Htio bih kupiti novu memorijsku karticu za N95. Da li ona podržava SDHC memorijske kartice i koliko maksimalno mogu staviti memorije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da sam negdje pročitao da podržava kartice do 16GB...
16GB su onda SDHC, a dal ih ona podržava
Pogledaj ovdje malo.N95 8gb nema utor za memorijsku karticu.
Obicna N95 podrzava memorijske kartice do 2gb.
Ok onda samo 2GB hvala
evo ovdje imas odg
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/n95-microsd-koja/16642.aspx?page=0&jumpto=211400&sort=asc&view=flat
Znači mogu piknuti San Disk 16GB micro SD karticu. To radi bez problema ili moram imati nešto posebno (inače trenutno ne mogu spajati N95 sa kompom)
N95 podržava maksimalno 4GB karticu.
E sada sam stvarno izgubljen
8 GB provjerno, a vjerovatno može i više!
Gdje si provjerio, ako može više onda 16GB
ja mislim da možeš stavit bilo koju sdhc..znači i od 8 i 16gb....jer ako podržava sdhc(a podržava) onda bi trebala radit bilo koja kartica...
Ocke. Kupit ću jednu kad budem išao u Rijeku zajedno sa Blutooth adapterom. Hvala
Nazovi Mobis pa ih pitaj za svaki slucaj.Ja sam u jednu Nokiu utrpao miniSD od 4gb a pisalo je da moze do 1gb.Prepoznalo ju je al je pristup podacima na njoj bio spor za poludit.
Ne znam za 8GB, vjerojatno može, al više od toga garantiram da ne može!
Dakle, 16GB ne podržava.
Da ćo kupujem neku od 8GB brzu i nadam se da će raditi.
Koliko se ja sjećam prva verzija N95 (kada je tek izašla) je podžavala maksimalno 2GB, ali novije podržavaju više. Može se na starijim modelima podrška za veći kapacitetriješiti nadogradnjom firmwarea ili Symbian OS-a.
Nadogradit ću softver, ako bude tražio, ili ako nebude radilo, jer izgleda da mi je otišo USB kontroler na mobitelu, i onda ću morati preku Blutootha spojiti se na komp
Imam N95 i San Disk 8GB karticu, radi bez problema.
Imam N95 i San Disk 8GB karticu, radi bez problema.
Jeste li morali updatati software ili mobitel odmah prepoznaje i formatira?
Jeste li morali updatati software ili mobitel odmah prepoznaje i formatira?
Evo danas sam kupio micro SD od 8GB i radi! Hvala svima koji su mi pomogli!
moze ona dosta podrzati ali kada bih opteretio 4GB memorije stopalo bii ti nenormalno zato preko 2GB je sve glupiranje
moj drug je opteretio sa 2gb memorije pa se osjeti stopanje a jos 4GB a da ne pricamo 8GB
moze ona dosta podrzati ali kada bih opteretio 4GB memorije stopalo bii ti nenormalno zato preko 2GB je sve glupiranje
moj drug je opteretio sa 2gb memorije pa se osjeti stopanje a jos 4GB a da ne pricamo 8GB
Ljudi stavite i 16 gb karticu i radit će, eventualno bi mogli imati problem na N810 ali ako stavite adapter koji je orginal iz Nokie za microSD karticu opet će raditi..