica da na je S3 sitan tekst izgledao skoro jednako zrnato kao na HTC-u koji je imao qHD rezoluciju u odnosu na HD kod Samsunga. Naravno da je Amoled imao puno bolji kontrast i boje, te nije bio blijed kao kod 3D-a, ali ja sam bio razočaran sa zrnatošću. Onda sam uzeo One X i definitivno se uvjerio da je ekran kod One X-a bolji nego kod S3 i primjetio se itekako taj treći subpixel.
Kada bih ja uspoređivao, rekao bih da je crna boja najbolja kod S3, a sve ostalo na strani ekrana One X-a.
Ponavljam, moje osobno mišljenje, ne mora se svatko složiti.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9