Pomoć oko izbora smartphonea

poruka: 112
|
čitano: 25.223
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Polovni Smartphone

Jel zna neko koji je dobar smartphone, ali da polovna verzija ne kosta vise od 3000kn, sviđa mi se HD2 ali nema prednju kameru i ekram ima oko 16K boja...

jel zna neko bolji

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Polovni Smartphone

Šta ćeš polovni kad možeš imat vrhunski mob za 300 kn više?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Šta ćeš polovni kad možeš imat vrhunski mob za 300 kn više?

Tek je stigao i več na oglasu. Ovaj ti je super Namigiva

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan
Polovni Smartphone

to mi je malo previše, 3000kn mi je apsolutna granica, bacio sam oko i na iphone na njuškalu

0 0 hvala 0
16 godina
Polovni Smartphone

Evo OVO ti je dosta ispod limita, a još uvijek fantastičan telefon.

Imaš ih još i jeftinije na njuškalu, ali zaključane na vip..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

1 0 hvala 0
17 godina
1337Code_breaker kaže...

Jel zna neko koji je dobar smartphone, ali da polovna verzija ne kosta vise od 3000kn, sviđa mi se HD2 ali nema prednju kameru i ekram ima oko 16K boja...

jel zna neko bolji

što koristiš video pozive? I ima više od 16K boja. Vjeruj mi nećeš ni primijetiti razliku.

Inače ako si se nameračio na njega uzimaj ga. To je što se tiče WM. Android, gledaj ako biš što uspio naći od Desire ili Milestone?

15 godina
neaktivan

kako stoji s appovima, ne planiram ih kupovati pa mi recite samo za besplatne

17 godina

stoji dobro. nađe se više manje sve

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko izbora smartphonea

dali se na HD2 moze instalirati npr android ili symbian i jos vaznije, na njuskalu postoje HD2 telefoni za oko 2000kn, dali se tim oglasima moze vjerovati te dali mogu platiti prilikom preuzimanja???

17 godina

Moja preporuka - Nokia.

Svejedno koji.

Bubam recimo N900, n97, n97 mini, X6, 5800Xpressmusic, serija N,...

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1337Code_breaker kaže...

dali se na HD2 moze instalirati npr android ili symbian i jos vaznije, na njuskalu postoje HD2 telefoni za oko 2000kn, dali se tim oglasima moze vjerovati te dali mogu platiti prilikom preuzimanja???

Symbian ne ide, a za Android se čeka da ga ekipa porta, tako da će vjerojatno biti moguće?

15 godina
neaktivan

A oni oglasi, dali im se moze vjerovati???

17 godina
1337Code_breaker kaže...

A oni oglasi, dali im se moze vjerovati???

...može. Nisam baš upućen da to kinezi kopiraju. Najbolje ti se je sam uvjeriti. Jest da je 2000 nisko, al tko zna što i zašto ide tako?

15 godina
protjeran

Vidio sam na oglasniku Iphone za neakvih 2500 po meni je to preporuka. Vidi saada taj novi HTC.

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel ima netko ko je imao i iPhone 3G S i HTC HD2, ako ima jel mi moze rec koji je bolji???

17 godina

Nema bolji, zavisi što tražiš. Iskreno mislim da je za tebe više iPhone? Mada bih ja u ovom dvoboju pucao na HD2.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jedan clan foruma je otvorio temu "procijena hd2" i zeli ga zamjenit jer kaze da je "ocajno, beskorisno, buhovito smece" pa ga pitaj posto bi ti prodao.
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
Jedan clan foruma je otvorio temu "procijena hd2" i zeli ga zamjenit jer kaze da je "ocajno, beskorisno, buhovito smece" pa ga pitaj posto bi ti prodao.
hahahaha 
puno si pomaze prodaji s takvim postom...Smijeh 

15 godina
neaktivan

na nekim recenzijama se kaze da HD2 ima 25 000+ aplikacija

od tih 25 000 koliko bih ih mogao naći besplatnih???

15 godina
protjeran
14729
15 godina
neaktivan

tenks, oni appovi za gledanje bbc i to su super, kazu da prikazuju 100 programa i to je super, a dali bi oni mogli loviti i nase dvb-t programe ili ih vec imaju uploadne u svoj software, i ako je tako, dali se mogu nasi ubaciti

16 godina

Ne može to ništa  loviti.  Mislim da ti ne razumiješ kako stvar radi. Program se skida sa interneta, a ne kako si ti zamislio, da "hvataš" signal s mobom..

Dakle najvjerojatnije (tj. 99%) nema podrške za naše programe..

15 godina
neaktivan

super, ako ih ima sto necu ostat suh,...

appovi su super, ekran super, glazba super, kamera super, video netrebam ni komentirat (4,3 incha video ekranCool  ) svi dobri komentari za mob...

istina igrice u usporedbi s iPhoneom nisu nes ali igrice i ne igram...

ne vidim razloga da ne uzmem HD2, ako ima neko jos nes za istaknut neka kaze sto prije jer uzimam HD2 vjerojatno u pon pa da stignem sve pogledat...

Tenks svima bili ste od puno pomociNamigiva

15 godina
neaktivan

zdravo ljudi malo osvjezavam temu, doslo do komplikacija i sad nis od HD2, tip od kojeg ga nabavljam je osto suh i od mobitela te kategorije ima samo desire i iPhone 3GS
preporuke i molim obrazlozite pliz

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 15:56 (1337Code_breaker).
16 godina
1337Code_breaker kaže...
zdravo ljudi malo osvjezavam temu, doslo do komplikacija i sad nis od HD2, tip od kojeg ga nabavljam je osto suh i od mobitela te kategorije ima samo desire i iPhone 4G
preporuke i molim obrazlozite pliz

Ima ima..-.-

15 godina
neaktivan
sory 3GS
ma bio sam samo razmisljo o njemo pa slucajno zapiso
hvala na tome sad cu ispravit
kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
16 godina

Btw. novi iPhone se i ne zove 4G, nego samo 4.

Do 3000 kn imaš desire na njuškalu, koji je po meni najbolji mob trenutno (do dolaska novog iPhone-a).

Npr.:

KLIK

KLIK

Ili si ovdje izaberi:

KLIK

15 godina
neaktivan
nacu s njuskala tip mi ga nabavi za 2400 kn sta cu onda placat 3000...
tenks na trudu vidim da si se namucio s linkovima
jel mi moze neko rec neke dobre strane desirea koje iPhone nema
najvise me zanima fluidnost iprikaz ekrana, ali i baterija
16 godina

Gledaj, s Disire-om nemožeš fulat.

Evo OVDJE usporedba.

Dakle, prednosti Desire-a:

-veći ekran, AMOLED ekran (TFT na iPhone-u), puno veća rezolucija, optički trackpad, više ram-a (duplo), bolja kamera, LED bljeskalica, veća rezolucija videa (ali upola manje FPS-ova nego kod iPhone-a), jači procesor (1 GHz kod HTC-a vs. 600 MHz kod iPhone-a), bolja i zamjeniva baterija kod HTC-a, podrška za multitasking kod HTC-a (iako ubrzo dolazi i za iPhone), jeftiniji.

Mane desire-a:

-nema ih..=)

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Gledaj, s Disire-om nemožeš fulat.

Evo OVDJE usporedba.

Dakle, prednosti Desire-a:

-veći ekran, AMOLED ekran (TFT na iPhone-u), puno veća rezolucija, optički trackpad, više ram-a (duplo), bolja kamera, LED bljeskalica, veća rezolucija videa (ali upola manje FPS-ova nego kod iPhone-a), jači procesor (1 GHz kod HTC-a vs. 600 MHz kod iPhone-a), bolja i zamjeniva baterija kod HTC-a, podrška za multitasking kod HTC-a (iako ubrzo dolazi i za iPhone), jeftiniji.

Mane desire-a:

-nema ih..=)

Ja imam Desire i ima jednu manu. Postanes ovisan  Smijeh. Stalno bi nesto radio na njemu  Namigiva

Ovdje bih nešto kao trebao napisati, jel?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice