Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.526
|
čitano: 13.075.604
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

HTC One S je onda pravi mob za tebe.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
whisper12 kaže...

i koji je bolji,HTC One S ili taj Nexus?

One S.

njega ispod 2700 nećeš naći:

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-one-fiksno-oglas-6029127

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-one-oglas-6013348

De gustibus non est disputandum.
17 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Ako ima IMEI oni ti mogu provjeriti garanciju u tmobileu, tako da ne bi trebalo biti problema.

Dakle, najbolje se naci s prodavačem kod t-com-a  i provjeriti garanciju?

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan

Da, najpametnije odi u obližnji tcentar i nek ti provjere po imei-u. :)

13 godina
neaktivan

a jel se isplati cekat Sony xperia V ili Xperiu Acro s?

15 godina
neaktivan
whisper12 kaže...

ja bih rekao da se isplati, pogotovo xperiu v
normalan SIM, micro SD, baterija zamjenjiva, 4.3" ekran, 13 MP kamera, konfa je standard za trenutne potrebe, za normalnog korisnika i predobra

samo me je strah da ne nabiju jako cijenu mobu, ali pošto je sony i znajuči politiku cijena kod nas, tako će i biti -.-

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan
whisper12 kaže...

Acro s vjerojatno neće ni doći kod nas. Ostale ako ti se ne žuri pričekaj ponudu pa vidi. ;)

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
whisper12 kaže...

i koji je bolji,HTC One S ili taj Nexus?

One S.

njega ispod 2700 nećeš naći:

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-one-fiksno-oglas-6029127

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-one-oglas-6013348

@whisper12

Ja cu ti ovaj tjedan uzeti HTC One S u Vipa ( znaci novo, nekoristeno ), pa ako si zainteresiran cu ti ga prodati za 2600kn :) PP ;)

14 godina
mario1990 kaže...

Nexus će imati minimalno cijenu 2000 kn iza nove godine, tako da nije loša ni ta opcija, prodaš i uz doplatu uzmeš S3 HOX ili nešto treće. Ugl sretno.. {#}

Evo samo da javim da sam jutros kupio One X star 2 dana za 2500kn!{#}
Koji gust radit na njemu nakon Wildfirea, to nisu istine. 

17 godina
neaktivan
sLim95 kaže...
mario1990 kaže...

Nexus će imati minimalno cijenu 2000 kn iza nove godine, tako da nije loša ni ta opcija, prodaš i uz doplatu uzmeš S3 HOX ili nešto treće. Ugl sretno.. {#}

wtf? u lucky bast*rd

CARPE DIEM
14 godina
simeparanoja kaže...
sLim95 kaže...
mario1990 kaže...

wtf? u lucky bast*rd

{#} ma svasta se moze naci ako pratite njuskalo, samo strpljivo i upast ce vam dobra prilika 

17 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

pratim ga ja vec 3 tjedna i nista :S

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

najbolji android za 1000kn na njuskalu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

najbolji android za 1000kn na njuskalu??

Samsung galaxy s, htc desire, motorola defy..  tim redoslijedom. :)

13 godina

jel se isplati dat 1000kn za novi neo v

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

jel se isplati dat 1000kn za novi neo v

how yes no

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
Vi koji kupujete samsungove mobitele a malo vam se gade jer nisu dobili ics pogledajte malo ovo http://www.svijet-androida.com/24/09/2012/samsung-azurirao-listu-uredaja-koji-dobivaju-jelly-bean/
Sad je po meni galaxy s advance savrsen mobitel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Koje mobitele bi mogao dobiti u razmjeni se lww bez nadoplate? Već mi mob ide na k.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
Mozes dobit samo losiji od njega jer je on best buy u svom cijenovnom rangu...a sto ti ide na k?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
A sto ne. Telefon, kontakti i poruke se sporo otvaraju. Onda gasi svaki program na kojem radim kad ima malo rama dok fb, maps ne a puno više rama zauzme, a sve počelo updatom na ics i postao mi je mali ekran.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
Trpit ću ga dok ne dođu nokie 920 i 820.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina

pa skini si ics firmware i flashaj s tim da oznacis wipe data...da vidis kako ce letit...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
 postao mi je mali ekran.

Pogledaj galaxy s, on ti je cijenom negdje kao i on 900-1000 kn.

13 godina

koji je bolji

1 Arc s
9 xperia u
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

koji je bolji

ja bi tu ipak arc s.

veći ekran, veća memorija(koliko znam, dolazi s 320mb slobodne interne+8gb na micro sd), podrška za memorijske kartice do 32gb, jači procesor jer se trenutno dvije jezgre ne mogu baš iskoristiti.

arc s se trenutno može updateat na ICS, na JB ne može. zato tu uskaču custom romovi.

ja si nabavljam uskoro arc s, nadam se da će valjati :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina

kakve gluposti ti pricas?

dualcore se nemre iskoristit?

arc s steka ko lud na ics, em zbog procesora em zbog gpu em zbog optimizacije...

xperia u ce na ics letit jer je dualcore danas prijekopotreban za fini rad uredjaja,a i vjerojatno ce jellya dobit,arc s nikad

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

arc s steka ko lud na ics, em zbog procesora em zbog gpu em zbog optimizacije...

xperia u ce na ics letit jer je dualcore danas prijekopotreban za fini rad uredjaja,a i vjerojatno ce jellya dobit,arc s nikad

bit ću otvoren za promjenu stajališta ako mi navedeš važnost dual corea. eto, navedi neke aplikacije koje mogu iskoristiti dual core.

problemi s optimizacijom su sa softverske strane i znamo kako se riješavaju. custom rom.

također, jelly bean funkcije će se moći dobiti u budućim romovima.

naravno da official jb arc s neće dobiti jer je imao 18 mjeseci podrške. a pod toj logici "neće dobiti taj i taj update" bi došli do toga da svake 1.5-2 godine kupujemo novi.

sve ide na custom rom, mobitel ima mogućnost za custom rom pa ga ne smijemo ne navesti pod nešto što sređuje mobitel.

arc s ima čist ok single core procesor i s dobrom optimizacijom se da iskoristiti. loše je kaj su malo lijeni koji izrađuju softver. upravo zato je važan "domaći rom".

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
maks0806 kaže...

bit ću otvoren za promjenu stajališta ako mi navedeš važnost dual corea. eto, navedi neke aplikacije koje mogu iskoristiti dual core.

problemi s optimizacijom su sa softverske strane i znamo kako se riješavaju. custom rom.

naravno da official jb arc s neće dobiti jer je imao 18 mjeseci podrške. a pod toj logici "neće dobiti taj i taj update" bi došli do toga da svake 1.5-2 godine kupujemo novi.

sve ide na custom rom, mobitel ima mogućnost za custom rom pa ga ne smijemo ne navesti pod nešto što sređuje mobitel.

arc s ima čist ok single core procesor i s dobrom optimizacijom se da iskoristiti. loše je kaj su malo lijeni koji izrađuju softver. upravo zato je važan "domaći rom".

Ajd druze..

Ne raspravljaj se iako znas da nisi u pravu..

To se ti sad tjesis sto ti nisi uzeo Xperiu U,pa nagovaras i druge da progrijese..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
djdomi kaže...
maks0806 kaže...

Ajd druze..

Ne raspravljaj se iako znas da nisi u pravu..

To se ti sad tjesis sto ti nisi uzeo Xperiu U,pa nagovaras i druge da progrijese..

uzimanje arc s-a ne smatram pogreškom. gdje si to uočio u tekstu?

zašto bi ikoga nagovarao na nešto loše? nisam sadist.

odbaci to primitivno gledište.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice