Nokia Lumia 930 - 1520 windows phone 8.1

poruka: 8
|
čitano: 7.383
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Evo da se pokriju i trenutni flagship modeli iz nokie sa windows 8.1. Vlasnik sam modela 930 tek nekoliko dana, presao sam sa androida nakon dugo godina, na windows phone. Zanimaju me vasa iskustva prije svega a onda naravno i sto sve ocekujete od windowsa, kada ce nadogradnja na wp10, ili bilo sto da vam padne na pamet vezano za navedene modele. Kako samsung ima svojih bezbroj tema, vrijeme je da se i mi malo cujemo :-) Lumia vlasnici, sadasnji, prosli i buduci, krenimo...

0 0 hvala 0
12 godina
Imas windows phone temu gore iznad

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ima tema za windowse ali nema tema za vlasnike lumie 930 i 1520. ;-)
I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav

Zanima me dali se sa lumiom 930 dobiju slušalice i wireless charger u pakiranju jer sam cuo da se to dobiva samo u nekim zemljama.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nokia Lumia 930 - 1520 windows phone 8.1
Moja 930 kupljena u Vipu. Nisam dobio niti slušalice niti punjač. Mogli su slušalice ubaciti ali ...
Inače mob ok. Baterija prosječna. Samo jednom sam ga u ovih par mjeseci morao restartati jer je jadni skype otkazao poslušnost pa nisam mogao uopće aplikaciju pokrenuti.
14 godina
Re: Nokia Lumia 930 - 1520 windows phone 8.1
Za nase trziste u paketu ne idu niti slusalice niti bezicni punjac. Vrlo sam zadovoljan 930-tkom.
14 godina
neaktivan

Čuo sam da se u nekim državama mogu slušalice dobit besplatno al da treba kontaktirat Nokia support pa ti pošalju al sumnjam da je to kod nas moguce

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ponosni vlasnik Lumie 930 :) Ipak, prelazak sa Androida je bio malo sokovit, pogotovo jer je WP store ocajno los, fali mi doslovno 90% appova sa androida, tako da sam u pocetku odmah bio zapeo na prvoj stepenici prilagodbe na novi OS :( Ipak, sami koncept WP-a je zanimljiv, za neke cudan ali drzim da je sve stvar navike, tocnije nakon 2 dana sam se vec navikao na njega kao da ga koristim godinama. Fluidnost vrhunska, ekran jos bolji, kontrast crne ostavlja me u cudu i nakon 10 dana koristenja. Baterija vrlo solidna, kamera vrhunska, sta jos reci pametno osim da WP definitivno ima svijetlu buducnost. Ima li nekakva "must have" lista programa za WP, osim one klasike tipa Viber, Fb itd.?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice