Nokia N97

poruka: 20
|
čitano: 9.132
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia N97

Imam jedan baš neobičan problem. Kupila sam nedavno nokiu N97.Sada imam problem instalirala sam antivirusni program Net Queen(Tako nekako) i telefon je počeo da ledi.Kad ga ugasim izvadim karticu i ponovo vratim,upalim telefon,on normalno funkcionira nekoliko minuta i onda opet zaledi.probala sam ga deinstalirati ali ne mogu da otvorim menadžer aplikacija jer zaledi telefon. Šta da radim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nokia N97
AjlaB kaže...

Imam jedan baš neobičan problem. Kupila sam nedavno nokiu N97.Sada imam problem instalirala sam antivirusni program Net Queen(Tako nekako)  i telefon je počeo da ledi.Kad ga ugasim izvadim karticu i ponovo vratim,upalim telefon,on normalno funkcionira nekoliko minuta i onda opet zaledi.probala sam ga deinstalirati ali ne mogu da otvorim menadžer aplikacija jer zaledi telefon. Šta da radim?

Moj savjet baci ju u smeće ili prodaj. N97-ica je poznati nokijin fail, ima dosta hardverskih nedostataka kao manjak prostora na c disku i malo rama... Bolje da si kupila n97- mini jer ona nema tih bugova...

Alternativno, napravi hard reset: *#7370*, ako te trazi zaporku standardna bi trebala biti 12345, nakon hard reseta nemoj instalirati aplikacije na memoriju telefona(c disk) nego na mem. karticu ili mass storage samog telefona.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 12:32 (wanderer).
14 godina
Nokia N97

Nisam siguran ali mislim da sa Nokia PC suite (ne Ovi suite) možeš brisati aplikacije pa da to probaš prvo instalirati na komp pa vidjeti. I btw šta će ti antivirus, protiv koji virusa?

1 0 hvala 0
17 godina
AjlaB kaže...

probala sam ga deinstalirati ali ne mogu da otvorim menadžer aplikacija jer zaledi telefon. Šta da radim?

Menu - Applications - Options - Organize - (odaberi aplikaciju) - Options - Delete

14 godina

Pitanje...kako isprazniti C: memoriju na uredjaju?Dosta mi je hitno,odkad se c memorija napunila uredjaj jednostavno ne funkcionira kako treba?

15 godina
neaktivan
core2man kaže...

Pitanje...kako isprazniti C: memoriju na uredjaju?Dosta mi je hitno,odkad se c memorija napunila uredjaj jednostavno ne funkcionira kako treba?

Napravi hard reset: *#7370*, ako te trazi zaporku standardna bi trebala biti 12345. :)

Wake up, Neo. Let me show you how deep the rabitt hole goes.
14 godina

to tamo ko kad zovem samo upisem?mogu li tako shebat mob?

time gubim sve sto mi je na mobu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 18:55 (core2man).
14 godina
Nokia N97

Gubiš sve i vraća mob na tvorničke postavke. Nebi trebalo ništa "shebat", i da tamo di se zove to utipkaš pa će te tražit kod. Inače ubuduće ništa ne instaliraj na C što ne moraš, iako se i usprkos tome izgleda u nekom vremenu popuni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 20:01 (5220).

0 0 hvala 0
14 godina

ukucam kod i nista se ne desava?samo napise nema odgovora i tjt?

15 godina
neaktivan
core2man kaže...

ukucam kod i nista se ne desava?samo napise nema odgovora i tjt?

Probaj ovako: Menu - Postavke - Telefon - Upravljenje telefonom - Tvornicke postavke. :)

Wake up, Neo. Let me show you how deep the rabitt hole goes.
14 godina

Hvala,ali sada trazi kod za zakljucavanje,ukucam onaj 7370-i kaze pogresan kod?

EDIT:ukucam sam 12345 i mob se resetirao-nakon toga se upalio i opet kaze da nema memorije?(nista se nije ni obrisalo-samo se tema vratila na default)imam 20kb na C: slobodno?sta mogu jos napraviti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 9:51 (core2man).
15 godina
neaktivan
Nokia N97
Za N97 hard reset ne ide preko koda. Guglaj "4 fingers hard reset"
Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.

0 0 hvala 1
14 godina

ovo:

http://baminc.co.uk/blog/2011/05/resetnokian97mini/

?

jel to vrijedi i za obican n97-i da li tako moze krepat mob?

15 godina
neaktivan
Nokia N97
To. Ništa neće krepat. Pazi da ne pustiš neki gumbić malo je nezgodno za držat.
Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.

0 0 hvala 1
14 godina

kaze da nema dovoljno memorije za napraviti backup-da pokusam bez backup-a?baterijaa mora biti puna do kraja?

15 godina
neaktivan
Nokia N97
Back up napravi na kompu ako baš moraš poslije vrati što ti treba. Ako vratiš sve imat ćeš opet isto. Ovime samo čistiš smeće s C memorije. Kad instaliraš aplikacije probaj da idu na mass memory.

0 0 hvala 1
14 godina

meni ne treba nista sa moba.backup sam mislio napraviti u slucaju da nesto shebem da mogu vratiti(system fileovi?)

14 godina

RIJESENO!!!hvala.

15 godina
Nokia N97

Napisi kako si rjesio problem,mozda nekom pomogne !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Napravio hard reset-znaci

-ugasi se mobitel

-drzi se stisnut shift,delete,space

-upali se mob i drzi power tipku dok ne dodje homescreen nokije(one ruke)

i tjt.sad imam nekih 60mb slobodno na C:,prebacio kameru i mail da dolaze na masovnu memorija i valjda ce sad raditi kako treba!

Mob zapravo nije ni moj nego za frenda ga sredjujem:D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice