Novi mobitel

poruka: 6
|
čitano: 854
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Novi mobitel

ey ljudi..........:).......htjela bih si kupit neki mobitel do 1000 kn,pa jel imate kakv prijedlog? :)     htjela bih da bude sony ericsson.važni su mi memorijska kartica i dobra kvaliteta zvuka zato što nonstop slušam pjesme,bluetooth,i izgled,da nije "preobičan". thanks na svemu :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Novi mobitel
Iwa :D kaže...

ey ljudi..........:).......htjela bih si kupit neki mobitel do 1000 kn,pa jel imate kakv prijedlog? :)    htjela bih da bude sony ericsson.važni su mi memorijska kartica i dobra kvaliteta zvuka zato što nonstop slušam pjesme,bluetooth,i izgled,da nije "preobičan". thanks na svemu :)

K800i jedini koji mi pada na pamet ili neki drugi povoljniji SE Walkman

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan

tnx.gledala sam ja dobar mi je bio sony ericsson w395,al hvala na savjetu :)

15 godina
neaktivan
Novi mobitel
ja imam samsung s5230 super je imas i ispod 1000 kn
The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prije sam imala samsung sghe250,pa mi se nije baš svidio,nije podržavao wma datoteke i nemogu se imat teme,a i kamera mi nije bila baš nešt :P

16 godina
neaktivan
Iwa :D kaže...

prije sam imala samsung sghe250,pa mi se nije baš svidio,nije podržavao wma datoteke i nemogu se imat teme,a i kamera mi nije bila baš nešt :P

razlika izmedju samsunga e250 i s5230 je tolika da se moze mjeriti u svjetlosnim godinama ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice