Imam jedan baš neobičan problem. Kupila sam nedavno nokiu N97.Sada imam problem instalirala sam antivirusni program Net Queen(Tako nekako) i telefon je počeo da ledi.Kad ga ugasim izvadim karticu i ponovo vratim,upalim telefon,on normalno funkcionira nekoliko minuta i onda opet zaledi.probala sam ga deinstalirati ali ne mogu da otvorim menadžer aplikacija jer zaledi telefon. Šta da radim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedan baš neobičan problem. Kupila sam nedavno nokiu N97.Sada imam problem instalirala sam antivirusni program Net Queen(Tako nekako) i telefon je počeo da ledi.Kad ga ugasim izvadim karticu i ponovo vratim,upalim telefon,on normalno funkcionira nekoliko minuta i onda opet zaledi.probala sam ga deinstalirati ali ne mogu da otvorim menadžer aplikacija jer zaledi telefon. Šta da radim?
Moj savjet baci ju u smeće ili prodaj. N97-ica je poznati nokijin fail, ima dosta hardverskih nedostataka kao manjak prostora na c disku i malo rama... Bolje da si kupila n97- mini jer ona nema tih bugova...
Alternativno, napravi hard reset: *#7370*, ako te trazi zaporku standardna bi trebala biti 12345, nakon hard reseta nemoj instalirati aplikacije na memoriju telefona(c disk) nego na mem. karticu ili mass storage samog telefona.
Nisam siguran ali mislim da sa Nokia PC suite (ne Ovi suite) možeš brisati aplikacije pa da to probaš prvo instalirati na komp pa vidjeti. I btw šta će ti antivirus, protiv koji virusa?
probala sam ga deinstalirati ali ne mogu da otvorim menadžer aplikacija jer zaledi telefon. Šta da radim?
Menu - Applications - Options - Organize - (odaberi aplikaciju) - Options - Delete
Pitanje...kako isprazniti C: memoriju na uredjaju?Dosta mi je hitno,odkad se c memorija napunila uredjaj jednostavno ne funkcionira kako treba?
Pitanje...kako isprazniti C: memoriju na uredjaju?Dosta mi je hitno,odkad se c memorija napunila uredjaj jednostavno ne funkcionira kako treba?
Napravi hard reset: *#7370*, ako te trazi zaporku standardna bi trebala biti 12345. :)
to tamo ko kad zovem samo upisem?mogu li tako shebat mob?
time gubim sve sto mi je na mobu?
Gubiš sve i vraća mob na tvorničke postavke. Nebi trebalo ništa "shebat", i da tamo di se zove to utipkaš pa će te tražit kod. Inače ubuduće ništa ne instaliraj na C što ne moraš, iako se i usprkos tome izgleda u nekom vremenu popuni.
ukucam kod i nista se ne desava?samo napise nema odgovora i tjt?
ukucam kod i nista se ne desava?samo napise nema odgovora i tjt?
Probaj ovako: Menu - Postavke - Telefon - Upravljenje telefonom - Tvornicke postavke. :)
Hvala,ali sada trazi kod za zakljucavanje,ukucam onaj 7370-i kaze pogresan kod?
EDIT:ukucam sam 12345 i mob se resetirao-nakon toga se upalio i opet kaze da nema memorije?(nista se nije ni obrisalo-samo se tema vratila na default)imam 20kb na C: slobodno?sta mogu jos napraviti?

ovo:
http://baminc.co.uk/blog/2011/05/resetnokian97mini/
?
jel to vrijedi i za obican n97-i da li tako moze krepat mob?

kaze da nema dovoljno memorije za napraviti backup-da pokusam bez backup-a?baterijaa mora biti puna do kraja?

meni ne treba nista sa moba.backup sam mislio napraviti u slucaju da nesto shebem da mogu vratiti(system fileovi?)
RIJESENO!!!hvala.
Napisi kako si rjesio problem,mozda nekom pomogne !
Napravio hard reset-znaci
-ugasi se mobitel
-drzi se stisnut shift,delete,space
-upali se mob i drzi power tipku dok ne dodje homescreen nokije(one ruke)
i tjt.sad imam nekih 60mb slobodno na C:,prebacio kameru i mail da dolaze na masovnu memorija i valjda ce sad raditi kako treba!
Mob zapravo nije ni moj nego za frenda ga sredjujem:D