ma ovako, moze li jedna preporuka za mob u tele2 do 1000kn, pogledao sam xperiu miro i ona mi se cini odlicna
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma ovako, moze li jedna preporuka za mob u tele2 do 1000kn, pogledao sam xperiu miro i ona mi se cini odlicna
Nemaš ništa bolje od njega za 1000 kn.
ZTE Blade III
ZTE trenutno nema više u tele 2.
oce li dolazit?
A ako bi se nor. mogao rastegnut do sgs3 mini? I dalje 8s ili?
ovisi o tome sta vise volis android ili wp...no sgs 3 mini je neisplativ mob po meni

ja bi onda uzeo s3 mini samo zato sto sam navikao na android. najbolje ti je da odes do vip-a ili tele2 pa ih isprobaj jer su to dva potpuno razlicita os-a pa uzmi sta ti se vise svidi.
ja bi onda uzeo s3 mini samo zato sto sam navikao na android. najbolje ti je da odes do vip-a ili tele2 pa ih isprobaj jer su to dva potpuno razlicita os-a pa uzmi sta ti se vise svidi.
S3 mini je preskup, pogotovo kada se uzme u obzir da je Xperia P 500kn jeftinija(na njuškalu), a bolji uređaj..
Po meni u rangu do 2000kn su najbolji izbor Xperia P i HTC 8S, oba se nađu za oko 1500kn novi..ako već treba iz vipa i android onda definitivno 8S pa mijenjati za Xperiu P, a ne dati 500kn više za S3mini..
U VIP-a ti je to svejedno, nema ti Vip cijene na njuskalu. U VIP-a ti je razlika 200kn, s time da S III mini ima bolju kameru, više interne memorije, bolji ekran... Ja ih imam oba, 8S je ljepši i ima WP8, za Android programe i aplikacije je tu S III mini. Xperiu P bi izbjegavao radi interne memorije.
BTW po tvome je bolje uzet S III mini, prodaš ga i uzmeš Xperiu P, tamo si na 0, a ovdje zaradiš 300kn.
U VIP-a ti je to svejedno, nema ti Vip cijene na njuskalu. U VIP-a ti je razlika 200kn, s time da S III mini ima bolju kameru, više interne memorije, bolji ekran... Ja ih imam oba, 8S je ljepši i ima WP8, za Android programe i aplikacije je tu S III mini. Xperiu P bi izbjegavao radi interne memorije.
BTW po tvome je bolje uzet S III mini, prodaš ga i uzmeš Xperiu P, tamo si na 0, a ovdje zaradiš 300kn.
U ovoj tarifi u kojoj bi on uzimao je razlik izmedu 8s i sgs3 mini 600kn sto ba si nije mala razlika pa neznam dali mu se to isplati.
oce li dolazit?
Trebao bi.
Ja bih od srca svima preporucio 8S !
Ukoliko neko trazi nesto s cim nece imati problema, ukljucujuci hardver i update softvera, do 2000kn nek ne gleda dalje od 8S ili Xperie P ( ukoliko zeli android ) ... Osobito sto se ganc novi, zapakirani sa 24mjesecnim jamstvom daju nac za 1500kn .. To su punokrvni, bestbuy predstavnici svojih platformi u mid-range segmentu ! Isto tako volio bih napomenuti da su sve potrebne aplikacije vec uistinu postojane za WP8 i da se trgovina puni aplikacijama svakodnevno ...
Kamera na 8S me takoder iznenadila jer inace Windows uredaji nisu poznati po dobrim kamerama, no meni je ova svakako zadovoljavajuca i u rangu kamere One S-a sto sam imao :)
Osobito me veseli i cinjenica da sam vlasnik jednog od 3 posljednje izbacena HTC uredaja na nase trziste !
U ovoj tarifi u kojoj bi on uzimao je razlik izmedu 8s i sgs3 mini 600kn sto ba si nije mala razlika pa neznam dali mu se to isplati.
Definitivno se ne isplati uzeti S3 mini..ne vidim razloga zašto izbjegavati Xperiu P, ima 16GB memorije, 13GB dostupno korisniku što je više nego dovoljno za 90% korisnika, a da i ne govorim da ima bolji ekran i bolju kameru od S3 mini..
E, to je previše...
Definitivno se ne isplati uzeti S3 mini..ne vidim razloga zašto izbjegavati Xperiu P, ima 16GB memorije, 13GB dostupno korisniku što je više nego dovoljno za 90% korisnika, a da i ne govorim da ima bolji ekran i bolju kameru od S3 mini..
Pa prvenstveno jer je nema u VIP ponudi?!
Isplati li se uzimati za 2000 kuna Samsungov Nexus? Godinu dana star, toliko mu je i garancije ostalo...Ili da se pokusa "novi" preko Ebaya ubosti?
Isplati li se uzimati za 2000 kuna Samsungov Nexus?
Galaxy nexus? Isplati se.
Ne.
Kada se vec spominje 2000 kuna, sta preporucujete kao najbolje do 2000 kn, ja sam htjeo uzeti Nexus 4 (bio bi mi dostupan sa Google Playa po 350$, ali nema ga na stanju), a i ohladio sam se nekako citajuci iskustva koristika i review-e, nije bas toliko dobar, iako za 350$ mozda nema bolji.
U opciji je i iPhone 4, nesvidja mi se zatvorenos iOS (upotreba iTunes-a) sve ostalo je za moje potrebe OK, od androida bi najprije uzeo stock, ali pored Nexusa 4, tu je jedino Galaxy Nexus, koji me izdje kao i Nexus 4 !?
Kada se vec spominje 2000 kuna, sta preporucujete kao najbolje do 2000 kn, ja sam htjeo uzeti Nexus 4 (bio bi mi dostupan sa Google Playa po 350$, ali nema ga na stanju), a i ohladio sam se nekako citajuci iskustva koristika i review-e, nije bas toliko dobar, iako za 350$ mozda nema bolji.
U opciji je i iPhone 4, nesvidja mi se zatvorenos iOS (upotreba iTunes-a) sve ostalo je za moje potrebe OK, od androida bi najprije uzeo stock, ali pored Nexusa 4, tu je jedino Galaxy Nexus, koji me izdje kao i Nexus 4 !?
Nexus 4 je po specifikacijama daleko bolji,ali nexus ima SAMOLED ekran naspram LCD-a.
11 | Nexus 4 |
---|---|
0 | Galaxy Nexus |
Evo ovako cemo anketu napraviti, s tim da izmeo u obzir cijenu ~ 2000kn !?
EDIT: Uzmite u obzir da je Nexus 4 nedostupan i ko zna kada ce biti na stanju, dali cu ga moci nabaviti po 350$.
1 | iPhone 4 |
---|---|
18 | Nexus 4 (trenutno rasprodat) |
1 | Galaxy Nexus |
0 | Neki drugi android do 2000kn |
Evo ovako cemo anketu napraviti, s tim da izmeo u obzir cijenu ~ 2000kn !?
EDIT: Uzmite u obzir da je Nexus 4 nedostupan i ko zna kada ce biti na stanju, dali cu ga moci nabaviti po 350$.
Opcenito malo interne memorije i bez SD kartice me dosta odbilo od nexusa 4... Jos nezamjenjiva baterija bez garancije (ako se iz vana nabavlja) je teško za progutati i stražnji dio je od stakla pa bi ga u futroli morao nosati cijelo vrijeme. Još se dosta ljudi žalilo na općenito loš ekran pa sam se odlučio teška srca, naći si drugi mob...
Cijena od 350 dolara(16 gb model) ti je za US tržište, pa ako ces ga uvesti trebas na na carini platit dodatnih 25%, ista stvar ako ces ga nabavljati iz Njem...(naravno ako govorimo slanjem poštom i slicno) ali ti se cijena doslovno mijenja iz dolara u euro u europi. A naši lopovi će ga naplatiti 4000 kn sigurno...
Evo imam jedno pitanje, mislite li da ce me doc jeftinije Sony Xperia S ako ga kupim u njemackoj (roditelji mi idu u njemacku uskoro), pa sam mislio tamo kupit, ali samo me jos zanima ako kupim mobitel koji je zakljucan na t-mobile (ali njemacki), hoce li mi mobitel radit na hrvatskom t-mobile-u? Hvala!
Evo imam jedno pitanje, mislite li da ce me doc jeftinije Sony Xperia S ako ga kupim u njemackoj (roditelji mi idu u njemacku uskoro), pa sam mislio tamo kupit, ali samo me jos zanima ako kupim mobitel koji je zakljucan na t-mobile (ali njemacki), hoce li mi mobitel radit na hrvatskom t-mobile-u? Hvala!
nece radit moras ga otkljucat bez obzira na to
Evo imam jedno pitanje, mislite li da ce me doc jeftinije Sony Xperia S ako ga kupim u njemackoj (roditelji mi idu u njemacku uskoro)
Koja je cijena tamo? Ovdje bez problema na njuškalu za 2200 kn (290€) Kupiš novu sa garancijom 2 god.
Evo imam jedno pitanje, mislite li da ce me doc jeftinije Sony Xperia S ako ga kupim u njemackoj (roditelji mi idu u njemacku uskoro)
Koja je cijena tamo? Ovdje bez problema na njuškalu za 2200 kn (290€) Kupiš novu sa garancijom 2 god.
Ne znam koja je cijena, ali reko bih ima da ako je iznad 2200kn da ne kupuju, plus još sad znam da bih ga morao i otkljucat zahvaljujuci kolegi AxeAwsome.
Ne znam koja je cijena, ali reko bih ima da ako je iznad 2200kn da ne kupuju, plus još sad znam da bih ga morao i otkljucat zahvaljujuci kolegi AxeAwsome.
Nisam ja kriv sto ga moras otkljucat!
P.S. jel netko od vas igra Minecraft Pocket Edition??Igrica mi se cini legendarna pa me zanima...
Trenutno mi igra to brat sa prijateljem na mobitelu i tabletu. Samo, meni je ta igra nezanimljiva.