Nokia n8 vs iphone 4 vsLg optimus 7

poruka: 22
|
čitano: 4.925
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pošto mi je stari nositelj flex tima može sve mobitele uzet po nekoj cijeni od 600-700 kn pa on nezna šta da uzme pa je za to mene zadužio.

Što bi mu bilo najjednostavnije od ovoga ?
Po meni bi bila dobra n8 no čuo sam dosta negativnih stvari o njoj pa sam ubacio još dva konkurenta
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia n8 vs iphone 4 vsLg optimus 7

iPhone 4 je objektivno najbolji, iako svi imaju svoje prednosti i mane.

Je li mobitel za tebe ili za njega? Za što će služit mobitel (jer ako je samo za pozive, onda neka uzme neku običnu Nokiu Classic).

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
neaktivan

I ako nisam neki iphone fan mislim da je iphone ovdje najbolji izbor.

za tu nokiu sam isto cuo dosta negativni stvari sad ne znam kolko je tu istine..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 22:57 (mario1990).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ne nije za mene imam ja svoj iphone.

Njemu treba za pozive, poruke, fotoaparat, ponekad navigacija i za pregledat mail

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Njemu treba za pozive, poruke, fotoaparat, ponekad navigacija i za pregledat mail

Eh, vidiš, kad kažeš "fotoaparat", stvari se mijenjaju. Jer Nokiijin fotoaparat je tu najbolji i rastura sve druge. Navigacija za Symbian ima dosta, na Ovi Storeu ili-gdje-već, a možda je ima i predinstaliranu (neznam napamet sve)... :)

Ovo drugo (poruke, pozivi, mail) će valjda moći obavljat...  {#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
neaktivan
Sad me jedino kaska kakav je taj symbian os3 jer ako je kompliciran stari će poludit.

Koji je najjednostavniji os za takvu upotrebu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
explorer 4 kaže...

Onda defintivno nokia n8. Apsolutno najbolji fotoaparat, poznata nokijina kvaliteta zvuka i posebice signala ({#}), odlična besplatna navigacija u vidu Ovi mapsa (meni sasvim dovoljna), te pristojan mail klijent. WP7 je možda previše neispeglan sustav za njega, a iphone je od nokie n8 (iako diskutabilno) u ovim kategorijama bolji samo za pregledavanje maila.

15 godina
protjeran
explorer 4 kaže...
Sad me jedino kaska kakav je taj symbian os3 jer ako je kompliciran stari će poludit.

Dovoljno jednostavan. iOS je dakako najjednostavniji, tu stvarno nema premca, ali mislim da je sučelje novog symbiana prilično intuitivno.

16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

iOS ti je na razini dummy OSa...  {#} Prilagođen širem puku i lagan za upotrebu, ali da sam na njegovom mjestu nebih mijenjao odličan fotoaparat samo zato jer je OS malo drugačiji...

Naučit će se, nije Symbian daleko od drugih po tom pitanju, samo je drugačije sve raspoređeno...

17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Ja ti preporučujem nokiu - uvjerljivo najbolji fotoaparat i besplatna navigacija

WP7 je po meni najlakši za snalaženje, ali nema hrvatski meni pa to neke odbija. Ali nije symbian neka nuklearna fizika, a i opet ovisi od korisnika do korisnika.

Odvedi starog u t centar i neka malo "pročačka" po svakome i vidi koji nejmu najviše odgovara

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 23:23 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan

Za navigaciju i fotoaparat nokia je onda za njega dobar izbor. {#}

ostalo ce valjda raditi kako treba... {#}

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ma onda ćemo uzet Nokiu.Ne rabi je za puno stvari pa valjda neće imat problema.
A nek se malo privikava onda na symbian neće ga ubit :)

Momci hvala vam

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Covjek se na sve navikne.. {#}

nokia je dobar izbor za njega.. {#}

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cudi me da ti stari nikada nije koristio symbian,bar na onim starijim Nokijama. Vjerovatno da jeste,tesko je to mogao promasiti...

Al i da nije nece mu biti tesko navici se.

Nokia N8 je zaista dobar mobitel,novi Symbian^3 je dobar ali ima jos dosta bugova. No kako mu je kamera vazna,ovo je zaista najbolji izbor! A ova Nokia ima i previse mogucnosti za njega(s obzirom da kazes da nije koristio symbian) vecina ovih boljih stvari mu nece ni trebati. Na iPhone bi se jos teze naviknuo. A kamere ne mozes ni usporedjivati. 

Mislim da sam N8 ne bi trebao imati problema! Ali ja mislim da ce on na kraju ipak zavrsiti kod tebe,kad vidis kako je dobar,premuntaces ga i dati mu neki drugi a sebi uzeti ovu zvjer {#} !

A ovih dana izlazi update za ovaj novi symbian,verzija 1.1 a krajem prvog kvartala bi trebao doci "pravi"update koji ce rijesiti vecinu bugova,u browseru,tastatura u landskape modu i sl :)

Srecno u kupovini...

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Stevane sumnjam da ću se mijenjati ja sam sebi uzeo iphone 4 a i tada je u ponudi bila n8

EDIT:što je tastatura u landscapeu :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 12:10 (explorer 4).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
explorer 4 kaže...

Stevane sumnjam da ću se mijenjati ja sam sebi uzeo iphone 4 a i tada je u ponudi bila n8

Mislio je na tastaturu u portrait modu, kad mobitel drzis normalno, jednom rukom - vertikalno. Inace, to mi je nezamisliv propust. 

Moja preporuka je optimus 7, novi windowsi su jako dobri, brzi i jednostavni za koristenje. Preporucio bi iphone, al pricam o uredjajima koji su nabavljivi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 12:18 (ansha).
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
explorer 4 kaže...

Mislio je na tastaturu u portrait modu, kad mobitel drzis normalno, jednom rukom - vertikalno. Inace, to mi je nezamisliv propust. 

Moja preporuka je optimus 7, novi windowsi su jako dobri, brzi i jednostavni za koristenje. Preporucio bi iphone, al pricam o uredjajima koji su nabavljivi.

Hvala na ispravci.. {#}

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
15 godina
neaktivan
Nazalost nema ni n8 ni iphone pa će uzeti desire to je najbolji izbor od ovih što je ostalo

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
Nazalost nema ni n8 ni iphone pa će uzeti desire to je najbolji izbor od ovih što je ostalo

Desire je odlican mobitel bit ce zadovoljan.. {#}

17 godina
explorer 4 kaže...

Nažalost ili na sreću... {#}

Mislim da je Desire najbolji izbor iza iPhonea

There's no business like showbusiness
15 godina
neaktivan
ma nisam rekao nažalost zbog toga što je uzeo desire nego jer nema n8.
Baš sam htio vidjet kako funkcionira n8 jer za desire već znam kako funkcionira al nema veze kako kažeš odličan telefon tu negdje s iphoneom

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
southy kaže...
explorer 4 kaže...

Nažalost ili na sreću... {#}

Mislim da je Desire najbolji izbor iza iPhonea

Danas sam koristio samsung omniu 7 sa wp7 i mobitel je jako dobar. Sucelje i brzina deru i iphone i android po meni, vizualno je najatraktivniji i najveci ga je gust koristiti, sve sta je implementirano radi savrseno. 

Promisli koliko su ti bitne stvari koje wp7 jos nema (3rd party multitasking, bluetooth file transfer..), ako bez njih mozes (u skoroj buducnosti bi dosta toga updateovi trebali rjesit) definitivno preporucam!

Posjedujem desirea, i nakon ios-a me android ostavio ravnodusnim, al u wp7 vidim pravi potencijal i mislim da bi microsoft u buducnosti mogao dobrano pomrsit planove googleu i appleu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice