Do 1800kn
0 | Posalji PP |
---|---|
10 | Galaxy S2 |
Do 1800kn
0 | Posalji PP |
---|---|
10 | Galaxy S2 |
Pomoc u izboru mobitela.
Evo hvala svima. Danas sam dobio one x + ! Odlican je!
A gdje si ga kupio.,kolko ga platio? mislim isplativiji je jer je jaci od s3 i jeftiniji
Bok!
Dali je bolji Samsung GS3 mini ili GS2?
Bok!
GS2
18 | GS2 |
---|---|
0 | GS3 MINI |
Frend kupuje mobitel, može i rabljeni do max 1400-1500kn. Što se može dobro naći za te pare? Korištenje standardno. Malo muzike,aplikacije,igre i dosta surfanja.
I zanima me koji je bolji od ova dva:
6 | Xperia Arc |
---|---|
11 | Xperia U |
2 | HTC HD2 |
Može brza anketa, dali je bolje uzet do 500 kn rabljeno, Sony Ericsson XPERIA X8 ili Samsung Galaxy Mini S5570i ??
1 | Sony Ericsson XPERIA X8 |
---|---|
9 | Samsung Galaxy Mini S5570i |
Bok!
GS2
A jel bi mogao malo pojasniti...
I još jedno ptanje:
Dali se isplati više uzeti (novo): HTC One X 16gb za 1600kn ili Samsung GS3 za 2600kn. (to govorim jer bih uzeo u tarifi, da se ne čudite zbog te niže cijene)
Jako mi je velika ova razlika u cijeni, a čini mi se da je u hardweru i kvaliteti dosta mala razlika.
19 | HTC One X 16gb (1600kn) |
---|---|
2 | Samsung GS3 16gb (2600kn) |
Bok!
GS2
A jel bi mogao malo pojasniti...
Nemam ti sto objasniti :D
GS2 ga jede u svakom pogledu. 10-0 za GS2 kako anketa kaze ;)
I još jedno ptanje:
Dali se isplati više uzeti (novo): HTC One X 16gb za 1600kn ili Samsung GS3 za 2600kn. (to govorim jer bih uzeo u tarifi, da se ne čudite zbog te niže cijene)
Jako mi je velika ova razlika u cijeni, a čini mi se da je u hardweru i kvaliteti dosta mala razlika.
po meni one X, imam ga i nisam pozalio sto sam ga uzeo
Ajde kad si vec spomenija s2, on je dobio udate za ICS?
pretpostavljam da za JB nece dobiti?
xperia x10 i x8,mini, jel valalju ti mobovi?
xperia x10 i x8,mini, jel valalju ti mobovi?
Ne valjaju.
Imam X8 i proklinjem Boga što sam kupio to sranje.
Možda će te dobro služiti prvi mjesec, ali nakon toga sve u qurac.
Ajde kad si vec spomenija s2, on je dobio udate za ICS?
pretpostavljam da za JB nece dobiti?
S2 ima ICS vec jako dugo, a pocetkom 2013 dobija JB. Ima vec sad JB i to 4.2.1 romova.
Dvoumim se, jedino sto mi je bitno je duzi support za mobitel ,od strane proizvodjaca . Dali nexus npr pokrece i prikazuje http://didonetwork.com/ bez trzaja ?
11 | S3 |
---|---|
2 | Galaxy nexus |
@Tsar zašto X8 ne valja? Koristim ga već 2 godine i nisam imao nekih velikih problema. Naravno, radi se o jeftinom low-end smartphone-u, ali za tih 400kn koliko košta rabljeni, mislim da se isplati ako korisnik nije previše zahtjevan.
Znam da sam dosadan sa anketama, al evo još jedna. Koji je bolji od ova dva:
7 | HTC Sensation |
---|---|
0 | HTC 3D EVO |
Dakle, u VIP-ovim pretplatnim tarifama prigodnom cijenom mi se isticu tri dolje anvedena malisana. Moj glavni favorit je HTC 8S jer mi se WP8 cini prezanimljiv. Nedostaci... pa definitivno 512mb RAM-a i to sto nema prednje kamere koja bi mi fakat koristila. Inace nisam fan SGS3, pa tako ni Mini verzije, ali cini mi se najboljom kupnjom od tri ponudena. Sony J je tu tek tako, zapravo mi se cini katastrofalan. Vidjela sam primjere fotografija i cine mi se uzasne, a i procesor ima jednu jezgru. Sto Vi preporucate?
2 | Samsung Galaxy S3 mini |
---|---|
17 | HTC Windows Phone 8S |
0 | Sony Xperia J |
Dakle, u VIP-ovim pretplatnim tarifama prigodnom cijenom mi se isticu tri dolje anvedena malisana. Moj glavni favorit je HTC 8S jer mi se WP8 cini prezanimljiv. Nedostaci... pa definitivno 512mb RAM-a i to sto nema prednje kamere koja bi mi fakat koristila. Inace nisam fan SGS3, pa tako ni Mini verzije, ali cini mi se najboljom kupnjom od tri ponudena. Sony J je tu tek tako, zapravo mi se cini katastrofalan. Vidjela sam primjere fotografija i cine mi se uzasne, a i procesor ima jednu jezgru. Sto Vi preporucate?
Moja preporuka je definitivno HTC 8s, a zašto, možeš pročitati ovdje. Windows Phone 8 je prezanimljiv i neizmjerno mi je drago što se je korisnicima pružio izbor među silnim sivilom iOS-a i Androida. Opet i sam dizajn uređaja prilično odskače od uobičajenih dizajnerskih izleta u carstvo sive, crne i kroma, tako da bi ti se zasigurno mogao svidjeti. Samsung GS u bilo kojoj derivaciji je opet samo još jedan dosadni Android telefon kojeg imaš na svakom stolu i koji svu tu sirovu snagu koristi samo kako bi renderirao (op.a. prikazivao) sučelje, a i Xperia je svojom abecedem (U, T, J, P, S, Sl ....) na dobrome putu. 512mb RAM-a možda je duplo manje od uobičajenih 1024, ali za svakodnevne zadatke na koje naletiš sa svojim 8s je i više nego dovoljno. Za sada u moru smartphona WP8, odnosno ovaj mališan ima najfluidnije i najintuitivnije sučelje. Da, mana je sigurno nedostatak prednje kamere, zasada dosta rijetko i doma na desku koristim video pozive, ali da zatrebam istu funkcionalnost u pokretu, odluka bi pala na neki tablet. Jedino za fotografije nemogu potvrditi kakve su jer mi to nije prioritet. Od svih, ovdje bi zasigurno opet odabrao 8s.
malo of-a ,dali je netko mozda poslao upit tmoblilu za htc one x+ jer vidim da hoxa vise nemaju u ponudi.I zna mozda netko koji je njihov mail da posaljem upit
hvala
za
itko?
Sljedecih dana namjeravam uzimati novi mob, pa mi je potrebno da mi preporucite koji je najbolji od 3 navedena: Samsung Galaxy Plus, Sony Xperia U, LG Optimus Black P970, * Na papiru Optimus P970 ima veoma dobre performanse, kameru, te 1080p (24fps) i 720p (30fps) snimanje videa, dobar GPU i 1GHz procesor. * Xperia U, dvojezgreni CPU takta 1GHz, Mali-400MP koji se nalazi u S2 i S3 (mislim da 400MP ima bolje performanse na jacem cipsetu) , 720p video. - I na kraju Ace Plus, isto kino kao obicni Ace , kod ovog moba mi se strasno dizajn svidja, ali performanse su tu i tamo, pogotovo Adreno 200 GPU . Svaki komentar je dobro došao :) .
Sljedecih dana namjeravam uzimati novi mob, pa mi je potrebno da mi preporucite koji je najbolji od 3 navedena: Samsung Galaxy Plus, Sony Xperia U, LG Optimus Black P970, * Na papiru Optimus P970 ima veoma dobre performanse, kameru, te 1080p (24fps) i 720p (30fps) snimanje videa, dobar GPU i 1GHz procesor. * Xperia U, dvojezgreni CPU takta 1GHz, Mali-400MP koji se nalazi u S2 i S3 (mislim da 400MP ima bolje performanse na jacem cipsetu) , 720p video. - I na kraju Ace Plus, isto kino kao obicni Ace , kod ovog moba mi se strasno dizajn svidja, ali performanse su tu i tamo, pogotovo Adreno 200 GPU . Svaki komentar je dobro došao :) .
Moj glas za LG
2 | Samsung Galaxy Plus |
---|---|
9 | Sony Xperia U |
4 | LG Optimus Black P970 |
Dali je samsung galaxy nexus dobar izbor za 2400kn.
Pomooć
Znači,izgubila sam mob i htjela bi si kupiti novi.
Do 2000 kn, htjela bi si kupit neki koji ću imat duže vrijeme.
Mobitel koristim najviše za muziku, i ove ostale uobičajene stvari.
Savjeti? Koji bi bio najbolji izbor?
Pomooć
Koji operater?? mislim dal ces prek operatera ili slobodna prodaja na njuskalu ili preko nekog drugog oglasnika
T-mobile, a moze i vip.
Pomooć
Obzirom si dosta nedorečena sa specifikacijom što želiš točno i kakav mob, moj je prijedlog iz linka, T Com, uz M tarifu od 175.00 kuna aparat košta samo 1298.00 kuna, lijep ti pozdrav!!!!
Jel moze pomoc?Koji je najbolji mobitel u rangu xperie P?Moze i rabljeno,ovo je iz usluge,frend trazi mob pa eto da vidim koji mu vi preporucujete.
Koji mobitel bi vi uzeli,odnosno preporucili?
10 | HTC ONE X=2700 KN |
---|---|
0 | SAMSUNG GALAXY NOTE=2500 KN |
13 | SAMSUNG GALAXY S 3=2700 KN |
1 | SAMSUNG GALAXY NEXUS=2400 KN |
Pozz ljudi ja bih htio kupiti mobitel ali pošto živimo u hrvatskoj gdje sve košta najmanje 2x više nego vani odlučio sam naručiti neki mobitel izvana.
Sad našao sam dva dobra mobitela ali se nemogu odlučiti koji?
to su ova dva:
http://www.everbuying.com/product223252.html
http://www.fastcardtech.com/goods-8113-HDC-Galaxy-S3-G9300--MTK6577-Dual-Core-12Ghz-1G-Ram-47-inch-QHD-Screen-Android-411-Phone.html
0 | 1. B92M |
---|---|
0 | 2. HDC Galaxy S3 |