Imam problema s garancijom.
Uređaj: Gigabyte GSmart Rio R1
Otišla je matična i tražio sam zamjenu kompletnog uređaja.
Također mob se pregrijavao, štekao i imao je defekte na ekranu.
Sad moram čekati da dopelaju neke rezervne dijelove i koliko sam shvatio lika u servisu rekao je da ću dobiti samo matičnu, a da mi display i kuciste ostaje...
MOBIS: Pozdrav, radi se u kvaru unutar jamstva, no nismo dobili jamstveni list ili račun. Molimo Vas skenirajte jamstveni list ili račun (bitno je da se vidi datum kupnje i IMEI) te nam pošaljite, može i ovdje na Facebook kao prilog ili link. I još jedna stvar, potrebna je zamjena glavne ploče uređaja, no nažalost nemamo ju na zalihama. Dogodio se zastoj u isporuci i proizvođač Gigabyte radi na tome da što prije dostavi potrebne dijelove. Tu sam za sva pitanja. Lijepi pozdrav.
JA: Pozdrav, Tražim potpuno ostvarenje garancije na osnovi neispravnosti uređaja. Matična ploča je srce mobitela i imao sam slučaja u prošlosti kada su mi zamijenili matičnu, pa je tek onda mobitel počeo zezati i više ništa nisam mogao na osnovi garancije jer je servis uvijek govorio da je mobitel ispravan. Donijet ću garancijsku karticu danas. Jel vam treba i kutija i papiri od mobitela? Lp.
MOBIS: Pozdrav, apsolutno sve što je predviđeno garancijom, s naše strane će biti ispunjeno. Nije potrebna kutija, nego jamstveni list na kojem je naveden IMEI, datum kupovine te pečat i potpis prodavatelja. Lijepi pozdrav.
Zanima me što trebam napraviti da bih dobio potpuno novi uređaj?
Hvala na odgovorima, poz.

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!