Nokia prešla na andorid...prvi model Nokia DC 10

poruka: 10
|
čitano: 2.734
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Nokia prešla na android...prvi model Nokia D1C

http://www.balkangadgets.com/novi-nokia-android-uredaj-prosao-i-kroz-antutu-poznati-jos-neki-detalji/

napuštanjem blesavih Windowsa koji su je i sahranili
i prelazak na android možda i bude šanse za oporavak
lično bi volio, čisto da bar jedna evropska firma opstane u mobilnoj tehnologiji, poslije propasti Siemensa, Eriksona, Alkatela, Philipsa i drugih evropljana koji su pokušavali

Nokia D1C
prvi android iz Nokie
http://www.balkangadgets.com/nokia-sa-androidom-7-0-nougat-prosla-kroz-geekbench-otkrivene-neke-specifikacije/

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 10:50 (Kulin Ban).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nokia prešla na android...prvi model Nokia D1C
Kulin Ban kaže...

http://www.balkangadgets.com/novi-nokia-android-uredaj-prosao-i-kroz-antutu-poznati-jos-neki-detalji/

jedini problem Windowsa je to što Microsoft nije obiljnije stao iza njih glede podrške za razvijatelje aplikacija. imam Lumiu 1020 dve godine i još uvijek radi jednako brzo kao kad sam ju kupio, aplikacije se ne ruše. Imam tablet  sa Androidom, aplikacije i app launcher stalno su non responding i ruše se

17 godina
Re: Nokia prešla na andorid...prvi model Nokia DC
Meni se takodjer na ipad air 2 ne ruse aplikacije, a djetetu se android vivax od 800kn stalno rusi...
9 godina
protjeran

očigledno imate drugorazredne android uređaje sa slabim chipsetima

sticajem okolnosti imam i radim sa sve tri vrste uređaja i OS, i sa nokiom i windowsima, i sa ajfunom i iOSima i sa androidom

meni android ubjedljivo najbolji u svemu, apsolutna sloboda za korisnike koji žele nešto više od mobitela

na glupom ajfonu i itunesima ne možeš postavit običnu jebenu mp3 pjesmu za zvono, nego valja nešto drkat po itunesima, pretvarat u drugi format, skraćivat na 20 sekundi...jebo ga Stiv Jobs u dupe koji ga dizajniro

windowsi glupi sami po sebi kad vidiš samo home screen...i ne treba dalje

kupite flagship android mobitel sa snapdragon 820/821 pa ćete vidjet kako LETI

ja nemam takav, flagship, imam kineza xiaomi redmi note 2 i sve perfektno funkciocniše, kakvo rušenje aplikaicja...to jednostavno mi se nikad nije desilo...kakvi lagovi, bagovi, kurci palci...mob savršeno funkcioniše

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 11:53 (Kulin Ban).

1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kulin Ban kaže...

ja nemam takav, flagship, imam kineza xiaomi redmi note 2 i sve perfektno funkciocniše, kakvo rušenje aplikaicja...to jednostavno mi se nikad nije desilo...kakvi lagovi, bagovi, kurci palci...mob savršeno funkcioniše

nemam potrebu kupovati android flagship niti ikoji drugi mobitel dok god mi lumia radi. a proglašavat windows phone glupim samo zbog home screena je djetinjasto

17 godina
moderator
Re: Nokia prešla na android...prvi model Nokia D1C
Kulin Ban kaže...

Nokiju nisu sahranili Windowsi, nego bi bilo poštenije reći da je Windowsi nisu spasili.

Nokiju je sahranio Symbian, život na staroj slavi i nepostojanje poštene trgovine aplikacija.

Kulin Ban kaže...

Kakav oporavak? Nokia je sad samo značka nekad slavne firme/proizvođača. Novi mobiteli koji će izlaziti pod tom značkom praktički nemaju nikakve veze s originalnom firmom.

Kulin Ban kaže...

lično bi volio, čisto da bar jedna evropska firma opstane u mobilnoj tehnologiji, poslije propasti Siemensa, Eriksona, Alkatela, Philipsa i drugih evropljana koji su pokušavali

Isto tako je upitno što će uopće evropskoga biti u tim mobitelima.

9 godina
protjeran
Wolverine kaže...
Kulin Ban kaže...

nemam potrebu kupovati android flagship niti ikoji drugi mobitel dok god mi lumia radi. a proglašavat windows phone glupim samo zbog home screena je djetinjasto

kad sam rekao home screen, mislio sam za početak, odmah privi utisak...

dalje sve nelogičnosti i mane tog OS ne bih ni ulazio jer jednostavno mi nije interesantan i smatram ga propalom stvari, pogotovo sad i bez Nokie, pa nije ni vrijedan komentiranja

iako mu se mora priznati brzina rada ili što bi se  ajfunaši pohvalili sa terminom fluidnost

ali svaki android tu fludinost isto dobije sa boljim chipsetom, dakle kvaka je u tome da android troši više RAMa i traži jače chipsete ili obrnuto iOS i windowsi i sa manje RAMa ili slabijim chipsetima rade dobro, pa jedan iphone4/4s i sa samo 512 MB RAMa radi jednako dobro kao i android na mobu  sa 2 GB RAMa

ali isto tako i flahship android mobiteli sa močnim snapdragonom 821/821 i sa 4/5/6 GB RAMa će jednako rasturat taj zahtjevniji android i igrat se s njim kao i najnoviji IP7 sa iOSom 10

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 18:21 (Kulin Ban).
14 godina

to nije baš za pohvalu...

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
17 godina
Kulin Ban kaže...

kad sam rekao home screen, mislio sam za početak, odmah privi utisak...

dalje sve nelogičnosti i mane tog OS ne bih ni ulazio jer jednostavno mi nije interesantan i smatram ga propalom stvari, pogotovo sad i bez Nokie, pa nije ni vrijedan komentiranja

iako mu se mora priznati brzina rada ili što bi se  ajfunaši pohvalili sa terminom fluidnost

ali svaki android tu fludinost isto dobije sa istim chipsetom, dakle kvaka je u tome da android ne troši više RAMa i ne traži jače chipsete ili obrnuto iOS i windowsi i sa manje RAMa ili slabijim chipsetima ne rade dobro, pa jedan iphone4/4s i sa samo 512 MB RAMa ne radi jednako dobro kao i android na mobu  sa 2 GB RAMa, paće - radi izuzetno lošije sa manje mogučnosti. Toliko da je neupotrebljiv više...

ali isto tako i flahship android mobiteli sa močnim snapdragonom 821/821 i sa 4/5/6 GB RAMa će jednako rasturat taj zahtjevniji android i igrat se s njim kao i najnoviji IP7 sa iOSom 10, jer IP7 ima najmočniji čipset ikada u mobilnim uređajima i bilo bi glupo da ne rastura...

Evo, popravio sam tekst koji si zeznuo.

7 godina
protjeran

Now nokia is launching Nokia 8 Pro, which is another Stock Android smartphone, Chekout Nokia 8 Pro Release Date

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice