Nokia symbian jel to sto valja?

poruka: 37
|
čitano: 4.798
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Nokia symbian jel to sto valja?

hahhahha,

pa temu sam pokrenuo jer mi se pokretalo.Čemu blesava pitanja? 

Symbian je dokazao da nije sustav koji ne valja, nego je dokazao da je Nokia sj-bala stvar sa aplikacijama,što ju je koštalo

Vidim da imaš windows phone, i ako si frustriran time što symbian može,a win phone ne, to je tvoj problem. 

BALKANAC OD GLAVE DO OPANAKA
14 godina

Imao sam N8 4 godine a zadnje dvije su već bila prava muka. Aplikacije uglavnom nepostojeće ili katastrofalne a surfanje internetom koma. U 2014. sa symbianom nema smisla. Trenutno sam na WP koji ima dosta mana ali opet pređem preko njih kad se sjetim nekih stvari sa N8. Najviše mi fali pravi multitasking kao na symbianu, a ne ovaj "resuming..." svako malo.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Browser na N8 je užasan, opera radi ok.

Facebook za N8 me je iznenadio, radi stvarno brzo i točno.

Kvaliteta izrade N8 je predobra.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

istina, kvaliteta izrade je odlična,a stock browser je nešto najgore što sam vidio

ali Opera mini rastura, toliko je brza i fluidna da uopće ne osjećam neki nedostatak 

BALKANAC OD GLAVE DO OPANAKA
15 godina
protjeran
panonski kaže...

istina, kvaliteta izrade je odlična,a stock browser je nešto najgore što sam vidio

ali Opera mini rastura, toliko je brza i fluidna da uopće ne osjećam neki nedostatak 

Nije Opera toliko bajna, hrpu puta kliknem na link, učitava i stane, ili počne učitavati pa učita ptaznu stranicu.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
12 godina
protjeran
panonski kaže...

hahhahha,

pa temu sam pokrenuo jer mi se pokretalo.Čemu blesava pitanja? 

Symbian je dokazao da nije sustav koji ne valja, nego je dokazao da je Nokia sj-bala stvar sa aplikacijama,što ju je koštalo

Vidim da imaš windows phone, i ako si frustriran time što symbian može,a win phone ne, to je tvoj problem. 

Molim te, cime bi trebao biti frustriran? Koristio sam Symbian i sam, dok je jos bio u modi... Zadnji Symbian mi je bio na Nokiji C7, i bio sam zadovoljan, dok je trajala, jednako kao sto sam zadovoljan L925 dok traje... Samo kazem da nema smisla tu raspravljat, o necem cega vise nema na trzistu... I nije blesavo pitanje, vec je blesavo pokretat temu, u kojoj zadnji post datira iz 2011.godine... Sad smo u 2014.godini, a symbian je vec dosta dugo mrtav OS...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 18:45 (MasterPeace).
11 godina
protjeran
I ne samo symbian :(
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice