Nokia Pitanje...

poruka: 8
|
čitano: 1.772
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nokia Pitanje...
pitanje

Dakle posjedujem Nokiu 6233. Evo mob je star oko godinu dana. Radi super, i zadovoljan sam...

E sad kad idem na meni i onda pod medije pise mi nekakva aplikacija koja se zove media player...

Dakle ja nemam blage veze za što ta aplikacija sluzi Viče. Ako neko zna molim ga da mi kaze ili objasni.

Pozdrav

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Nokia Pitanje...

Pa to ti je nešto kao player za video, slike i audio, ukratko ja ga nikad ne koristim jer nema potrebe.

17 godina
autorov komentar

da ali cemu on tocno sluzi????

jer nema nikakvog poboljsana

pa valjda mora necemu sluziti kad su ga stavili na mob...Neodlučan

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
moderator
Lord_Marko kaže...

Jesi gledao onu epizodu Prijatelja, kad razbijaju glavu cemu sluzi prekidac na zidu, kopaju nacrte u opcinskom uredu i stemaju zidove... Osmijeh

Koliko vidim, program je bezveze, mozes browsati po telefonu, mozes i skidati multimediju s neta, vjerovatno je zamisljen kao neko multimedijalno srediste i polazna tacka, meni je bespotreban.
Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
17 godina
autorov komentar
DrNasty kaže...
Lord_Marko kaže...

Jesi gledao onu epizodu Prijatelja, kad razbijaju glavu cemu sluzi prekidac na zidu, kopaju nacrte u opcinskom uredu i stemaju zidove... Osmijeh

Koliko vidim, program je bezveze, mozes browsati po telefonu, mozes i skidati multimediju s neta, vjerovatno je zamisljen kao neko multimedijalno srediste i polazna tacka, meni je bespotreban.
 Gledal sam tu epizodu....
nego znas mozda kako mogu ubrzavati video???
17 godina
moderator

Bilo je nesto na tu temu na gsmareni, ne moze se, mozda sa slijedecim firmwareom (mada ne vjerujem da ce izaci, star je model, a zadnji sluzbeni firmware je 5.60, star preko godinu dana).

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
17 godina
neaktivan
Nokia Pitanje...

U životu nisam vidio većeg spamera i nabijača postova od tebe Marko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
nedIm kaže...

U životu nisam vidio većeg spamera i nabijača postova od tebe Marko.

ma nemoj. ja sam ljepo pitao dali neko zna. a ako ti ja smetam nisi trebao odgovarati na moju temu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice