Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.854
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Molim pomoć

0 SONY Xperia NEO L
0 SONY Xperia NEO V
7 LG Optimus L7
0 Sony Xperia J
10 Sony Xperia U
marko88

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Koja je REALNA razlika između ova 3 mobitela?

Sva 3 imaju WLAN i  isti ekran kolko znam...jel na kaj drugo bi možda trebal obratiti pažnju?

ISTO me koštaju, pa ono...tj. L5 me košta mrvu više.

0 LG Optimus L3
9 LG Optimus L5
0 LG T385
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Ako T385 izbacimo jer nije smartphone, između L5 i L3 bolji je L5:  bolja rezolucija, veći ekran, nešto veći ppi, bolja kamera i ICS.

De gustibus non est disputandum.
12 godina
protjeran
mario1990 kaže...

Ako T385 izbacimo jer nije smartphone, između L5 i L3 bolji je L5:  bolja rezolucija, veći ekran, nešto veći ppi, bolja kamera i ICS.

Koliko bolje. Jel vrijedno tih 400kn više. Što je ICS? Ja i svijet mobitela 2 različita svijeta.

Treba mi mobitel na kojem ću koristiti skype i viber i to je sve. Tu i tamo na internetu provjeriti stranicu www.rezultati.com.

P.S, VIP Racer III, kaj je to za mobitel, jel valja to kaj?

15 godina
neaktivan

Ako možeš uzmi vip racer III .. to je ovaj mob: http://www.gsmarena.com/zte_blade_iii-4983.php

i bolji je izbor od ovih lg-a. 

ICS je verzija OS-a, u ovom slučaju androida. 

0 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Neznam, jel mi se učinilo ili stvarno sam vidio na LG-u jednom od 2 spomenuta, ili na Huaweii Y220 IPS ekran? Ako jesam koliko je bolji na mobitelu, pošto je ipak mali ekran?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Korny1603987 kaže...

to nikako ne shvaćam da imaju za ponuditi slabiji model, a ne jači. Kao što npr. hrv. telekom ima xperiju J, a nema xperiju S... Komedija.

Isto mi nije jasno zasto imaju samo i9300 a ne i9305 u vipu...

Al staces takva nam je drzava

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
14 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Isto mi nije jasno zasto imaju samo i9300 a ne i9305 u vipu...

Al staces takva nam je drzava

Prvo se rješavaju stvari sa lagera. Al, da, ljudi koji rade na marketingu i nabavkama smatraju hrvate ovcama koji nemaju pojma koja je razlika iizmeđu xperije J i xperie S i onda prodaju Xperiu J po cijenama Xperie S. Šta je najgore od svega, da se makneš od ovog foruma, jedno 85% ljudi uz google ne bi moglo nac razliku između xperie J i xperie S. Eventualno bi je*ene mpxl-e skuzili..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 11:02 (cecenac).
13 godina

Totalno se slazem sa tebom

Kad sam vidio cijenu Xperie J lose mi je doslo...

U svakom slucaju mislim da ce galaxy bit jedini drugi kojeg bi mogao uzet je Note 2 ali jos cu vidit

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Znaci trebam preporuku za frenda, smartphone do 2k kuna ali sto manje to bolje, uvjeti su da nije prevelik posto ima ruke a ne sape i da ima izmjenjivu bateriju. Ios, android, wp8, symbian... svejedno.
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Znaci trebam preporuku za frenda, smartphone do 2k kuna ali sto manje to bolje, uvjeti su da nije prevelik posto ima ruke a ne sape i da ima izmjenjivu bateriju. Ios, android, wp8, symbian... svejedno.

Xperia S, Galaxy s2, ako je to preveliko Xperia P, Galaxy S3 mini

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
cecenac kaže...
gamer34 kaže...

Xperia S, Galaxy s2, ako je to preveliko Xperia P, Galaxy S3 mini

Isprobavao je s3 mini i kaze da mu je i dalje malo prevelik to jest nije mu bilo ugodno koristit ga jednom rukom, dali ima jos nesto u tom rangu samo da je manje tipa 3,7"?

btw. kolko ja znam xperia s nema izmjenjivu bateriju {#}

12 godina
neaktivan
Imas iphone 4/4s on ti ima taman ekran...samo sto mu se baterija neda izvadit..

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Isprobavao je s3 mini i kaze da mu je i dalje malo prevelik to jest nije mu bilo ugodno koristit ga jednom rukom, dali ima jos nesto u tom rangu samo da je manje tipa 3,7"?

btw. kolko ja znam xperia s nema izmjenjivu bateriju {#}

Objasni mu ovako, ako mu je galaxy s3 mini malo prevelik, neka ga kupi. Naviknit će se u tjedan dana korištenja i bit će prezadovoljan. Meni je moj 3.2" mob bio malo prevelik kad sa ga kupovao (jer sam bio navikao na male dumbpohne-e), a sad mi 4.3" super paše u ruci i zasad ne bi uopće razmišljao o ičem većem. Ako mu je i dalje prevleik iphone 4S bi mu onda pasao savršeno da ima izmjenjivu bateriju i da nije još uvijek 3000 kuna. pogledaj malo i Nokie, lumia 800 je 3.7".

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 16:14 (cecenac).
15 godina

evo jedna dvojba, posto vec predugo cekam HTC 8X da sevrati u ponudu, a ne znam radim li to opravdano, za oko mi je pa i S3 Mini, sto zbog cijene sto zbog manjeg ekrana, jel se isplati uzet ga cisto zbog Androida i Samsungove podrske i nesto nize cijene, mislite da ce mu brzo cijena pasti jer vec sad ih vidam po 1700 KN?

13 HTC 8X
4 Galaxy S3 Mini
Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

najjeftiniji dual core mob, xperia u otisla iz bonbona :( 

i jedan mob najbolji do 1000kn

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
definho kaže...

evo jedna dvojba, posto vec predugo cekam HTC 8X da sevrati u ponudu, a ne znam radim li to opravdano, za oko mi je pa i S3 Mini, sto zbog cijene sto zbog manjeg ekrana, jel se isplati uzet ga cisto zbog Androida i Samsungove podrske i nesto nize cijene, mislite da ce mu brzo cijena pasti jer vec sad ih vidam po 1700 KN?

Imam S3 Mini i prezadovoljan sa mobitelom. Zadovoljio je moje potrebe posebito baterija. 5 - 6 on screen time što me jako začudilo. Preporuka ;)

15 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Xperia p ili samsung galaxy advance iz oglasnika? cca 1500 kn.

ovaj drugi vidi zte blade 3.

13 godina
mario1990 kaže...
chrispy450 kaže...

Xperia p ili samsung galaxy advance iz oglasnika? cca 1500 kn.

ovaj drugi vidi zte blade 3.

al novo :D dual core

edit: neznam xperia miro ili zte 

Smrdljivi skakavac.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 20:34 (chrispy450).
15 godina
neaktivan

Zte je bolji izbor. A ovaj drugi kad nećeš sa njuškala potraži s3 mini.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

mobitel polovni do 500 kn preporuka

XS LT26i

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li biste preporučili kupnju ovog mobitela ako bi spustio cijenu za 100kn, nema račun a ima garanciju, star 4 mjeseca, http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s3-tvornicki-sve-mreze-oglas-7149784

1 1 hvala 0
15 godina

mislim ak kupujes mobitel za tolko novaca 100 kn ti nista ne znaci...no cini se ok oglas

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja to ne bi uzimao

za 3000kn kupis novi neraspakirani direkt iz trgovine, ovo je uredjaj star 4 mjeseca

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 11:30 (amati).

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

a vidim pise da daje ovu masku koja je kao 200kn i kaze da je koristio mog oko mjesec i pol, jos cu razmislit a cini mi se ok, nije nikad rootan, ima kutiju s garancijom cini mi se ok...novi ne mogu nigdje naci ispod 3200, 3100..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ne uzimas u obzir dodatnu opremu kad kupujes/prodajes mobitel, to ti je samo dodatak da ga lakse prodas

boli te djon za silicon case, ti kupujes Galaxy S3 a ne silicon case, nek si ga ostavi, imas na njuskalu bar dva oglasa za 2990kn novi neraspakirani i to sam nasao ovako letimicnim pregledom

nemoj nasjedat na te trikove kao, ma da star je 4-5 mjeseci al ja sam ga koristio samo jedan, evo dam ti i skupu masku uz njega

to je sve glupost

mobitel je kupljen 17.10, sto znaci da ce za 2 dana bit tocno 4 mjeseca starosti,  boli me djon koliko je koristen, 4 mjeseca star mobitel koji je otvoren i koristen ne moze kostat samo 200kn manje od novog neraspakiranog, da mi nudi 10 silicon caseva za njega

moze ak ce dodat bon od 200 kn

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pametno zboris :) Ma i nije mi do maskica, narucim preko ebay-a za 2$ :)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

koji mobitel uzeti do 2k kn? vidim da ima i Iphona 4 već po 1700/1800kn...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3_X360 kaže...

koji mobitel uzeti do 2k kn? vidim da ima i Iphona 4 već po 1700/1800kn...

Xperia S

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice