Jel zna neko koji je dobar smartphone, ali da polovna verzija ne kosta vise od 3000kn, sviđa mi se HD2 ali nema prednju kameru i ekram ima oko 16K boja...
jel zna neko bolji
Jel zna neko koji je dobar smartphone, ali da polovna verzija ne kosta vise od 3000kn, sviđa mi se HD2 ali nema prednju kameru i ekram ima oko 16K boja...
jel zna neko bolji
Šta ćeš polovni kad možeš imat vrhunski mob za 300 kn više?
Šta ćeš polovni kad možeš imat vrhunski mob za 300 kn više?
Tek je stigao i več na oglasu. Ovaj ti je super
to mi je malo previše, 3000kn mi je apsolutna granica, bacio sam oko i na iphone na njuškalu
Evo OVO ti je dosta ispod limita, a još uvijek fantastičan telefon.
Imaš ih još i jeftinije na njuškalu, ali zaključane na vip..
jel zna neko bolji
što koristiš video pozive? I ima više od 16K boja. Vjeruj mi nećeš ni primijetiti razliku.
Inače ako si se nameračio na njega uzimaj ga. To je što se tiče WM. Android, gledaj ako biš što uspio naći od Desire ili Milestone?
kako stoji s appovima, ne planiram ih kupovati pa mi recite samo za besplatne
stoji dobro. nađe se više manje sve
dali se na HD2 moze instalirati npr android ili symbian i jos vaznije, na njuskalu postoje HD2 telefoni za oko 2000kn, dali se tim oglasima moze vjerovati te dali mogu platiti prilikom preuzimanja???
Moja preporuka - Nokia.
Svejedno koji.
Bubam recimo N900, n97, n97 mini, X6, 5800Xpressmusic, serija N,...
dali se na HD2 moze instalirati npr android ili symbian i jos vaznije, na njuskalu postoje HD2 telefoni za oko 2000kn, dali se tim oglasima moze vjerovati te dali mogu platiti prilikom preuzimanja???
Symbian ne ide, a za Android se čeka da ga ekipa porta, tako da će vjerojatno biti moguće?
A oni oglasi, dali im se moze vjerovati???
A oni oglasi, dali im se moze vjerovati???
...može. Nisam baš upućen da to kinezi kopiraju. Najbolje ti se je sam uvjeriti. Jest da je 2000 nisko, al tko zna što i zašto ide tako?
Vidio sam na oglasniku Iphone za neakvih 2500 po meni je to preporuka. Vidi saada taj novi HTC.
jel ima netko ko je imao i iPhone 3G S i HTC HD2, ako ima jel mi moze rec koji je bolji???
Nema bolji, zavisi što tražiš. Iskreno mislim da je za tebe više iPhone? Mada bih ja u ovom dvoboju pucao na HD2.
na nekim recenzijama se kaze da HD2 ima 25 000+ aplikacija
od tih 25 000 koliko bih ih mogao naći besplatnih???
tenks, oni appovi za gledanje bbc i to su super, kazu da prikazuju 100 programa i to je super, a dali bi oni mogli loviti i nase dvb-t programe ili ih vec imaju uploadne u svoj software, i ako je tako, dali se mogu nasi ubaciti
Ne može to ništa loviti. Mislim da ti ne razumiješ kako stvar radi. Program se skida sa interneta, a ne kako si ti zamislio, da "hvataš" signal s mobom..
Dakle najvjerojatnije (tj. 99%) nema podrške za naše programe..
super, ako ih ima sto necu ostat suh,...
appovi su super, ekran super, glazba super, kamera super, video netrebam ni komentirat (4,3 incha video ekran ) svi dobri komentari za mob...
istina igrice u usporedbi s iPhoneom nisu nes ali igrice i ne igram...
ne vidim razloga da ne uzmem HD2, ako ima neko jos nes za istaknut neka kaze sto prije jer uzimam HD2 vjerojatno u pon pa da stignem sve pogledat...
Tenks svima bili ste od puno pomoci
zdravo ljudi malo osvjezavam temu, doslo do komplikacija i sad nis od HD2, tip od kojeg ga nabavljam je osto suh i od mobitela te kategorije ima samo desire i iPhone 3GS
preporuke i molim obrazlozite pliz
Ima ima..-.-
Gledaj, s Disire-om nemožeš fulat.
Evo OVDJE usporedba.
Dakle, prednosti Desire-a:
-veći ekran, AMOLED ekran (TFT na iPhone-u), puno veća rezolucija, optički trackpad, više ram-a (duplo), bolja kamera, LED bljeskalica, veća rezolucija videa (ali upola manje FPS-ova nego kod iPhone-a), jači procesor (1 GHz kod HTC-a vs. 600 MHz kod iPhone-a), bolja i zamjeniva baterija kod HTC-a, podrška za multitasking kod HTC-a (iako ubrzo dolazi i za iPhone), jeftiniji.
Mane desire-a:
-nema ih..=)
Gledaj, s Disire-om nemožeš fulat.
Evo OVDJE usporedba.
Dakle, prednosti Desire-a:
-veći ekran, AMOLED ekran (TFT na iPhone-u), puno veća rezolucija, optički trackpad, više ram-a (duplo), bolja kamera, LED bljeskalica, veća rezolucija videa (ali upola manje FPS-ova nego kod iPhone-a), jači procesor (1 GHz kod HTC-a vs. 600 MHz kod iPhone-a), bolja i zamjeniva baterija kod HTC-a, podrška za multitasking kod HTC-a (iako ubrzo dolazi i za iPhone), jeftiniji.
Mane desire-a:
-nema ih..=)
Ja imam Desire i ima jednu manu. Postanes ovisan . Stalno bi nesto radio na njemu