Ovjerena garancija bez racuna

poruka: 11
|
čitano: 16.815
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam ponudu za jedan Galaxy s2 koji je kupljen u tmobilu, kaze mi covjek da ina ovjernu njihovu garanciju al da nema racun...zanima me ukoliko bi bilo potrebe za servisiranjem da li ce bi uz ovjereno jamstvo biti i potreban racun...

juka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam zadnje kod njih nosio samsung s5230 na servis (jer mi se taj mob u zadnje 4god jedino pokvaril) i samo sam donio potvrdu od garancije na kojoj je datum pisal i bil udareni njihov štambilj... za račun me ni nisu pitali... ugv, to je moje iskustvo, ali da ti nebi dal lošu inf bolje ti je da pitaš njih osobno preko SZK facbooka ili bilo kako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Takodjer sam kupio iPhone 4 bez racuna, na servis sam donio samo garanciju i prihvatili su bez problema.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ovjerena garancija bez racuna
Moze link od njihove facebook stranice
juka
13 godina
Juka_91 kaže...

Imam ponudu za jedan Galaxy s2 koji je kupljen u tmobilu, kaze mi covjek da ina ovjernu njihovu garanciju al da nema racun...zanima me ukoliko bi bilo potrebe za servisiranjem da li ce bi uz ovjereno jamstvo biti i potreban racun...

Pitaj covjeka da u firmi pita za racun i to je to, jer tako cim ima ovjerenu garanciju u T-mobileu a nema racun, 99% da je mob u VPN-u kupljen i uz malo dobre volje moze se doci do racuna.. Slican problem sam imao, isto SGS2 je bio u pitanju, mob je isao na 7 servisa svaki put normalno otisao i cratio se da niko za racun pitao nije.. Ali posto je sto se broja servisa tice bilo stvarno previse odlazaka a mob i dalje nije bio servosiran kako spada, zahtjevao sam novi.. Nasao vezu neku u Europatradeu pokrenuo postupak zamjene uredjaja, i doslo vrijeme da se zamjeni kad op bez racuna nece nista.. Mj i pol dana sam trazi racun jer nisam mogao stupiti u kontakt s osobom od koje sam kupio mob.. T-mobile me izhebao kao malog majmuna, da bi eto na kraju balade konacno uspio okoncati svoju kalvariju i dobiti racun i konacno zamjeniti uredjaj..  

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
10 godina
neaktivan

Trebam nositi sony xperiu e1 na servis, imam garanciju od 2 godine, ali nemam racun i IMEI. Zanima me hoce li ga primiti u tcomu?(Mob je izasao u prodaju u 1. mj 2014.)

0 0 hvala 0
13 godina
Imei imaš u telefonu a duplikat računa bi trebao moći dobiti tamo gdje je kupljen.
12 godina

Pozdrav, imam pitanje. Dakle trebam kupiti od lika mob i sve je u redu ali akze da ne moze pronaci onaj veliki platni papir gdje piše cijena i sve ostalo. Moje pitanje je ako bi morao nositi mob na servis preko garancije dali bi prihvatili bez toga? Jel se moze samo preko IMEI-a ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Taj platni papir sa cijenom je račun pretpostavljam?

Treba ti ili račun ili ovjereni jamstveni list. Za HTC i Apple proizvode ne treba ništa (agramservis)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
maks0806 kaže...

Treba ti ili račun ili ovjereni jamstveni list. Za HTC i Apple proizvode ne treba ništa (agramservis)

Riječ je o Huawei mobitelu. Dakle ima onaj papir na kojem piše Ograničeno jamstvo bla bla i zaljepljene one trakice sa IMEI na njemu. Ali nema račun, to je zagubio...

15 godina
ibme74 kaže...
maks0806 kaže...

Riječ je o Huawei mobitelu. Dakle ima onaj papir na kojem piše Ograničeno jamstvo bla bla i zaljepljene one trakice sa IMEI na njemu. Ali nema račun, to je zagubio...

Je li pečatirano od strane trgovine gdje si kupio?

Trebalo bi biti sve uredu ako je, samo odeš tu (ili pošalješ poštom) i objasniš im, eventualno će te pitati kada si kupio mobitel da provjere ako imaju backup računa.

Swedish latin super funk.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice